8.9 /10

11990 reviewsSchrijf review

checkbox98% beveelt Nunotariaat aan!

Bezoek aan de notaris

Wil

Heel prettig

Prettig en efficient

Susan Dekker

Goed, gemakkelijk. Enkel ben ik nog steeds niet bij de notaris geweest en staat deze voor eind mei. Er zitten dus ruim twee maanden tussen.

Gemakkelijk op te stellen

Peeters

Duidelijke informatie

In begrijpelijke taal

A. Bouten

Indienen gegevens voor testament en levenstestament snel en correct verlopen. Informatie zeer duidelijk.

Volledige en duidelijke informatie

Noraris Houtepen.

Goede ervaring.

Betaalbaar

A.M. van Roosmalen-Dinkgreve

Het systeem van NuNotariaat, voor de aanvraag van het Levenstestament en het Testament, was zeer toegankelijk. Ook op mijn vragen, die ik via de e-mail stelde aan NuNotariaat, kreeg ik heldere antwoorden. Kortom ik ben zeer te vreden.

Er is ons met behulp van een tekening helder uitgelegd wat er precies allemaal benoemd wordt in het Levenstestament en het Testament. Dit omdat de testamenten vak jargon bevatten.

Wim

Levenstestament aangevraagd. Ging vlot en soepel. vragen werden snel beantwoord.

Helderheid en kostprijs

H.Fridsma

Goede, prettige ervaring.

Vriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg.

HB

Prima. Makkelijk, snel en goedkoop!

Layout is makkelijk te volgen. Terugkoppeling is snel en goed. Bezoek notaris eveneens. Dus alles was prima geregeld.

Elsinga

Overzichtelijk, duidelijke uitleg, begrijpbare taal

Reageren snel, alles goed uitgelegd, verwerking gegevens op site simpel

Lex De Bruijne

Super

Alles goed gegaan

M.Creyghton

Prettig en efficiënt

Het fijne is dat je vragen kunt mailen en dan gelijk, of de volgende dag antwoord krijgt, en niet van een chat-robot, er wordt meegedacht

Houtman

SterSterSterSterLege ster

Prettig en duidelijk

Duidelijk, goed bereikbaar voor vragen en betaalbaar

Kolkman zoet

Als heel prettig

Ze namen rustig de tijd voor mijn

Nunotariaat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Nunotariaat heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • check11990 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 12 februari 2015

Nunotariaat

Iedereen moet een testament, levenstestament of samenlevingscontract eenvoudig en voordelig kunnen regelen. Daarom maakt NuNotariaat de drempel om uw akte te regelen zo laag mogelijk. Dat doen we door u goed te informeren over wat u kunt regelen, hoe u dat doet en waarom. U beantwoordt online de voor u relevante vragen op het moment dat u dat uitkomt en in uw eigen tempo. U tekent uw akte bij 1 van de 47 aangesloten notariskantoren (inbegrepen in de vaste prijs). www.nunotariaat.nl

Nieuwezijds Voorburgwal 104

Wim

Helderheid en kostprijs

H.Fridsma

Goede, prettige ervaring.

Vriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg.

HB

Prima. Makkelijk, snel en goedkoop!

Elsinga

Overzichtelijk, duidelijke uitleg, begrijpbare taal