E.Kruijt
Keurig op tijd geleverd en doet wat het moet doen.
Het leveren ging goed de werking het werkt niet Beetje jammer het betreft een Mercedes CLS c218 uit 2015
Hele goeie ervaring. Goeie hulp bij het samenstellen van een diagnose pakket. Een eerlijke offerte en goeie service
Prima service
Super fijn top product
Fijne producten. Scherp geprijsd. En een razend snelle afhandeling van je bestelling. 16:00 besteld en werkelijk de volgende dag al in huis. Een aanrader!!
Na overleg een artikel besteld aan het einde van de middag. Volgende ochtend werd het bezorgd~.
Positief en met juiste informatie geholpen waardoor de juiste keuze gemaakt
Goede service pakket goed en snel ontvangen, Top
Goed product. Vlotte verzending. Goede technische ondersteuning.
Goed en snel
Binnen 2 dagen geleverd
duidelijke productomschrijving, goed verpakt en heel snel verstuurd.
De ervaring die ik had was positief
Goede uitleg gekregen via chat over welk apparaat dat het beste zou zijn voor mijn wensen en er werd mij een apparaat aangeraden dat nog goedkoper was dan dat wat ik op het oog had. Ik heb het nu pas een paar dagen maar werkt perfect zoals beloofd was. Zeer goed service!
OBD Warenhuis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
OBD Warenhuis heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima service
Super fijn top product
Positief en met juiste informatie geholpen waardoor de juiste keuze gemaakt
Goede service pakket goed en snel ontvangen, Top
Goed product. Vlotte verzending. Goede technische ondersteuning.
Goed en snel
Binnen 2 dagen geleverd
duidelijke productomschrijving, goed verpakt en heel snel verstuurd.
De ervaring die ik had was positief
OBD Warenhuis heeft de volgende resultaten bereikt: