9.3 /10

checkbox97% beveelt Obi Home aan!

Hans Veerman

Vakkundig en vriendelijk geholpen

Hoekbank

Wouter Goudswaard

Goede communicatie, komen afspraken na

Hoi Wouter, bedankt voor de positieve review! Veel plezier van de Charlie bank

LJ

SterSterLege sterLege sterLege ster

Aardige mensen. Levering ruim een maand later dan besproken, 1 kussen niet recht gestikt, als ik vraag of daar iets mee kan, krijg ik reactie dat het zo hoort en ze er niks mee kunnen doen.

Harrie Zeinstra

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wij zijn niet echt tevreden….de prijs kwaliteit vinden wij niet in verhouding tevens een vrij lange levertijd voor een kleed met standaard maten….

handgemeen kleed

Anke Verstraten

prima

kussen

Hi Anke, wat leuk! Veel plezier van je toffe item

M

Mooie, kleurrijke collectie, fijn geholpen, en toen de verkeerde bank werd bezorgd, werd dit allemaal netjes opgelost.

Bank Lea

Antwoord Obi Home

Hi Monique, bedankt voor de review! Veel plezier van jullie Lea bank:)

Maarten

Fantastisch geholpen

Interieur

Antwoord Obi Home

Hi Maarten, wat leuk! Heel veel plezier van je toffe items:)

Jenny de Haas

SterSterSterSterLege ster

Kussen

Hoi Jenny, goed om te horen! Veel plezier van het kussen

Michala Christensen

Schilderij

Hoi Michala, bedankt voor de positieve review! Veel plezier ervan

Dennis

Helemaal top! Zeer aardige eigenaar. Bakje koffie erbij en goed geholpen bij het uitkiezen. Echt advies op maat, alsof hij je al jaren kent

Kasten

Hi Dennis, wat goed om te horen! Veel plezier van jullie toffe nieuwe items

Diede Mansens

Wij zijn erg tevreden over onze ervaring bij Obi Home. We zijn goed geadviseerd en geholpen bij de aankoop van onze nieuwe bank. De communicatie gedurende het hele proces was duidelijk en prettig. Zeker een aanrader!

Antwoord Obi Home

Hoi Diede, Hartelijk dank voor deze mooie woorden! Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de ervaring bij Obi Home. Heel veel plezier met jullie nieuwe Tess bank, en nogmaals bedankt voor het vertrouwen en de aanbeveling!

Monique

Prima Een artikel werd later verzonden dan was afgesproken, Obi Home was hier geen schuld van Ik ben hiervoor steeds op de hoogte gehouden Uiteindelijk is het goed gekomen en het artikel staat te pronken in mijn huis

Hk living bonbon schaaltje

Antwoord Obi Home

Hoi Monique, Bedankt voor je begrip en je fijne woorden! Fijn dat alles uiteindelijk goed is gekomen en dat het artikel nu een mooie plek in je huis heeft

Rinske Braas

Prettig contact en advies in de winkel. Heel blij met het resultaat van ons bankje!

Eettafelbank

Antwoord Obi Home

Hi Rinske, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je een prettige ervaring hebt gehad in de winkel. Heel veel plezier met jullie bankje!

Bernard Veel

Alles volgens planning en goede kwaliteit

2 stuks 3zits bankstel

Hoi Bernard, Fijn om te horen, bedankt! Veel plezier met de Tess bank

Martine Verbeek

Urban Cotton wandkleed

Antwoord Obi Home

Hoi Martine, Bedankt voor de positieve review, heel veel plezier van de Teddy bank!

Geantwoord op

Obi Home verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Obi Home heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 26 december 2024

Obi Home

Bij Obi Home zijn we net wat eigenwijs in het samenstellen van onze collectie. We houden van kleur, unieke vormen en hoogwaardige kwaliteit.

Grote noord 120

Hi Anke, wat leuk! Veel plezier van je toffe item

M

Bank Lea

Antwoord Obi Home

Hi Monique, bedankt voor de review! Veel plezier van jullie Lea bank:)

Maarten

Fantastisch geholpen

Interieur

Antwoord Obi Home

Hi Maarten, wat leuk! Heel veel plezier van je toffe items:)

Jenny de Haas

SterSterSterSterLege ster