Clarijs
Redelijk eenvoudig, snel en scherp geprijsd. Jammer dat niet alles in 1x bij één notaris geregeld kon worden. Moesten naar Almere en Amsterdam.
- Sterke punten
- Prijs en gemak
Alleen telefonisch contact en mail.
makkelijk, duidelijk snel en een stuk goedkoper dan direct bij een notaris
Voor het invullen van wensen op de website: eenvoudige weergave van de thema´s waarin notarieel zaken worden vastgelegd. Vraagt wel om meer achtergrondinformatie, die vanwege de verkorte weg naar een document niet altijd bij een notaris worden toegelicht. Zelf je goed (laten) informeren is wel noodzakelijk. Bezoek aan de notaris is erg goed bevallen, deze nam de tijd om de testamentaire keuzes gemaakt op de website goed te ondersteunen.
Helder en duidelijke uitleg in begrijpelijk Nederlands
Bijzonder goed, alles is tot in de puntjes geregeld.
Prima klantvriendelijk en snelle reacties
Zeer tevreden
prima
Snelle afhandeling, alles keurig in orde
Zeer positief
Tot nu toe goed maar moet nog notaris bezoeken
Zeer tevreden over het regelen en afwikkelen van mijn levenstestament en testament. Goede duidelijke en overzichtelijke site, waar je alles online kunt regelen. En heldere communicatie gedurende het traject.
Goed ontvangen en ze zijn zeer vriendelijk
zeer positief
Nunotariaat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Nunotariaat heeft de volgende resultaten bereikt:
Nunotariaat
Nieuwezijds Voorburgwal 104
1012 SG Amsterdam
Alleen telefonisch contact en mail.
makkelijk, duidelijk snel en een stuk goedkoper dan direct bij een notaris
Helder en duidelijke uitleg in begrijpelijk Nederlands
Bijzonder goed, alles is tot in de puntjes geregeld.
Prima klantvriendelijk en snelle reacties
Zeer tevreden