Reviews

NTI-nl

8 / 10
1825 beoordelingen
Schrijf beoordeling

81% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Examens
7.2/10
Niveau Opleiding
7.8/10
Studie-programma
7.8/10
Docenten
7.6/10
Flexibiliteit
7.8/10
Praktijk workshops
7.6/10
Mentor
7.4/10
Studie-materialen
7.8/10

1825 Reviews

Nina

10/10

Mijn ervaring met NTI is zeer prettig. NTI is op verschillende manieren goed bereikbaar en de medewerkers en mentoren staan altijd voor je klaar om je te helpen of te woord te staan. Daarnaast vind... Mijn ervaring met NTI is zeer prettig. NTI is op verschillende manieren goed bereikbaar en de medewerkers en mentoren staan altijd voor je klaar om je te helpen of te woord te staan. Daarnaast vind ik de studie die ik volg erg interessant. De studie is op niveau en ideaal voor studenten met doorzettingsvermogen. Doorzettingsvermogen zijn echt nodig om deze studie te volgen, omdat het onderwijs vooral op afstand wordt aangeboden en flexibel is. Daar staat wel tegenover dat de studie goed te combineren is met een baan, een gezien en andere bezigheden.


Marielle

2/10

Verkopen willen ze wel, maar daarnaaaaa..... slechte service

Sterke punten

Onderdeel van echte HBO Bachelor

Verbeterpunten of tips

Heel veel.
1) Werd paar keer van het kastje naar de muur verwezen voordat ik na 4 dagen een antwoord kreeg op mijn vragen (Wil je een ander nummer bellen, wil je appen, vraag is te lang voor...
Heel veel.
1) Werd paar keer van het kastje naar de muur verwezen voordat ik na 4 dagen een antwoord kreeg op mijn vragen (Wil je een ander nummer bellen, wil je appen, vraag is te lang voor op de app, wil je bellen... etc).
2) Je krijgt maar 1 studieboek en de rest in PDF, omdat uit het 2e boek maar 3 hoofdstukken verplicht zijn. De rest van het studieboek wordt echter wel aanbevolen. Doe hem er dan gewoon bij. Ten opzichte van andere aanbieders was de prijs voor deze opleiding behoorlijk hoog, dus had er mijn inziens best bij kunnen zitten.
3) Bovendien was dat boek ook nog de oude druk. Waarom wordt de nieuwe druk niet gebruikt: we kunnen niet na elke druk de toetsing aanpassen. Het oude boek is uit 2013! En de nieuwe uit 2018. Hoe actueel is deze opleiding eigenlijk?
4) Rare lesmethode dat je eerst alle stof moet doornemen en daarna pas aan de online leeromgeving kunt beginnen. Meestal gaat dit gefaseerd. Als je de opleiding klassikaal doet in 3 lessen, zal je bij de eerste les ook niet alles doorgelezen hoeven te hebben.

En nu moet ik nog beginnen.....heb ik er nog zin in? Niet echt!


Anouk van Asselen

7/10

Redelijk, moeilijk bereikbaar, weinig examen mogelijkheden (vooral in Leiden zelf voor mondeling e.d.)

Sterke punten

Leerstof is heel plezierig. Vragen worden goed beantwoord door de mentoren. Praktijklessen zijn fijn (nu helaas via zoom) en zorgen voor duidelijkheid. Super fijn om te zien hoeveel procent je klaar... Leerstof is heel plezierig. Vragen worden goed beantwoord door de mentoren. Praktijklessen zijn fijn (nu helaas via zoom) en zorgen voor duidelijkheid. Super fijn om te zien hoeveel procent je klaar hebt van de opleiding!

Verbeterpunten of tips

- Examens: Examenmogelijkheden uitbreiden in Leiden en exam-centers, desnoods via skype, zoom. Stage eisen 'minder streng' maken vanwege o.a. Corona en werkende studenten.
- Verder zou het...
- Examens: Examenmogelijkheden uitbreiden in Leiden en exam-centers, desnoods via skype, zoom. Stage eisen 'minder streng' maken vanwege o.a. Corona en werkende studenten.
- Verder zou het prettig zijn om 1 leeromgeving te maken zonder dashboard. Dit is echt heel verwarrend. In die leeromgeving bij een vak een tool maken waar de examens gepland kunnen worden.
- Per vak aangeven welke examens er gedaan moeten worden en welke stof per examen. Ook hoe lang je ongeveer bezig bent met het voorbereiden, dit qua inplannen van de stof, het examen en de motivatie erin te houden.


Eric van Os

9/10

Positief wat betreft onderwijs, opdrachten en examens. Wat ik graag meer zou willen zijn oefeningen ter voorbereidingen van examens. Dat mis ik heel erg.

Sterke punten

Planning van onderwijs.

Verbeterpunten of tips

Oefeningen of meer proefexamens ter voorbereiding op examens. De stap van boek naar een examen kan hierdoor worden verkleind.


Carlijn van der Heijden

8/10

Ik ben over het algemeen genomen tevreden over mijn studie via NTI.

Sterke punten

De keuze voor klassikale studie of zelfstudie.

Verbeterpunten of tips

Zorgen dat modules binnen de gestelde nakijktermijn daadwerkelijk worden nagekeken en het resultaat wordt bijgeschreven.


Linda van Lieshout

8/10

Erg tevreden

Sterke punten

Altijd zeer vriendelijke mensen aan de telefoon die je zo goed mogelijk proberen te helpen

Verbeterpunten of tips

Voor alsnog niets


Eva Schoonbrood

7/10

995247478. Tot nu toe ben ik tevreden

Verbeterpunten of tips

Prachtige leerstof en zeer interessant maar meer oefenmateriaal om de leerstof beter te onthouden is zeer nodig


Marlies van Oevelen/971204493

9/10

Prima ervaring. ik zou opnieuw voor nti kiezen.

Sterke punten

goede docenten, goede boeken en hoogwaardige opdrachten inclusief beoordeling. heb het gevoel dat ik echt leerstof leer. ook mailen met de docent is prettig. ik vind het zeker in deze corona tijd... goede docenten, goede boeken en hoogwaardige opdrachten inclusief beoordeling. heb het gevoel dat ik echt leerstof leer. ook mailen met de docent is prettig. ik vind het zeker in deze corona tijd een meerwaarde tov de reguliere hogescholen. de voorbereiding op afstandsonderwijs is beter dan op bijvoorbeeld Avans

Verbeterpunten of tips

begeleiding van mentoren in keuze minor. die ontbreekt nu. ook de aanloop naar stage en de vragen die ik inhoudelijk heb, mogen inhoudelijk beter beantwoord worden. nu blijft dit voor mij soms... begeleiding van mentoren in keuze minor. die ontbreekt nu. ook de aanloop naar stage en de vragen die ik inhoudelijk heb, mogen inhoudelijk beter beantwoord worden. nu blijft dit voor mij soms spartelen en krijg ik standaard formulieren en antwoorden, die mij niet verder helpen. het goed afstemmen van lesdagen op het verloop van je studie kan misschien nog strakker in de vorm van meer keuzes in data. soms heb ik de paper al noodgedwongen af om op tempo te blijven.


Lisanne Melis

8/10

Goed leermateriaal, fijne communicatie

Sterke punten

Duidelijke communicatie, goed leerplatform

Verbeterpunten of tips

Een boek met minder spelfouten, ik heb in mijn boek Engels regelmatig spelfouten staan.


Marike

7/10

Over het algemeen goed!

Sterke punten

Examens dicht bij huis, op de dag die jij wilt.
Nu praktijkdagen online, super!
Fijne leeromgeving.
Goed contact met NTI als je dat wilt.

Verbeterpunten of tips

Meer tijdstippen op 1 dag qua examen.
Examens engels en nederlands ook dicht bij huis ipv in Leiden.
Praktijkdagen verspreiden over her land, of online!!
Duidelijkere uitleg over...
Meer tijdstippen op 1 dag qua examen.
Examens engels en nederlands ook dicht bij huis ipv in Leiden.
Praktijkdagen verspreiden over her land, of online!!
Duidelijkere uitleg over kerntaken, als je daad niet in zit snap je daar niks van.
Meer keuze bij de keuzemodules.