Cafetaria Vondelhoek
- Aangekocht product
- Kassa rollen
Snelle levering.
Werk al een paar jaar met office palace en moet zeggen dat ze verassend flexibel werken en tegenwoordig ook bereikbaar via watsupp even een bestelling doorgeven en je hebt het morgen thuis,ook zijn ze heel scherp geprijsd zodat je weet dat je niet teveel betaald voor je producten vooral Melissa weet me weer altijd wat te verkopen zo zijn ze goed zijn ze,😁
Vlotte service ook als het artikel niet voorradig is wordt er een alternatief geboden.
Prima bedrijf
Helaas heb ik maar de helft vN de bestelling ontvangen.
Ben zeer zeker goed behandeld
Erg jammer dat wanneer je zelf besteld er daarna gebeld wordt met een veel betere aanbieding. Je voelt je bestolen
Telefonisch een bestelling geplaatst, binnen 2 dagen bezorgd op de vestigingsplaats , daar ter plaatste opgehaald in Etten Leur. Vriendelijke ontvangst door de dame ter plaatste op de receptie! Kortom zeer tevreden 👌😃
Slechte ervaring, compleet verkeerde product en ook een factuur ontvangen die totaal niet bij het product hoort.
goed
Heel aangenaam
Zeer prettig contact.
top
Office Palace verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Office Palace heeft de volgende resultaten bereikt:
Office Palace
Schellingstraat 22
4879 NK Etten-Leur
Snelle levering.
Prima bedrijf
Helaas heb ik maar de helft vN de bestelling ontvangen.
Ben zeer zeker goed behandeld
goed