Hans Koopman
- Sterke punten
- Nogmaals, gebruiksvriendelijk, dus makkelijk te regelen.
Was erg gemakkelijk om onze wensen op de laptop in te vullen.
De website is duidelijk en geeft ook objectieve en heldere informatie over de noodzaak nu een testament op te stellen. Ons oude testament uit de vorige eeuw was niet meer passend door de nieuwe wettelijke regelingen. Er was een mogelijkheid om, zonder kosten, te proberen een testament op te stellen. Kortom, 2 testamenten op gesteld die beantwoorden aan onze wensen en die ook zijn aangepast aan de nieuwe wettelijke regelingen. Makkelijk en omdat het voorwerk al is gedaan, is het passeren bij de notaris goedkoop.
Het was prettig en duidelijk hoe ik dit moest regelen
Fantastisch
Goede ervaring gehad met Nunotariaat, prima communicatie en snelle afwerking
Duidelijke website en veel goedkoper.
Prima geregeld allemaal
Heel goed
Alles snel en goed geregeld
goed
goede en duidelijke service
Prima geregeld
Nunotariaat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Nunotariaat heeft de volgende resultaten bereikt:
Nunotariaat
Nieuwezijds Voorburgwal 104
1012 SG Amsterdam
Het was prettig en duidelijk hoe ik dit moest regelen
Fantastisch
Goede ervaring gehad met Nunotariaat, prima communicatie en snelle afwerking
Duidelijke website en veel goedkoper.
Prima geregeld allemaal
Heel goed