Kristy-ann
- Ervaringen training
- Beide kinderen hebben een fijne en prettige ervaring. Goede uitleg en beide in 1 dag geslaagd
Super
Na een hele goede curses ben ik in 1 keer geslaagd met behulp van Dylan en jeremy
Super dag cursus
Geweldig!
Top!!! ben blij dat ik de cursus gedaan heb en dat ik in 1x ben geslaagd!! Bedankt!
Top
Het was het waard! Zou iedereen aanraden.
Zeer tevreden,dochter geslaagd met maar 2 foutjes. Een cursusdag helpt ook de spanning te verminderen.
Super goede training!
1x geslaagd
Geweldig e-learning
Duidelijke uitleg je onthoud het snel aanrader als je theori in een keer wilt Halen!
Hele goede cursus
NuTheorie.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NuTheorie.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Super dag cursus
Geweldig!
Top
Het was het waard! Zou iedereen aanraden.
Super goede training!
1x geslaagd