9.7 /10

checkbox99% beveelt NuTheorie.nl aan!

Lindsey van gool

Super geholpen met de training!

Ervaringen training
Hele goede en duidelijke uitleg. Na 2 x dik gezakt nu met 2 fout geslaagd echt super!

Ilana

Ik ben geslaagd bij jay en atlas wat een top uitleg het was ook zeer gezellig en heb kunnen lachen alles word op top uitgelegd super dag gehad 🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻

Heel top

Daphne

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Let op: sneaky extra kosten

Ervaringen training
Hier besteld vanwege de goeie ratings maar niet gelet op de 1-ster reviews: pas aub op en haal hier GEEN pakket. Je betaalt eerst de kosten van ‘het pakket’ vervolgens moet je allemaal stappen achterlopen en bij het activeren van je pakket blijkt dat er nog extra kosten hangen die je nodig hebt voor ‘de activatie’ en daarom niet gelijk zijn meegenomen. Deze hebben ze er expres niet bijgedaan zodat 1 het pakket goedkoper lijkt zodat je drukt op afrekenen en het al is gedaan en 2 je dan nog kan ‘upgraden’ naar een hoger pakket wat meer kost. Hoewel wat ze doen technisch gezien waarschijnlijk legaal is is het ontzettend onethisch en dat weten zij ook (kijk maar naar de rest van de reviews met 1-ster). Ik wens dat ik het kon opzeggen maar dat laten ze niet toe. Spijt van alles

Sam

Geweldig

Ervaringen training
Ik heb de curcus gekregen van Jens en Dylan. De uitleg die ze gaven was duidelijk en niet te lang, af en toe een grapje tussendoor waardoor de dag voor je het wist al voorbij was en je naar het cbr toe kon. In 1x geslaagd met 0 fouten. Heel erg bedankt Jens en Dylan.🤍

Anna Christina

Theorie-examen gehaald! (Bedankt Atlas en Jay!)

Ervaringen training
Theorie-examen behaald met 1 fout! Theorie cursus gevolgd en geen enkele spijt van! Shout-out naar Atlas en Jay! Jullie manier van lesgeven is echt geweldig! samengevat: duidelijk, met humor én genoeg herhaling zodat alles goed blijft hangen. De ezelsbruggetjes, jullie energie en de leuke sfeer maakten de dag niet alleen leerzaam, maar ook gezellig. Bedankt voor de topcursus!

Amber Doornbos

Super!

Ervaringen training
Vanmorgen de training gehad van Sebas & Robin. Wat een toppers waren dat. Onwijs goede uitleg gekregen. Heel duidelijk met zo af en toe een flauw grap tussendoor waardoor het niet zo serieus werd. Ik ben ze onwijs dankbaar want dankzij hun vandaag dik geslaagd!! Ik zal dit iedereen aanraden want het is geweldig. Onwijs bedankt toppers 🫶

Florence Akol

Super geslaag vandaag met Nul fouten/Zero fouten🫠#Joop en Kash hartelijk dank voor jullie top uitleg!Het heeft enorm geholpen.Jullie zijn toppers!

Top trainers ooit!

Rik

Theoriecursus op locatie

Ervaringen training
Cursus door Cash en Jeroen. Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn theorie auto.

Lise

Super cursus in 1x gehaald, door de super uitleg van Jesse en Dille.

Ervaringen training
Zorgen goed dat je mee doet.

Liza Vlot

Super training!

Ervaringen training
Een “ taaie “ ochtend maar op een leuke manier!

Dean

Super cursus in 1 keer geslaagd

Heel goed

Jan

Helemaal blij met deze training. Aanrader.

Ervaringen training
Vooraf geoefend met online lesmateriaal. In de ochtend in meerdere blokken klaargestoomd voor het examen. In de middag geslaagd voor mijn motortheorie.

Joris Levens

heel erg fijn!

Guusje

Top!

Ervaringen training
Het vroege opstaan wordt beloond! De cursus is verdeeld in vier onderdelen met daarna een herhaling. Je bent met een groep actief bezig met het leren van de stof doormiddel van het bespreken van examenopdrachten. Tijdens mijn examen herkende ik veel vragen en wist daarom het goede antwoord. De ''docenten'' zijn energiek en actief waardoor het ook leuk blijft om mee te doen. Ik zal het zeker aanraden.

NuTheorie.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

NuTheorie.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 24 juni 2014

NuTheorie.nl

Nutheorie leert je de theorie op een efficiënte en verantwoorde manier, waardoor jij in één keer slaagt voor je CBR auto theorie-examen. Meer dan 120 duizend geslaagde cursisten gingen jou voor, nu jij nog!

Monsterseweg 13

2291 PB Wateringen

Lindsey van gool

Super geholpen met de training!

Ilana

Heel top

Daphne

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Let op: sneaky extra kosten

Sam

Geweldig

Anna Christina

Theorie-examen gehaald! (Bedankt Atlas en Jay!)

Amber Doornbos

Super!

Florence Akol

Top trainers ooit!

Rik

Theoriecursus op locatie

Ervaringen training
Cursus door Cash en Jeroen. Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn theorie auto.

Lise

Super cursus in 1x gehaald, door de super uitleg van Jesse en Dille.

Ervaringen training
Zorgen goed dat je mee doet.

Liza Vlot

Super training!

Ervaringen training
Een “ taaie “ ochtend maar op een leuke manier!

Dean

Super cursus in 1 keer geslaagd

Heel goed

Jan

Helemaal blij met deze training. Aanrader.

Joris Levens

Van 3 keer dik falen naar slagen met 1 fout