Nienke
- Sterke punten
- Overzichtelijk en uitgebreid. Verdere uitbreiding zelfs wanneer nodig naar Benelux
- Verbeterpunten of tips
- NVT
95% beveelt Onderdelenzoeker.nl aan!
Snel en duidelijk
Een positieve ervaring maar spijtig voor mij geen oplossing .ikzelf het wel blijven gebruiken
onderdeel gevonden
Ik heb nog niet gehoort wat ik zocht.
precies naar verwachting
Wasmachine stelvoeten besteld
Tot nu toe niets ontvangen
Prima site
zeer onduidelijke en volgens mijn gevoel niet werkende site
met een prima resultaat
Heel goed
Onderdelenzoeker.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Onderdelenzoeker.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel en duidelijk
onderdeel gevonden
Ik heb nog niet gehoort wat ik zocht.
precies naar verwachting
Wasmachine stelvoeten besteld