Marja
- Sterke punten
- Snelle en korte reactie
Heel prettig
Goed, gemakkelijk. Enkel ben ik nog steeds niet bij de notaris geweest en staat deze voor eind mei. Er zitten dus ruim twee maanden tussen.
Duidelijke informatie
Indienen gegevens voor testament en levenstestament snel en correct verlopen. Informatie zeer duidelijk.
Goede ervaring.
Het systeem van NuNotariaat, voor de aanvraag van het Levenstestament en het Testament, was zeer toegankelijk. Ook op mijn vragen, die ik via de e-mail stelde aan NuNotariaat, kreeg ik heldere antwoorden. Kortom ik ben zeer te vreden.
Levenstestament aangevraagd. Ging vlot en soepel. vragen werden snel beantwoord.
Goede, prettige ervaring.
Prima. Makkelijk, snel en goedkoop!
Overzichtelijk, duidelijke uitleg, begrijpbare taal
Super
Prettig en efficiënt
Prettig en duidelijk
Als heel prettig
Nunotariaat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Nunotariaat heeft de volgende resultaten bereikt:
Nunotariaat
Nieuwezijds Voorburgwal 104
1012 SG Amsterdam
Heel prettig
Duidelijke informatie
Goede ervaring.
Goede, prettige ervaring.
Prima. Makkelijk, snel en goedkoop!
Overzichtelijk, duidelijke uitleg, begrijpbare taal
Super