K.G.Hoppen
- Keurige en snelle afhandeling
Prima; alles naar verwachting
onpersoonlijk
Tot nu toe goed maar moeten nog naar notaris
De notaris kwam wat houtain over. Als of hij er weinig zin in had. Zovan, daar heb je weer zo"n stel. Het blijft moeilijk te begrijpen taal die gebezigd wordt.
Makkelijk en duidelijk!
positief
Alles was duidelijk en fijne ontvangst
Testament en levenstestament zijn In duidelijke ( niet juridische) taal beschreven. Dat maakt het vastleggen van deze akten plezierig
Ik had een goede ervaring met Nunotariaat; duidelijk en snel geregeld!
Zeer gebruiksvriendelijk (dummyproof ;-) ). Heel fijn om op eigen tempo en gemak informatie op te nemen, te kunnen bespreken met naasten en de definitieve keuzes vast te leggen. Zeer hulpvaardige en snelle reactie van de "helpdesk". Heel fijn dat op deze wijze het me de helft van het gebruikelijke bedrag heeft gekost. Enige minpunt, en die is een behoorlijke grote, is de desbetreffende notaris. Ik ga daar nooit meer naar toe en raadt iedereen dat ook af. In letterlijk 5 min werd de passering van zowel mijn testament als levenstestament afgehandeld. Hij praatte zo snel dat hij nauwelijks te verstaan en te volgen was. Bromde iedere keer maar "oh, dit spreekt voor zich, heel eenvoudig" (voor hem misschien wel, voor mij niet!) Reageerde niet op signalen dat het mij allemaal te snel ging (ondertussen was ik beduusd en half in shock voor wat me nou weer overkwam). En ik vind het schandalig dat ik daar zoveel geld voor moet betalen!
Duidelijk uitleg en eenvoudig aan te vragen
Nunotariaat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Nunotariaat heeft de volgende resultaten bereikt:
Tot nu toe goed maar moeten nog naar notaris
Makkelijk en duidelijk!
positief
Alles was duidelijk en fijne ontvangst
Ik had een goede ervaring met Nunotariaat; duidelijk en snel geregeld!
Duidelijk uitleg en eenvoudig aan te vragen
Nunotariaat heeft de volgende resultaten bereikt: