CB
- Nvt
- Sterke punten
- Snelle reactie
Supersnel geregeld
Gemakkelijk om vraag uit te zetten met snelle opvolging.
Erg handig en snel
Prima goed ervaring
Ok
Systeem werkt, onderdeel niet gevonden.
Zeer ruime keuze, met verschillende keuzes aan verdelers
Heel goed, nadat ik een oproep plaatste kreeg ik binnen een minuut al 3 aanbiedingen. Dit terwijl het onderdeel nieuw lastig te vinden was.
Heel erg handig en snelle reactie
Goed en snel meerdere reacties.
Ondanks dat ik alle gegevens van mijn auto heb ingevuld, toch een verkeerde onderdeel ontvangen. Ik heb de verzendkosten voor het retourneren niet vergoed gekregen.
Fantastisch! 1 vraag, 3 aanbiedingen, selecteer en ontvang producten!
Blij met gezochte onderdeel is uiteindelijk ook in carrosserie kleur gevonden en geleverd. Top
Brilliant
de Onderdelenlijn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
de Onderdelenlijn heeft de volgende resultaten bereikt:
Supersnel geregeld
Gemakkelijk om vraag uit te zetten met snelle opvolging.
Erg handig en snel
Prima goed ervaring
Ok
Systeem werkt, onderdeel niet gevonden.
Zeer ruime keuze, met verschillende keuzes aan verdelers
Heel erg handig en snelle reactie
Goed en snel meerdere reacties.
Fantastisch! 1 vraag, 3 aanbiedingen, selecteer en ontvang producten!
Brilliant
de Onderdelenlijn heeft de volgende resultaten bereikt: