Brusik
- Sterke punten
- Geduld
Uiterst prettig en efficient
Wanneer je je beetje inleest dan is de materie is makkelijk en overzichtelijk op de website van Nunotariaat terug te vinden.
Goede akte, redelijke wachttijd, maar duidelijk dat het budgetaktes zijn geweest. Binnen 10 minuten kant en klaar Website drie keer moeten invullen omdat bij betaling de site eruit klapte
we werden prima geholpen goede uitleg en een vlotte notaris
Duidelijk en goede uitleg, in mijn geval voor een levenstestament.
Makkelijke manier als je een eenvoudig Levens- of testament wilt opstellen
Goede en kosteneffectieve manier om een standaard (leven) stestament te maken. Vragen werden vooraf snel en goed beantwoord door NuNotariaat.nl en de ondertekening in Tilburg ging soepel en in een positieve sfeer.
scherpe prijsopgave en prima afwikkeling van levenstestament
Perfect gegaan
Geen problemen
Redelijk eenvoudig, snel en scherp geprijsd. Jammer dat niet alles in 1x bij één notaris geregeld kon worden. Moesten naar Almere en Amsterdam.
Alleen telefonisch contact en mail.
makkelijk, duidelijk snel en een stuk goedkoper dan direct bij een notaris
Voor het invullen van wensen op de website: eenvoudige weergave van de thema´s waarin notarieel zaken worden vastgelegd. Vraagt wel om meer achtergrondinformatie, die vanwege de verkorte weg naar een document niet altijd bij een notaris worden toegelicht. Zelf je goed (laten) informeren is wel noodzakelijk. Bezoek aan de notaris is erg goed bevallen, deze nam de tijd om de testamentaire keuzes gemaakt op de website goed te ondersteunen.
Nunotariaat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Nunotariaat heeft de volgende resultaten bereikt:
Nunotariaat
Nieuwezijds Voorburgwal 104
1012 SG Amsterdam
Uiterst prettig en efficient
we werden prima geholpen goede uitleg en een vlotte notaris
Duidelijk en goede uitleg, in mijn geval voor een levenstestament.
Makkelijke manier als je een eenvoudig Levens- of testament wilt opstellen
scherpe prijsopgave en prima afwikkeling van levenstestament
Perfect gegaan
Geen problemen
Alleen telefonisch contact en mail.
makkelijk, duidelijk snel en een stuk goedkoper dan direct bij een notaris
Nunotariaat heeft de volgende resultaten bereikt: