Philippe
correct en snelle levering
wij zijn al lang klant en zijn tevreden
Zoals afgesproken
Goed materiaal voor een goede prijs
Snelle levering! Maar een montage handleiding zou wel handig zijn. Als je de bijgeleverde stokken gebruikt staat de luifel wel hoog maar geeft niet veel schaduw meer door holle zijkanten. Door de rits vooraan wat te lossen kan de wind eronder gemakkelijker ontsnappen en blijft alles stabiel. Heb wel 2 extra koordjes gespannen.
Doet wat ze beloofd
Goede prijs - gisteren besteld - vandaag geleverd. Goede uitleg op de website over het product;
heel correct super snel livering heel betrowbar
Wat ik nodig had
Jammer van de levering op een fout adres door DPD. Ik had evenwel verwacht dat de klantenservice een beter oplossingsvoorstel zou kunnen bedenken dan “bestel de goederen opnieuw in afwachting van uw klacht”.. Dat vind allesbehalve goede klantenservice. Uiteindelijk kwam het pakket wel terecht; maar niet door hulp van het bedrijf, wel door een eerlijke buurtbewoner
zeer goed en correct
Verkeerd product
Wszystko poszło szybko i dobrze.
Obelink.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Obelink.be heeft de volgende resultaten bereikt:
heel correct super snel livering heel betrowbar
Wat ik nodig had
zeer goed en correct
Verkeerd product
Wszystko poszło szybko i dobrze.
Obelink.be heeft de volgende resultaten bereikt: