9.4 /10

checkbox98% beveelt NXXT aan!

Begeleiding
Bereikbaarheid
Instructiemethode

Julian

Ik heb geen ervaring met andere rijinstructeurs, maar wel met lesgeven. Wilfred is op normale werktijden altijd bereikbaar. Zijn communicatiestijl is duidelijk. Wat ik Wilfred nog wil meegeven, is dat een positieve leeromgeving het leren kan versterken. Ik begrijp dat veiligheid in de auto altijd voorop staat, en daarin had hij goed overzicht. Zelf merk ik alleen dat ik beter leer van feedback die gericht is op wat ik wél moet doen. Na een fout helpt het mij meer als rustig wordt uitgelegd wat er anders kan, waarom dat belangrijk is en als we dat vervolgens nog een keer samen oefenen voordat ik het weer zelfstandig probeer. Dat geeft mij meer vertrouwen en zorgt ervoor dat ik sneller leer. Ik heb dit aangegeven en daar werd naar geluisterd. Wilfred heeft zijn manier van lesgeven daarna aangepast op mijn leerstijl. Bedankt, Wilfred!

Samantha

Ik heb met Ruud gereden. Vanaf het begin liet hij mij duidelijk weten hoe hij werkt en wat ik van hem kan verwachten. Hij is duidelijk, direct en zegt alleen wat echt nodig om je examen te halen. Luister dus goed naar Ruud, want hij zegt het voor een reden! Ik heb een hele fijne tijd en leuke gesprekken met hem gehad. Ruud, ik bedank je voor een hele gezellige tijd en ik ga je missen!

Ruud

Naut

Stefan is een vlotte goede gozer, je kan er lekker mee kletsen en ook serieus mee autorijden. Hij legt alles goed uit en geeft je alle tijd en ruimte die je nodig hebt. Ook was de voorbereiding op mijn praktijk examen uitstekend!

Stefan vos

Ilse

Erg fijne lessen met duidelijke uitleg, aardige rijinstructeur met geduld wat fijn is als je wat langer nodig bent.

Miranda Hilvering - Hendriks

Onze dochter heeft rijles gevolgd bij Angela Dekker en we zijn er enorm blij mee. We hadden geen fijnere instructeur/instructrice kunnen wensen.

Thirze

Het waren fijne, leerzame lessen. Altijd rustig en geduldig, erg fijn! Dankjewel!

Rob van der Stigchel

Tessa

De lessen van Angela waren erg leuk en in 1x geslaagd!

Rijschool Robin Fakkel - NXXT

Super! Altijd eerlijk, open en zeer goed in de communicatie! Denkt goed mee!

Robin Fakkel

Iris

Prettig contact en denkt mee in mogelijkheden.

Jos Kohnen

Marijn

Zeer goede begeleiding en vooral geschikt voor een stukje extra begeleiding.

Job voorintholt

Nxxt

Indira was een geweldige vrouw! Fijne uitleg, leuke klik en je kan goed praten met haar. In 1 keer geslaagd door haar. Zo blij met haar. Ze bracht mijn zelfverzekerheid naar boven

Indira

Mata Montsoejev

Hele fijne rijlessen gehad met Angela Dekker. Ontzettend blij om klaar te zijn, had het niet zonder haar kunnen doen!

Hidde

Een fijne rijschool! Ik ben begeleid door Rob van der Stigchel, een vriendelijke en geduldige rijinstructeur. Hij legt alles op een rustige en duidelijke manier uit.

Rob Van Der Stigchel

Lisa

Super fijne rijschool. Er wordt goed gekeken naar wat je als individu nodig hebt en wordt goed begeleid. Ps. Als je aangeeft van karaoke te houden wordt daar ook zeker naar geluisterd🙃.

Michael Klumpers

Ik ben super tevreden met nxxt! Ik ben super goed begeleid door Hans Noordzij, hij is een rustige en duidelijke instructeur die goed omgaat met zijn leerlingen. Communicatie was top en het was gezellig tijdens de lessen.

Hans Noordzij

NXXT verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

NXXT heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 24 juni 2016

NXXT

BETROUWBAAR NXXT is een franchiseorganisatie die zich heeft gespecialiseerd in het opleiden en begeleiden van de aangesloten rijinstructeurs. KWALITEIT Bij NXXT geloven we in kwaliteit. Een goede dienstverlening staat wat ons betreft altijd aan de basis van een tevreden klant. RESULTAATGERICHT Wij weten als geen ander dat het doel van rijlessen is: zo snel mogelijk aan het verkeer te kunnen deelnemen. Dat is ook ons doel. FULL SERVICE Voor alles wat je nodig hebt om je rijbewijs te

Korteweg 4

Miranda Hilvering - Hendriks

Thirze

Rob van der Stigchel

Tessa

De lessen van Angela waren erg leuk en in 1x geslaagd!

Rijschool Robin Fakkel - NXXT

Super! Altijd eerlijk, open en zeer goed in de communicatie! Denkt goed mee!

Robin Fakkel

Iris

Prettig contact en denkt mee in mogelijkheden.

Jos Kohnen

Marijn

Zeer goede begeleiding en vooral geschikt voor een stukje extra begeleiding.

Job voorintholt

Nxxt