Daaf

SterSterSterLege sterLege ster

Ik vind Okki leuk

Antwoord Okki

Bedankt voor je score. Leuk om te lezen dat je Okki leuk vind. Wat maakt dat je op een 6 uitkomt? Misschien kun je aangeven wat je evt. mis in het tijdschrift?

Geantwoord op

Teun, opa van de lezer Jan van Deun!

Onze kleinzoon is blij als de Okki door de bus rolt, hij pluist hem helemaal uit. Erg leuk om dit van hem te horen.

Antwoord Okki

Wat een prachtige reactie, dankjewel! 😊 Zo fijn om te horen dat jullie kleinzoon er zo van geniet en er echt in opgaat. Dat maakt ons werk extra bijzonder! 📖✨

mieke

mijn kleinkinderen zijn enthousiast als de okki weer in de bus valt

Annie

SterSterSterSterLege ster

Onze kleinkinderen kijken ernaar uit het tijdschrift via de post te ontvangen, ze gaan dan ook meteen heel enthousiast aan de slag.

Annemarie

Goed, fijn, educatief

Ian

Altijd blij als de Okkie letterlijk op de mat valt

Antwoord Okki

Dankjewel voor je positieve beoordeling Ian!

Ella

SterSterSterSterLege ster

Mijn kleindochter vindt het erg leuk.

Senn

Wij hebben aan onze kleinzoon Senn Hilhorst ‘n abonnement gegeven omdat hij zo goed zijn best heeft gedaan om zijn zwemdiploma te halen! Hij is er heel blij mee en hij vindt vooral de mopjes leuk die hij ons dan glunderend verteld!🤗🤣

Antwoord Okki

Gefeliciteerd met het behalen van zijn zwemdiploma. Wat fijn om te lezen dat jullie kleinzoon zo blij met Okki is en natuurlijk ook de mopjes die erin staan. Dankjewel voor je beoordeling.

Esther

Leuk tijdschrift. Veelzijdig

Maud

Veel in te ontdekken. Heel leuk om alle puzzeltjes te doen

Lars

Goed, leuk en interactief

Antwoord Okki

Dankjewel voor je beoordeling Lars! Mocht er toch iets niet naar wens zijn gegaan of heb je vragen over het abonnement, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via https://www.blinkshop.nl/contact.

Wouter

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Op 1 oktober besteld, amper 1 nummer ontvangen.

Linda

Mijn zoontje van 6 (groep 3) vindt de Okkie heel leuk. Hij lacht om de moppen. Hij kan er zelfstandig in werken met wat instructie her en der. En het is leuk om samen te doen. Het sluit aan bij de lesstof op school (bijvoorbeeld niveau van rekenen of de manier waarop de letters aangeboden worden).

Gauwe

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

De bezorging is superslecht, ik heb nog maar 1x okki ontvangen!!

Antwoord Okki

Kun je contact opnemen met de klantenservice? Dan kunnen we uitzoeken wat er mis gaat. https://blinkshop.nl/contact

Truus

Gezellig samen met kleinzoon lezen, kleuren en tekenen.

Antwoord Okki

Wat leuk dat jullie elke maand een gezellig moment samen hebben met Okki!

Geantwoord op

Okki verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Okki heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 4 november 2025

Okki

Okki prikkelt kinderen in groep 3 en 4 op een grappige manier om hun lees-, schrijf- en rekenvaardigheden te ontwikkelen. Dit geeft ze zelfvertrouwen en een basis om de wereld zelfstandig te gaan ontdekken vanuit hun eigen nieuwsgierigheid en fantasie.

Daaf

SterSterSterLege sterLege ster

Ik vind Okki leuk

Geantwoord op

Teun, opa van de lezer Jan van Deun!

mieke

mijn kleinkinderen zijn enthousiast als de okki weer in de bus valt

Annie

Annemarie

Goed, fijn, educatief

Ian

Altijd blij als de Okkie letterlijk op de mat valt

Antwoord Okki

Dankjewel voor je positieve beoordeling Ian!

Ella

SterSterSterSterLege ster

Mijn kleindochter vindt het erg leuk.

Senn

Lars

Goed, leuk en interactief

Wouter

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Op 1 oktober besteld, amper 1 nummer ontvangen.

Linda

Gauwe

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

De bezorging is superslecht, ik heb nog maar 1x okki ontvangen!!

Truus

Gezellig samen met kleinzoon lezen, kleuren en tekenen.

Antwoord Okki

Wat leuk dat jullie elke maand een gezellig moment samen hebben met Okki!

Okki heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10