Karel
- Sterke punten
- Makkelijk en duidelijke uitleg bij het invoeren van de gegevens, compleet, telefonisch bereikbaar en betaalbaar
Goed geregeld
Onze ervaring was zeer positief.
Mijn ervaring met nunotariaat is zeer positief!
Fijn en vlot geholpen
De ontvangst was vriendelijk. De voorbespreking was zinvol. Ik moest lang wachten waarvoor excuses werden gemaakt. Echter, tijdens het wachten, kon ik letterlijk verstaan van wat er in de ruimte ernaast werd gezegd. Totaal geen privacy dus
Moest wel wat lang wachten op kantoor notaris. Maar een aangeboden kopje koffie maakte veel goed.
Zondermeer goed. Werden met koffie ontvangen en binnen 10 min. kwam de notaris ons beide testamenten nog een keer uiteenzetten.
Voor simpele testamenten heel geschikt en eenvoudig opgesteld.
Zeer goed
Adequaat, goede prijs-prestatie verhouding.
Onze ervaring was positief
Makkelijk alles online te vinden.
Nunotariaat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Nunotariaat heeft de volgende resultaten bereikt:
Nunotariaat
Nieuwezijds Voorburgwal 104
1012 SG Amsterdam
Goed geregeld
Onze ervaring was zeer positief.
Mijn ervaring met nunotariaat is zeer positief!
Fijn en vlot geholpen
Voor simpele testamenten heel geschikt en eenvoudig opgesteld.
Zeer goed
Adequaat, goede prijs-prestatie verhouding.
Onze ervaring was positief
Makkelijk alles online te vinden.
Nunotariaat heeft de volgende resultaten bereikt:
Nunotariaat