9.3 /10

checkbox98% beveelt Obi Home aan!

Marlo Van midlum

Fruitschaal

Maarten

Mooie meubels en goede service!

maria

Goede service, prachtige bank en vloerkleed gekocht.

Bank en vloerkleed

Ellen Broxterman

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Slechte service. Jullie reactie op mijn beoordeling klopt niet. Komt er dus óók nog bij… De bank zou vóór de kerst geleverd worden, is niet gebeurd. Bij aankoop gevraagd of de levering op dinsdag of donderdag kon zodat ik geen vrije dag hoefde te nemen aangezien ik alleenstaand ben en óók een baan heb. Dat zou door gegeven worden. Is niet gebeurd, levering kon alleen op woensdag anders werd de bank niet naar boven gebracht waar ik wél voor betaald had! Ze zouden wél laten weten of het ochtend of middag zou worden. Dag vóór levering wist ik om 15.00 uur nog niks. En surprise…vervoerscentrum was niet meer te bereiken. Dus ik gebeld naar Obi Home. Er werd gezegd dat er contact opgenomen zou worden met het vervoerscentrum en ik zou “zo teruggebeld worden”. Na ruim een uur heb ik zelf maar weer naar Obi gebeld. Toen werd er aan mij gevraagd “u wil weten of de bank naar boven wordt gebracht dus de vraag vh vervoerscentrum is, of er een lift aanwezig is”……was bij aankoop al verteld dat dat zo was Maar dat was de vraag helemaal niet!! ALS dat wel de vraag had geweest, waarom moest ik na een uur zelf dan weer bellen? De vraag was of ze in de ochtend zouden komen of in de middag want dat zouden ze een dag vantevoren laten weten en het was ondertussen 15.00 uur geweest en ik heb zelf óók een baan. En aangezien er niet gehouden is aan de vraag voor de levering op dinsdag of donderdag….en surprise….na 15.00 uur is Dutchnet niet meer te bereiken voor klanten. Dus jullie zouden intern contact zoeken met hun….en ineens krijg ik een mailtje om 15.45 uur….Nu heeft het mij een hele vrije dag gekost voor iets wat een kleine 3 kwartier gekost heeft….De jongens die de bank kwamen leveren hadden ook nog eens geen schroevendraaier bij zich om de pootjes onder de bank te zetten en die zij nodig hadden heb ik als alleenstaande 61 jarige ook niet in huis. Dus een aantal buren afgelopen voor die schroevendraaier…hoe sneu is dat voor een bank van € 2.500…. Bij Seats en Sofa’s maak je dit alles niet eens mee. Dus nee, ik zou jullie niet aanbevelen om een bank te kopen

Bank met lounge

Antwoord Obi Home

Beste Ellen, Dank voor uw toelichting. Wij willen graag enkele punten rechtzetten. U heeft bij aankoop meerdere specifieke wensen doorgegeven, waaronder: - levering zsm en indien mogelijk vóór kerst - levering op etage - Levering door 2 personen - levering in de ochtend - levering op een dinsdag of donderdag. Gezien routeplanning en beschikbaarheid van onze transportpartner is het wanneer ze op korte termijn moeten leveren helaas niet altijd mogelijk om aan alle wensen tegelijkertijd te voldoen. Om die reden kiest u in overleg met onze transporteur de bezorgdag altijd zelf en geven wij altijd een tijdsindicatie van 2 uur en wordt de levering ingepland binnen de mogelijkheden van de route. Uw bestelling betreft een grote meubellevering en geen standaard pakketbezorging. Dit betekent dat u er inderdaad even voor thuis moet blijven en dat vaste dagen en exacte tijdvakken niet gegarandeerd kunnen worden. Tijdens het telefonische contact zijn meerdere van uw wensen besproken. Hierdoor is helaas niet duidelijk naar voren gekomen dat uw primaire vraag op dat moment specifiek gericht was op het bezorgtijdvak in verband met het eventueel moeten opnemen van een vrije dag. Dit heeft bijgedragen aan de miscommunicatie. Wat betreft de montage: wij erkennen dat het vervelend is dat de transporteur geen gereedschap bij zich had om de pootjes te monteren. Dit had inderdaad anders gemoeten. Wij betreuren dat uw ervaring niet positief is geweest, maar willen benadrukken dat wij binnen de mogelijkheden van planning en transport hebben gehandeld.

Jaimily van Dokkum

We zijn ontzettend goed geholpen tijdens het uitzoeken van onze bank. Hebben goed en kundig advies gekregen, waar bij er goed met ons werd meegedacht. We zijn ontzettend blij met onze bank!

Antwoord Obi Home

Hoi Jaimily, wat leuk om te horen. Heel veel plezier van jullie toffe Vieve bank in jullie prachtige nieuwe huis.

Manon

Wij hadden via Insta een bak gezien, dus zijn naar Alkmaar gegaan en geslaagd!!! Vriendelijk personeel met een super fijne service, goed advies en wij zijn tevreden naar huis gegaan.

Een hoekbank

Antwoord Obi Home

Bedankt voor jullie leuke review! Hopelijk staat de roze bank straks prachtig.

Christa Zantman

Uitstekend, leuke medewerkers in winkel, behulpzaam

Eetkamer stoelen

Antwoord Obi Home

Hoi Christa, bedankt voor je leuke review! Veel plezier van de leuke eetkamerstoelen.

Sandra Kaandorp

Coby van Staveren

Hele fijne ervaring gehad in Hoorn! Superleuke,lieve en meedenkende meiden

Pipa bank

Antwoord Obi Home

Leuk om te horen! Veel plezier met de toffe Pippa bank :)

Babette Bonder

Goeie service, leuke mensen. Ze hebben hun best gedaan dat onze bank voor kerst geleverd werd ondanks vertraging.

Antwoord Obi Home

Hoi Babette, wat leuk om te lezen. Heel veel plezier van de toffe Vieve bank!

Marloes Wittebrood

Leuk geholpen en meegedacht over het kiezen van de juiste bank. Goede service.

Bank Vieve

Wat leuk om te lezen Marloes! Veel plezier van jullie Vieve bank

Jade van Oosten

Heel tevreden!

Product of service:
We hebben een bank gekocht en zijn heel tevreden over de service.

Antwoord Obi Home

Hi Jade, wat leuk om te horen! Heel veel plezier van de toffe Senna bank!

Tineke Mogelin

Heel prettig

Lamp

Antwoord Obi Home

Hoi Tineke, super leuk! Veel plezier van het leuke lampje!

Geantwoord op

Obi Home verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Obi Home heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 26 december 2024

Obi Home

Bij Obi Home zijn we net wat eigenwijs in het samenstellen van onze collectie. We houden van kleur, unieke vormen en hoogwaardige kwaliteit.

Grote noord 120

1621 KM Hoorn

Marlo Van midlum

Fruitschaal

Maarten

Mooie meubels en goede service!

maria

Goede service, prachtige bank en vloerkleed gekocht.

Bank en vloerkleed

Ellen Broxterman

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Bank met lounge

Jaimily van Dokkum

Manon

Een hoekbank

Antwoord Obi Home

Bedankt voor jullie leuke review! Hopelijk staat de roze bank straks prachtig.

Christa Zantman

Coby van Staveren

Hele fijne ervaring gehad in Hoorn! Superleuke,lieve en meedenkende meiden

Pipa bank

Antwoord Obi Home

Leuk om te horen! Veel plezier met de toffe Pippa bank :)

Babette Bonder

Antwoord Obi Home

Hoi Babette, wat leuk om te lezen. Heel veel plezier van de toffe Vieve bank!

Marloes Wittebrood

Leuk geholpen en meegedacht over het kiezen van de juiste bank. Goede service.

Bank Vieve

Wat leuk om te lezen Marloes! Veel plezier van jullie Vieve bank

Jade van Oosten

Heel tevreden!

Product of service:
We hebben een bank gekocht en zijn heel tevreden over de service.

Antwoord Obi Home

Hi Jade, wat leuk om te horen! Heel veel plezier van de toffe Senna bank!

Tineke Mogelin

Heel prettig

Lamp

Antwoord Obi Home

Hoi Tineke, super leuk! Veel plezier van het leuke lampje!

Obi Home heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10