Jongerling
- Sterke punten
- Alles ging zoals vooraf aangekondigd. Weinig tot geen contact met Nu Notariaat.
We hebben ons bezoek aan de notaris positief ervaren
Als 'SUPER' daar veel is voorbewerkt en informatie bij de diverse onderwerpen kunt opvragen.
Website was prima, maar wachttijd om te kunnen tekenen was heel erg lang ondanks dat ik een notaris zonder wachttijd had gekozen.
Prima geregeld
Netjes en zakelijk
Het online invullen en de uitleg daarbij is vrij simpel en erg goed te doen. Ik wilde een wijziging doorvoeren en heb via mail gevraagd hoe ik dit kon doen. Kreeg daarop netjes een mail met uitleg. Zo gezegd, zo gedaan. Dit was 4 maanden voor het passeren bij de notaris. Daar ik deze wijziging niet doorgevoerd zag in mijn online dossier, heb ik hier diverse keren over gebeld. Steeds zou ik terug gebeld worden ivm vakantie medewerker, of de vervanger zou contact met mij opnemen. Na keer op keer contact te hebben gehad, is het op de valreep (de dag voor het ondertekenen bij de notaris) gecorrigeerd. Mijn meng is als ik hier zelf niet achteraan had gezeten, ik voor niets bij de notaris aan tafel was verschenen. Een dag na het passeren en tekenen bij de notaris kreeg ik een mail waarin werd gevraagd om zsm mijn gegevens te controleren en hoe ik eventuele wijzigingen kon doorgeven. ( ? ? ? )
Alles ging gemakkelijk en correct
De notaris die wij uitgekozen hebben, gaaf aan dat de doorlooptijd zo'n 8 weken bedraagt. We kregen deze mail op 20 april, dus ik denk dat we zo rond 20 juni aan de beurt zijn.
duidelijk en overzichtelijk
Tegen mijn verwachting in was mijn ervaring zeer positief
Duidelijk en snel geregeld voor een nette prijs
ik heb de ervaring met NuNotariaat als heel plezierig ondervonden
Nunotariaat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Nunotariaat heeft de volgende resultaten bereikt:
Nunotariaat