Mw. A. van der Gaag
- Sterke punten
- Afspraak werd op tijd besproken
Begripvol. Meelevend
De telefonische informatieverstrekking was prima: kernachtig en transparant. De totstandkoming van ons levenstestament had een voortvarende procesgang.
Heel gemakkelijk online in te vullen met duidelijke toelichting. Bij het tekenen bij het notariskantoor heel vriendelijk geholpen en uitleg gekregen over de te tekenen testamenten en leventestamenten. Ook werd er nog de tijd genomen om een vraag te beantwoorden over een alleenstaande broer, die ook geen nakomelingen heeft maar ook geen nut ziet/geen zin heeft om een testament/leventestament te maken.
Via internet is dit makkelijk en snel gegaan.
Is heel goed
Vriendelijk,duidelijk
Snel en goed geholpen
Heel goed! De informatie tijdens het proces van invullen is voor een leek eenvoudig en duidelijk. De opvolging via email en notaris verliep goed.
Goed en efficiënt
Heel positief
zeer goed
Vriendelijk en deskundig
Heel prettig! Goede en duidelijke communicatie
Goed, de notaris reageerde wat traag: herinnering was nodig
Nunotariaat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Nunotariaat heeft de volgende resultaten bereikt:
Nunotariaat
Nieuwezijds Voorburgwal 104
1012 SG Amsterdam
Begripvol. Meelevend
Via internet is dit makkelijk en snel gegaan.
Is heel goed
Vriendelijk,duidelijk