9.7 /10

checkbox99% beveelt NuTheorie.nl aan!

Alain

Nvt

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Waardeloze organisatie

Ging te snel

Marrit

Super!!

Ervaringen training
Super goede uitleg, herhalingen en tips waren ook super handig!

Veerle Vries

Duidelijk!

N Kramer

Duidelijk maar snel er door heen, energieke en spontane instructeurs

Ervaringen training
Atlas en Aanis hebben ons er doorheen geslagen. Zij konden allebei op geheel hun eigen wijze de theorie op een casual, leuke maar ook georganiseerde manier overdragen.

In één keer geslaagd!

Ervaringen training
Een ochtendje knallen en dan gelijk slagen, top.

KYildiz

Road to certificate

Ervaringen training
Training was duidelijk, snel en gezellig.

Dionny Ossers Villaman

Geweldig

Ervaringen training
De uitleg was goed herhaald en op een manier waar je het gemakkelijk onthoudt. David en cash hebben de lesstof op een actieve en leerzame manier opgebouwd.

Zoe

Duidelijke uitleg,veel herhaling. Top!

Ervaringen training
Heel erg fijn, zeker aan te raden!

Suze

Echt helemaal perfect!

Ervaringen training
Super goede uitleg en fijn met de pauzes die je krijgt! Vol zelfvertrouwen het examen in!

Fatima

Echt top in 1x geslaagd en ik heb nauwelijks geleerd voor de cursus dag! Dank aan jeremy en idris

Ervaringen training
Echt topp trainers ookal was ik best wel moe kon ik alles zo goed volgen en heel leuk uitgelegd!

Kalliste

Zo makkelijk kan t zijn

Ervaringen training
David en Milan gingen vlot en duidelijk de training door. Herhaling = key, dat zat er dan ook goed in. De blokken vlogen voorbij, met afwisseling van pauzes. Het is bijna jammer dat ik het verhaal niet een 2de keer hoef te horen.

Deborah Bokmans

Ervaringen training
Even vroeg m’n bed uit maar geslaagd vandaag! Heel erg blij omdat ik er zoveel moeite mee had! Maar dankzij NU theorie is het toch gelukt!

Cursist Groningen

Eindelijk derde keer scheepsrecht

Ervaringen training
Met Atlas en Aanis: goeie sfeer, heel sympathiek en toegankelijk. Als je je goed voorbereid met online materiaal leer je bij de dagcursus alle puntjes op de I. Het was mijn derde keer examen en had 0 fout, je leert hoe de vraag te lezen en welke denkstappen wel en niet van belang zijn. Ik had deze keer nauwelijks twijfel op het examen, het werd echt heel makkelijk hierdoor, terwijl ik voor de andere 2x ook al heel hard had geleerd - maar zelfstandig. Echt een aanrader!

Puck

In een keer geslaagd

Ervaringen training
Goede training. Moest er even vroeg mijn bed voor uit maar was het meer dan waard. David en Jesse vertellen je precies wat je moet weten, niet meer en niet minder. Top!

NuTheorie.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

NuTheorie.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 24 juni 2014

NuTheorie.nl

Nutheorie leert je de theorie op een efficiënte en verantwoorde manier, waardoor jij in één keer slaagt voor je CBR auto theorie-examen. Meer dan 120 duizend geslaagde cursisten gingen jou voor, nu jij nog!

Monsterseweg 13

Ging te snel

Marrit

Super!!

Ervaringen training
Super goede uitleg, herhalingen en tips waren ook super handig!

Veerle Vries

Duidelijk!

N Kramer

Duidelijk maar snel er door heen, energieke en spontane instructeurs

In één keer geslaagd!

Ervaringen training
Een ochtendje knallen en dan gelijk slagen, top.

KYildiz

Road to certificate

Ervaringen training
Training was duidelijk, snel en gezellig.

Dionny Ossers Villaman

Geweldig

Zoe

Duidelijke uitleg,veel herhaling. Top!

Ervaringen training
Heel erg fijn, zeker aan te raden!

Suze

Echt helemaal perfect!