Henk Raben
Prima bedrijf kan ik iedereen aanbevelen. Uitstekend vakmensen. Alle stof keurig opgeruimd. Correcte en duidelijke offerte
- Product of service:
- September 2035
Positief
Zeer goed
Een goede service, kundig personeel, snel en netjes gewerkt.
Ze hebben een mooi verhaal maar komen de afspraken niet na. Achteraf €1000,00 teveel betaald. Ze staan niet open voor een oplossing.
Na installatie die door ZZP ers werd gedaan is er GEEN uitleg geweest inzake de app van nukoel. Na een jaar (lees juli 2025) begon er ineens bij het in gebruik hebben van de airco waterdruppels tussen laminaatvloer in de hoek van de airco omhoog te komen. Klacht ingediend maar kon niet van hun komen. Verzekering laten komen en di gaf aan dat het wel kon aangezien afvoerpijpje strak langs de muur was geplaatst. 2 weken terug kwam monteur van nukoel en hij gaf aan hebben jullie weleens naar de filters gekeken via de app. Wij gaven dus aan NEE is nooit uitgelegd en doorgegeven; ook niet toen ik de schade bij nukoel meldde. Het gekke is dat Nukoel de werkbon NIET vrijgeeft...... staat er soms iets op inzake de filters........ De directeur zelf is weken onbereikbaar en een andere persoon geeft aan. tsja jammer wij hebben er 3000 geplaatst en nooit problemen. Tegenoetkoming kun je dus naar fluiten. Erg spijtig Kortom installatie netjes , klantvriendelijkheid uitzonderlijk slecht
Fijne ervaring van het begin tot de installatie. Vakkundig en professioneel personeel
Prima service. Monteur schakelde snel en vakkundig op wensen en voerde werkzaamheden netjes uit.
Bijzonder tevreden
Vooraf werd uitgebreid de tijd genomen om te vragen wat onze wensen waren. Vervolgens werd uitgelegd wat benodigd was voor installatie van de airco. De monteurs waren vakkundig en werkten netjes. Zij gaven vanaf het eerste moment de indruk dat het prima voor elkaar zou komen. Achteraf moesten er nog wat kleine dingetjes afgewerkt worden. Ook dit ging in goed overleg en is goed geregeld.
Ik ben tevreden
Professionele mensen met aandacht voor het werk.
Zeer goed, duidelijk en niet opdringerig Dick van de Berg ontzettend aardig en kundig!
Wij hebben sinds kort 2 airco’s laten installeren, wel in het begin beginnersproblemen gehad maar werd wel snel opgelost, nu doen de airo’s het heel goed, blij met telefonisch desk waar je snel en vriendelijk wordt geholpen!
Mijn ervaring met dit bedrijf is goed. Ervaren en vriendelijke mensen.
NUKOEL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NUKOEL heeft de volgende resultaten bereikt:
Positief
Zeer goed
Een goede service, kundig personeel, snel en netjes gewerkt.
Bijzonder tevreden
Ik ben tevreden
Professionele mensen met aandacht voor het werk.
Mijn ervaring met dit bedrijf is goed. Ervaren en vriendelijke mensen.
NUKOEL heeft de volgende resultaten bereikt: