Alain
Duidelijk maar snel er door heen, energieke en spontane instructeurs
In één keer geslaagd!
Road to certificate
Geweldig
Duidelijke uitleg,veel herhaling. Top!
Echt helemaal perfect!
Echt top in 1x geslaagd en ik heb nauwelijks geleerd voor de cursus dag! Dank aan jeremy en idris
Zo makkelijk kan t zijn
Eindelijk derde keer scheepsrecht
In een keer geslaagd
NuTheorie.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NuTheorie.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Waardeloze organisatie
Super!!
Duidelijk maar snel er door heen, energieke en spontane instructeurs
In één keer geslaagd!
Road to certificate
Geweldig
Duidelijke uitleg,veel herhaling. Top!
Echt helemaal perfect!
Zo makkelijk kan t zijn