Corine
- Levering op tijd.
Super
Deskundigheid en vriendelijkheid hoog in het vaandel
Prachtige producten en uitstekende klantenservice
Voor mijn moeder van 92 ( zwangerschaps) steunpanty’s besteld. Doen wat ze moeten doen om haar benen en wat meer ruimte bij haar buik. Service en kwaliteit prima.
Produkt in goede staat afgeleverd. Alleen een dag later dan aangekondigd.
Olfit is een webshop die weet waar men over praat
snelle, goede service
Uitstekend
Snelle servies
Goede ervaringen
prima
Heel tevreden. Snel bezorgd.
Makkelijk besteld. Snelle levering.
Uitstekend.
Olfit verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Olfit heeft de volgende resultaten bereikt:
Super
Deskundigheid en vriendelijkheid hoog in het vaandel
Prachtige producten en uitstekende klantenservice
Produkt in goede staat afgeleverd. Alleen een dag later dan aangekondigd.
Olfit is een webshop die weet waar men over praat
snelle, goede service
Uitstekend
Snelle servies
Goede ervaringen
prima
Heel tevreden. Snel bezorgd.
Makkelijk besteld. Snelle levering.
Uitstekend.
Olfit heeft de volgende resultaten bereikt: