8.9 /10

checkbox96% beveelt Olfit aan!

Bert Jansen

Goede en zeer snelle service

Goede uitleg en goed advies. Snelle levering

Dennis de Vreugd

Altijd makkelijk besteld en snel geleverd. Fijn bedrijf!

Soms een persoonlijk tintje

Bram Steijn

Werkt prima

A vd Berg

C.Meijer

SterSterSterSterLege ster

Makkelijke site, snelle verzending.

Jacqueline Tiberius

Binnen 2 dagen had ik de bestelling in huis.

geen verbeterpunten of tips.

G. Jurjens

Altijd goed

Goed spul

Jeannine Hendriks

Goede ervaring met hen. Snelle levering.

Uitleg over hún producten en de snelle levering

RG Meertens

Zeer goed

Alles loopt goed

Simon Beilsma

Vlotte levering

Snelle levering Leuk korting

Janny Berk

Olfit, prima webshop goed toegankelijk voor mij.

nvt
Ik heb baat bij Callusan, goed voor mijn benen.

Mieke Koopman

prima bedrijf

snelle levering

Judith

SterSterSterHalve sterLege ster

Ivm erge orthostatische intolerantie zou het prettig zijn als de kousen door de bus worden bezorgd. Dit kan makkelijk met een paar kousen. Helaas komt er pakketje dat je aan moet nemen. Dit lijkt me ook duurder om te verzenden. Omdat het warehouse van Olfit losstaat van de klantenservice kunnen ze hier niks aan doen. Verder staat niet bij alle sokken de compressiekracht van de sok en werkt de filter niet helemaal naar behoren. Als je 'vrouw' intypt, komen er bijv. nog steeds mannenkousen naar boven. Verder lijkt het mij een betrouwbare shop. Met goede kwaliteit producten. Een voldoende gevarieerd assortiment om vaste klant te worden. En 5% korting en gratis verzending als lid. Dat is fijn. Ook is het prettig dat er reviews bij de producten staan!

Mooie producten. Mooi gevarieerd aanbod. Eerlijke reviews. Korting als lid.
Beter bezorgen als brievenbuspakje. Mate van compressie bij alle kousen vermelden, nu staat het alleen bij enkele.

Antwoord Olfit

Beste Judith, Hartelijk dank voor je uitgebreide en constructieve review! Fijn om te lezen dat je ons een betrouwbare shop vindt met goede kwaliteit, een gevarieerd assortiment en dat de ledenvoordelen voor u meerwaarde hebben. Je benoemt ook een aantal punten die we graag oppakken. Dat de bezorging in een keer aannemen lastig is in verband met uw orthostatische intolerantie, begrijpen we goed. We geven uw wens voor verzending via de brievenbus door aan ons warehouse, zodat we kunnen kijken wat hierin mogelijk is. Als de doosjes net te hoog zijn passen ze helaas niet in een brievenbusdoosje, deze eisen zijn heel streng. Ook uw opmerkingen over de ontbrekende vermelding van de compressiekracht bij sommige kousen en het filter dat bij "vrouw" nog herenkousen toont, sturen we door naar ons webteam, zodat dit verbeterd kan worden. We waarderen het dat u de moeite heeft genomen om dit zo helder met ons te delen. Het helpt ons echt om de webshop en service beter te maken. Met vriendelijke groet, Team Olfit

Geantwoord op

Karin Vermeulen

SterSterLege sterLege sterLege ster

Pakje nog steeds niet geleverd 🙁

Normaal snelle levering

Gerda

Prima, snel geleverd.

Olfit verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Olfit heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 1 november 2014

Olfit

Bij Olfit kun je onder andere steunkousen, sportcompressiekleding, aantrekhulpen, inlegzolen en braces bestellen. Wij van Olfit vinden het belangrijk dat alles wat wij aanbieden van hoge kwaliteit is. Daarnaast moet het ook écht iets doen; onze artikelen bieden compressie, geven steun of corrigeren je houding. Olfit is de webshop van Olmed (voorheen Oldekamp Medisch), al 50 jaar dé specialist in therapeutisch elastische kousen.

Marrewijklaan 14

3201 BH Spijkenisse

Bert Jansen

Goede en zeer snelle service

Goede uitleg en goed advies. Snelle levering

Dennis de Vreugd

Altijd makkelijk besteld en snel geleverd. Fijn bedrijf!

Soms een persoonlijk tintje

Bram Steijn

Werkt prima

A vd Berg

C.Meijer

SterSterSterSterLege ster

Makkelijke site, snelle verzending.

Jacqueline Tiberius

Binnen 2 dagen had ik de bestelling in huis.

geen verbeterpunten of tips.

G. Jurjens

Altijd goed

Goed spul

Jeannine Hendriks

Goede ervaring met hen. Snelle levering.

Uitleg over hún producten en de snelle levering

RG Meertens

Zeer goed

Alles loopt goed

Simon Beilsma

Vlotte levering

Snelle levering Leuk korting

Janny Berk

Olfit, prima webshop goed toegankelijk voor mij.

nvt
Ik heb baat bij Callusan, goed voor mijn benen.

Mieke Koopman

prima bedrijf

snelle levering

Judith

SterSterSterHalve sterLege ster

Mooie producten. Mooi gevarieerd aanbod. Eerlijke reviews. Korting als lid.

Antwoord Olfit

Geantwoord op