Reviews

NTI-nl

8.1 / 10
1780 beoordelingen
Schrijf beoordeling

82% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Examens
7.2/10
Niveau Opleiding
7.8/10
Studie-programma
7.8/10
Docenten
7.6/10
Flexibiliteit
7.8/10
Praktijk workshops
7.6/10
Mentor
7.4/10
Studie-materialen
7.8/10

1780 Reviews

Amy Boudens

8/10

Helaas weinig flexibiliteit in studie dagen.
Verder duidelijk met examens, studiemateriaal en zeer overzichtelijk studieoverzicht


Marieke Niels

8/10

Ik heb gekozen voor de 100% zelfstudie. Momenteel zit ik nog in de beginfase van de studie. Het studiemateriaal is van goede kwaliteit, wordt snel geleverd. Ook de communicatie met medewerkers van... Ik heb gekozen voor de 100% zelfstudie. Momenteel zit ik nog in de beginfase van de studie. Het studiemateriaal is van goede kwaliteit, wordt snel geleverd. Ook de communicatie met medewerkers van NTI verloopt prima en vlot. Wat ik vooral in het begin ervoer en nu nog wel in sommige opzichten mis is een opleidingsspecifieke introductie. Als is het tijdens een zoom-meeting. Het vergt namelijk nogal wat studie voordat je doorhebt hoe de studie in zijn geheel in elkaar steekt. Ik liep tegen vragen aan zoals: Hoe te beginnen? Wat is het handigst? Wie heb ik nodig als ik vragen heb? En hoe kan ik deze het beste benaderen? Tijdens deze eerste module loopt alles een beetje door elkaar voor mijn gevoel. Theorie bestuderen, examens doen, stage opdrachten uitvoeren en uitwerken, POP maken.
Nu ik de structuur een beetje in de smiezen heb kan ik de volgende module hoop ik, een stuk gestructureerder en efficiënter met mijn studie bezig zijn.


Daniëlle Bout

10/10

Ik ben na 2 maanden studie erg enthousiast en positief. Ik vind het grote voordeel dat ik het in mijn eigen tempo kan doen. Voor mij is dit een heel groot voordeel omdat ik nu heb ervaren dat ik wat... Ik ben na 2 maanden studie erg enthousiast en positief. Ik vind het grote voordeel dat ik het in mijn eigen tempo kan doen. Voor mij is dit een heel groot voordeel omdat ik nu heb ervaren dat ik wat langer verwerkingstijd nodig heb. Bij klassikaal onderwijs is dat er minder en dat maakt dat ik afhaak in het proces. Nu lukt het wel en blijf ik gemotiveerd.


Monique Bon - de Man

8/10

Ene module is beter in elkaar gezet dan andere. Ethiek was 75% af, video's nog niet opgenomen, opdrachten konden niet via de site worden aangeleverd. Jammer. Nu een begeleide module met een... Ene module is beter in elkaar gezet dan andere. Ethiek was 75% af, video's nog niet opgenomen, opdrachten konden niet via de site worden aangeleverd. Jammer. Nu een begeleide module met een betrokken docente met kennis van zaken. FIJN! Mentoren doen ontzettend hun best, erg behulpzaam, maar je merkt dat zij het (te) druk hebben. Het antwoord laat weleens even op zich wachten. Over het algemeen best tevreden zoals het gaat.


Kim

10/10

Het is echt een zelfstudie, als je nergens om vraagt heb je geen contact met school. Er wordt ook niet gevraagd hoe het gaat, dat vind ik jammer. Iets meer begeleiding zou mogen. Verder wordt er... Het is echt een zelfstudie, als je nergens om vraagt heb je geen contact met school. Er wordt ook niet gevraagd hoe het gaat, dat vind ik jammer. Iets meer begeleiding zou mogen. Verder wordt er wel snel gereageerd op mails en wordt je telefonisch vriendelijk geholpen.


Marjolein Drees

10/10

De docenten, stageadviseur, assessor zijn allemaal competente lieve mensen. Communicatie gaat vlot en denken mee met problemen.


Kim Bruin

10/10

Ik vind dit een fijne manier van studeren.
Je eigen studiemomenten inplannen zodat het te combineren is met een fulltime baan en een sociaal leven!


Fleur

10/10

Ik heb eerst een hbo-programma gevolgd wat een onderdeel was van de volledige bachelor. Toen ik deze gehaald had, wist ik zeker dat ik voor het diploma wilde gaan. Ik heb me gelijk aangemeld en heb... Ik heb eerst een hbo-programma gevolgd wat een onderdeel was van de volledige bachelor. Toen ik deze gehaald had, wist ik zeker dat ik voor het diploma wilde gaan. Ik heb me gelijk aangemeld en heb toen vrijstellingen gekregen voor de vakken die ik tijdens het hbo-programma gehaald had. Er zijn veel mogelijkheden en er is veel flexibiliteit. Zo kun je met (recente) werkervaring ook een vrijstelling krijgen voor stage, kun je je eigen uren inplannen, zijn er WhatsApp groepen met medestudenten, zijn er praktijkdagen waar je je voor inschrijft op een datum die voor jou uitkomt, examens worden wekelijks afgenomen waar je je ook voor inschrijft wanneer jij hier klaar voor bent. De studie is goed te combineren met een baan. Ik heb jaren geleden een andere bachelor behaald waardoor ik ervoor gekozen heb om deze flexibele thuisstudie te doen, in plaats van weer naar school te gaan. Ik denk dat ik deze studie zeker binnen 4 jaar af zal ronden.


Andrea Heeren

10/10

Goede ervaring met zowel docenten als mentoren. Als je start zou ik aanraden de stagebijeenkomst en de startbijeenkomst te doen zodat je weet hoe je wegwijs wordt in je leeromgeving en krijg je tips... Goede ervaring met zowel docenten als mentoren. Als je start zou ik aanraden de stagebijeenkomst en de startbijeenkomst te doen zodat je weet hoe je wegwijs wordt in je leeromgeving en krijg je tips hoe je aan de slag kunt gaan. Het fijne van een volledige thuisstudie is dat je zelf je indeling van de opleiding kunt bepalen. Ik heb gekozen om eerst alle theorie examens te doen voor ik aan stage/keuzedelen ga beginnen. Zo kan ik m'n focus beter vasthouden per onderdeel. En haal ik het maximale uit m'n studie.


Eveline

8/10

Mentoren behulpzaam, maar soms niet bereikbaar/lange wachttijden. Fijn contact medestudenten via app groep. Geen ervaring met contact docenten. Wel duidelijke feedback bij inleveren paper. Goede... Mentoren behulpzaam, maar soms niet bereikbaar/lange wachttijden. Fijn contact medestudenten via app groep. Geen ervaring met contact docenten. Wel duidelijke feedback bij inleveren paper. Goede ervaring met inhoud praktijkdagen, wel beperkte deelnameplaatsen waardoor soms lange wachttijd voor deelname. Niveau goed te doen voor hbo opleiding. Fijn dat de te volgen modules een koppeling maken met competenties dmv de praijkopdrachten.