Theo Wassink
- Sterke punten
- Helder en duidelijk proces
Prettige ontvangst en duidelijke uitleg!!
Standaard testament en levenstestament. Goede duidelijke uitleg per vraag waardoor makkelijk in te vullen. Aantrekkelijke prijs.
Ben heel goed geholpen het ging allemaal heel gemakkelijk.
Geweldig, super en snel en niet te vergeten super voordelig ๐๐๐
Prettig en snel geregeld
Alles naar wens verlopen
Prima afhandeling
Uitstekend. Alle contacten verliepen naar tevredenheid.
Online gedeelte verliep prima. Tekenen op lokatie duurde lang voordat de afspraak kon plaatsvinden. Notaris was te laat en viel bovendien het testament af. Geen prettige ervaring daar ter plaatse.
In eerste instantie positief, maar het bleek niet voor een testament geschikt. Wel voor een levenstestament.
Ons vorige testament hadden we via NuNotariaat. Hierover waren we zeer tevreden. Het nieuwe testament ook weer via NuNotariaat.
Heel goed
Positief
Uitstekend
Nunotariaat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Nunotariaat heeft de volgende resultaten bereikt:
Nunotariaat
Nieuwezijds Voorburgwal 104
1012 SG Amsterdam
Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatieย over Feedback Companyโs reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.
Prettige ontvangst en duidelijke uitleg!!
Ben heel goed geholpen het ging allemaal heel gemakkelijk.
Geweldig, super en snel en niet te vergeten super voordelig ๐๐๐
Prettig en snel geregeld
Alles naar wens verlopen
Prima afhandeling
Uitstekend. Alle contacten verliepen naar tevredenheid.
Heel goed
Positief