van beelen usa cars
Snelle reactie duidelijke uitleg over update's product zoals omschreven en snel geleverd. ik koop zeker weer bij obd warenhuis
Een bedrijf wat zijn zaken goed voor elkaar heeft. Goed overzichtelijke doormeetapparatuur in het Nederlands met Nederlandse handleiding. Zelfs voor leken te begrijpen.
Goeie en snelle service, gewoon goed.
Goed product en snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar.
Goed en snel geregeld
Tout est parfait et le service à la clientèle impeccable, j'ai eu un soucis à ma commande de ma faute , ils m'ont résolu mon problème directement. Je recommande sans soucis
Het loopt op rolletjes. Als je het niet helemaal begrepen hebt, kan je altijd een mailtje sturen en dan wordt dat netjes beantwoord. Vooral rond compatibiliteit van apparatuur op diverse merken zijn er soms vragen. Ook sturen zij soms updates op van aangeschafteapparatuur. Kortom, het werkt prima.
Weinig aanmerking op het bedrijf ,maar meer op de ontbrekende duidelijke handleiding. Het zou ook fijn zijn als er handleiding met alle mogelijke opties van de mx+ zou komen. Het zijn veel onbekende Engelse technische termen.
eerste bestelling
Snelle en goede service
nog maar de eerste keer daar kan ik nu nog niet over oordelen
Uitstekende service. Altijd snel antwoord op al je vragen.
Zeer professioneel
OBD Warenhuis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
OBD Warenhuis heeft de volgende resultaten bereikt:
Goeie en snelle service, gewoon goed.
Goed product en snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar.
Goed en snel geregeld
eerste bestelling
Snelle en goede service
nog maar de eerste keer daar kan ik nu nog niet over oordelen
Uitstekende service. Altijd snel antwoord op al je vragen.
Zeer professioneel
OBD Warenhuis heeft de volgende resultaten bereikt: