9.4 /10

checkbox97% beveelt NXXT aan!

Begeleiding
Bereikbaarheid
Instructiemethode

Nuño

Ruud is altijd op tijd en super eerlijk. Als je iets niet goed doet, hoor je het meteen – duidelijk en zonder omwegen. Hij weet precies wat het CBR van je verwacht en werkt samen met jou stap voor stap naar dat niveau toe.

Ruud van der Linden - NXXT

Raymond

SterSterSterSterLege ster

Goede kwaliteit rijschool voor een redelijke prijs!

René Bloemsma

Isabella

Ruud was echt een geweldige rijinstructeur. Hij is heel aardig en motiverend, en weet precies hoe hij je op je gemak moet stellen. Wat ik fijn vond, is dat hij altijd eerlijk was: als ik iets goed deed, zei hij dat meteen, maar ook als het beter kon, gaf hij dat duidelijk aan. Hij legde het dan heel rustig en begrijpelijk uit, waardoor ik er echt van kon leren. Dankzij Ruud heb ik ontzettend veel geleerd en ben ik veel zelfverzekerder geworden in het verkeer. De rijlessen waren niet alleen leerzaam, maar ook altijd gezellig. Ik kijk met een glimlach terug op deze periode en ben heel blij dat hij mijn rijinstructeur was.

Ruud van der Linden

Quinten de Wilde

Hele goede begeleiding. Truus was als instructrice heel aardig en rustig met een goed gevoel voor humor. De uitleg was altijd duidelijk en ze ziet goed wat je verbeterpunten zijn. Ze communiceerde duidelijk en was altijd goed bereikbaar. Zeker een aanrader!

Truus Werkman

Laura

Gewoon prima , alles wordt duidelijk uitgelegd en er zijn eigelijk geen bijzonderheden.

Isabel Lochtenberg

Marisa

Niek van der neut is echt een top instructeur. Hij is duidelijk in zijn instructies en uitleg en heeft engelengeduld. Dankzij hem in 1 keer geslaagd voor alles

Niek van der neut

Kelvin Barbosa

Ik vind het een top rijschool en ik adviseer iedereen om hier te komen lessen

Alphons

Lars Giskes

Fijne en relaxte instructeur, met flexibele tijden!

Ruben Bongaards

Gerard

Het is een goede rijschool met goede instructeurs die de tijd nemen om allees zorgvuldig uit te leggen. Top bedrijf!

Robin Fakkel

Paul de Jongh

Finn van der wouden

Alfons

Mila Drogt

Echt een top rijschool. Ik heb lessen gehad bij Angela Dekker. Een hele leuke en rustige instructeur. Altijd gezelligheid in de auto.

Lisa

SterSterSterSterLege ster

Top! Je leert veel door te doen, erg flexibel in de uren en dagen. Professionele rijinstructeur waarbij een grapje zeker kan, legt goed uit en heeft me super geholpen bij het behalen van mijn examen!

Mendel Meinema

NXXT verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

NXXT heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 24 juni 2016

NXXT

BETROUWBAAR NXXT is een franchiseorganisatie die zich heeft gespecialiseerd in het opleiden en begeleiden van de aangesloten rijinstructeurs. KWALITEIT Bij NXXT geloven we in kwaliteit. Een goede dienstverlening staat wat ons betreft altijd aan de basis van een tevreden klant. RESULTAATGERICHT Wij weten als geen ander dat het doel van rijlessen is: zo snel mogelijk aan het verkeer te kunnen deelnemen. Dat is ook ons doel. FULL SERVICE Voor alles wat je nodig hebt om je rijbewijs te

Korteweg 4

Nuño

Ruud van der Linden - NXXT

Raymond

SterSterSterSterLege ster

Goede kwaliteit rijschool voor een redelijke prijs!

René Bloemsma

Kelvin Barbosa

Ik vind het een top rijschool en ik adviseer iedereen om hier te komen lessen

Alphons

Lars Giskes

Fijne en relaxte instructeur, met flexibele tijden!

Ruben Bongaards

Gerard