Marien
- Product of service:
- Tafel en schroefhaken
Easy on-line shop with fast delivery
Zelfs na een foutieve bestelling van mij en de retour van de Campingaz Party Grill 600, heb ik direct de Campingaz Party Grill 400 besteld. De levering van de tweede bestelling EN de retour en de terugbetaling van de eerste bestelling zijn vlekkeloos en heel snel verlopen. Super service!!
Steeds een correcte en vlotte regeling.
Duidelijke info, juiste prijzen en snelle verzending.
Erg goede en correcte antwoorden op mijn vragen die ook snel beantwoord werden. Dank u daarvoor. Wacht wel nog op een antwoordje van garantieservice ivm levering van volledig gebarsten Victron zonnepaneel in intacte doos. Vroeg om evtl tegemoetkoming toen ik een nieuw bestelde maar nog geen antwoord. Besef dat ik het kapotte eerder had moeten bekijken maar bus is nu pas geleverd. Ik had sneller moeten reageren en dat besef ik maar een antwoordje, ook al is het een nee zou toch wat meer duidelijkheid scheppen. Nogmaals, wat overige producten betreft: prima!!
Zeer correcte prijzen en snelle levering
Gewoon fijn correct en snel al je spulletjes te mogen ontvangen. Een boei in de kamper wereld.
Zeer goed
Goede prijzen, snelle levering.
Snel en correct
Zeer degelijk bedrijf met uitstekende service!!!
Steeds Correcte transacties
Zoals steeds op tijd geleverd en perfect materiaal. Zeer goede pomp.
Obelink.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Obelink.be heeft de volgende resultaten bereikt:
Easy on-line shop with fast delivery
Steeds een correcte en vlotte regeling.
Duidelijke info, juiste prijzen en snelle verzending.
Zeer correcte prijzen en snelle levering
Zeer goed
Goede prijzen, snelle levering.
Snel en correct
Zeer degelijk bedrijf met uitstekende service!!!
Steeds Correcte transacties
Zoals steeds op tijd geleverd en perfect materiaal. Zeer goede pomp.
Obelink.be heeft de volgende resultaten bereikt: