Willy Budts
Ik was heel aangenaam verrast door het aantal reacties, waarvan sommige heel snel.
- Sterke punten
- Snelle reacties en diverse prijzen.
- Verbeterpunten of tips
- Niets speciaal
Alles ging goed
Blij met de Onderdelenlijn, alleen is de verstrekte informatie helaas vaak onvolledig/niet toereikend.
Zeer goed.
prima
Perfect
transparant
Goed, je moet wel geduld hebben
Snelle reactie, goed afgehandeld en prijs was nieuwprijs onderdeel, onderdeel was ook nieuw dus prima
Goede hulp bij zoeken van speciale onderdelen
Prima start voor onderdelen met een goede landelijke dekking en zoekmachine.
Snelle reactie, prima communicatie, snelle levering.
Ik ben zeer tevreden.
matig
Heb gelijk de volgende dag reacties ontvangen
de Onderdelenlijn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
de Onderdelenlijn heeft de volgende resultaten bereikt:
Alles ging goed
Zeer goed.
prima
Perfect
transparant
Goed, je moet wel geduld hebben
Goede hulp bij zoeken van speciale onderdelen
Prima start voor onderdelen met een goede landelijke dekking en zoekmachine.
Snelle reactie, prima communicatie, snelle levering.
Ik ben zeer tevreden.
matig