9.4 /10

checkbox97% beveelt NXXT aan!

Begeleiding
Bereikbaarheid
Instructiemethode

Quinten Bons

Ik ben ontzettend tevreden over de rijlessen van Richard iriks. Vanaf het begin stelde hij mij op mijn gemak en zorgde hij voor een fijne en ontspannen sfeer in de auto. Richard is geduldig, professioneel en legt alles duidelijk uit, waardoor ik elke les weer met meer zelfvertrouwen achter het stuur zat. Wat ik vooral waardeerde, is dat hij goed kijkt naar wat je nodig hebt en zijn lessen daarop aanpast. Hij geeft eerlijke en opbouwende feedback en neemt de tijd om moeilijke onderdelen extra te oefenen. Dankzij zijn deskundige begeleiding voelde ik me goed voorbereid op het praktijkexamen. Bedankt Richard voor alle hulp, het vertrouwen en de gezellige lessen. Ik kan je zeker aanbevelen aan iedereen die op een prettige en effectieve manier wil leren rijden! 🚗💨

Richard Irissen

Jessie Knol

Ik heb rijles gehad bij Paul de Jongh en ik heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald met een 30 lessen pakket. Ik vond deze lessen heel leerzaam, maar ook heel gezellig. Paul is een relaxte rijinstructeur die goed weet hoe en wat je moet doen. Het is zeker een aanrader om te gaan lessen bij Paul als je een relaxte en gezellige manier van lessen wilt hebben.

Paul de Jongh

Michiel

Goed! Ik wilde met spoed mijn rijbewijs halen en dat was snel geregeld.

Daan

SterSterSterSterLege ster

Ik vond het fijne rijlessen, geduldige instructeur die alles goed uitlegt. Sowieso aanrader!

Laura

Rob was een rustige en gezellige instructeur. Hij geef goede uitleg en is heel geduldig. Kan het iedereen aanraden!!

Rob

Mats

super vriendelijke instructeur en heel fijne manier van lesgeven

otto ottens

Nxxt jos kohnen

Super en hell lieve rijinstructeur

Jos kohnen

Jaily

Het is echt een top rijschool ik ben dankbaar voor alle hulp en altijd een gezellige rijles gehad ik zou Nxxt aan iedereen aan raden

Peter sittrop

Jim

Super gezellige sfeer met Steven in de auto, veel gelachen en in 1 keer geslaagd!

Steven Esvelt

David

Vandaag in 1x geslaagd met dank aan Finus van Overveld. Een super leuke tijd gehad, heel erg flexibel geweest en makkelijk en snel bereikbaar. Wil je een gezellige en goede instructeur? Dan zit je bij Finus zeker goed!

Zoë

Fijne uitleg, was altijd mega gezellig. Ben overgestapt naar NXXT en dat was een goede beslising.

Indira Cviko

Ties

Ik kwam op de proefles bij Mendel Meinema, toen was de auto mij nog vrij onbekend, 30 uur autorijden later heb ik mijn theorie en praktijk beide in een keer gehaald en zit ik vol zelfvertrouwen achter het stuur, dus het heeft wel lekker uitgepakt. Verder waren de lessen zelf ook fijn om te volgen en zou ik het moeilijk vinden om dingen te bedenken die beter hadden kunnen gaan.

Julia Benschop

Het was een prettige rijschool. Rob was een fijne instructeur met wie ik het tijdens de rijlessen gezellig heb gehad.

Rob van der Stigchel

Karlijn Huisken

Fijne rijlessen gehad, daarnaast ook een leuke instructeur.

Andre kers

Guus

Super fijne instructies gehad van mn rij instructeur mendel meinema 1. Keer op geweest en direct geslaagd

Mendel Meinema

NXXT verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

NXXT heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 24 juni 2016

NXXT

BETROUWBAAR NXXT is een franchiseorganisatie die zich heeft gespecialiseerd in het opleiden en begeleiden van de aangesloten rijinstructeurs. KWALITEIT Bij NXXT geloven we in kwaliteit. Een goede dienstverlening staat wat ons betreft altijd aan de basis van een tevreden klant. RESULTAATGERICHT Wij weten als geen ander dat het doel van rijlessen is: zo snel mogelijk aan het verkeer te kunnen deelnemen. Dat is ook ons doel. FULL SERVICE Voor alles wat je nodig hebt om je rijbewijs te

Korteweg 4

Richard Irissen

Jessie Knol

Paul de Jongh

Michiel

Goed! Ik wilde met spoed mijn rijbewijs halen en dat was snel geregeld.

Daan

Ties

Julia Benschop

Rob van der Stigchel

Karlijn Huisken

Fijne rijlessen gehad, daarnaast ook een leuke instructeur.

Andre kers

Guus