Nn
- Sterke punten
- Zie boven
Goed, helder document. Goede uitleg in document.
Het was een goede ervaring.
Geen, want ik had een wachttijd van 2 maanden
Prettige ervaring, correcte informatie, en goede terugkoppeling via imaille.
Goed en snel geregeld
Goed geregeld
goed
Zeker fijn ervaren, snel en goed geholpen
Geen flexibiliteit om een multiple choice standard levens testament te maken.
prima
Heel makkelijk, duidelijk en snel een testament opmaken online. Goede prijs en prima service
Goede ontvangst
Kan niet anders zeggen dan perfect.
Nunotariaat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Nunotariaat heeft de volgende resultaten bereikt:
Nunotariaat
Nieuwezijds Voorburgwal 104
1012 SG Amsterdam
Goed, helder document. Goede uitleg in document.
Het was een goede ervaring.
Geen, want ik had een wachttijd van 2 maanden
Prettige ervaring, correcte informatie, en goede terugkoppeling via imaille.
Goed en snel geregeld
Goed geregeld
goed
Zeker fijn ervaren, snel en goed geholpen
Geen flexibiliteit om een multiple choice standard levens testament te maken.
Goede ontvangst
Kan niet anders zeggen dan perfect.
Nunotariaat heeft de volgende resultaten bereikt:
Nunotariaat