Familie Visser
- Sterke punten
- Vriendelijk ontvangen. En goed voor gelicht. En door gevraagd door de noteris
Snel en deskundig
Het is allemaal heel makkelijk en snel. Er wordt deskundig advies gegeven.
Ik werd heel netjes ontvangen en was zeer tevreden over de afhandeling van het testament.
was goed
Nou u vraagt er om het heeft een hoop geld gekost maar had wel een kopje koffie verwacht 👎
Duidelijke site met goede uitleg bij de vragen
Prima geregeld
Toegankelijk, professioneel, vriendelijk en begrijpelijke taal voor een leek van 82,5 jaar.
Top
Goede ontvangst. Op tijd afgehandeld
Zeer tevreden. Vriendelijk ontvangen en een duidelijke uitleg over de testamenten.
Het Nunotariaat bood mij een eenvoudige en goedkope manier om een standaardtestament samen te stellen.
Snel en goed geregeld.
Duidelijke informatie. |Snel geregeld
Nunotariaat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Nunotariaat heeft de volgende resultaten bereikt:
Nunotariaat
Nieuwezijds Voorburgwal 104
1012 SG Amsterdam
Snel en deskundig
Het is allemaal heel makkelijk en snel. Er wordt deskundig advies gegeven.
was goed
Duidelijke site met goede uitleg bij de vragen