Reviews

NTI-nl

8 / 10
1818 beoordelingen
Schrijf beoordeling

81% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Examens
7.2/10
Niveau Opleiding
7.8/10
Studie-programma
7.8/10
Docenten
7.6/10
Flexibiliteit
7.8/10
Praktijk workshops
7.6/10
Mentor
7.4/10
Studie-materialen
7.8/10

1818 Reviews

Tina de Graaff

10/10

Hele fijne opleiding, en de boeken zijn keurig verzorgd.


Edwin Bruinaars

10/10

Zeer professionele docenten en begeleiding.
Organisatie is uitstekend geregeld.


Ilona Oostland

10/10

Echt geweldig!
Ik word behandeld met zoveel respect door mijn nakijkdocent. Daar komt bij dat ik hele goeie uitleg krijg over wat ik beter kan doen en wat goed gelukt is.


Suzanne

4/10

Ik doe een HBO studie op het NTI en op zich is het heel fijn als je van zelfstandig studeren houdt. Het grote nadeel is vooral dat je voor iedere herkansing direct 100 euro moet betalen.
Dit...
Ik doe een HBO studie op het NTI en op zich is het heel fijn als je van zelfstandig studeren houdt. Het grote nadeel is vooral dat je voor iedere herkansing direct 100 euro moet betalen.
Dit geldt ook als je bijvoorbeeld per ongeluk de regelafstand van je document niet goed hebt afgesteld, of als de leraar toch nog uitgebreidere informatie wilt wat niet duidelijk in de opdracht omschrijving uitgelegd staat. Je kan ook niet van te voren een opzet van je paper met de leerkracht bespreken en even nagaan of je op de goede weg zit. Het lijkt erop dat ze expres super streng nakijken zodat jij moet herkansen en zij weer 100 euro extra verdienen. Dit terwijl de opleiding al best duur is.
Hierdoor wordt het een groot verdienmodel wat in mijn ogen niet eerlijk is.

Sterke punten

Flexibel

Verbeterpunten of tips

Geef studenten ten minste 1 gratis herkansing!


Carolien Oost

10/10

De curus is heel duidelijk. Je krijgt stap voor stap de gramatica uitgelegd waardoor je steeds beter het onder de knie krijgt. Het fijne aan deze cursus vind ik ook dat je de lessen in boekjes van 4... De curus is heel duidelijk. Je krijgt stap voor stap de gramatica uitgelegd waardoor je steeds beter het onder de knie krijgt. Het fijne aan deze cursus vind ik ook dat je de lessen in boekjes van 4 krijgt waardoor het overzichtelijk blijft hoeveel je al gedaan hebt en wat je nog moet doen.


Anton Laarakker

10/10

De lesboeken zijn inhoudelijk goed opgebouwd en heb snelle en goede service gekregen toen ik mijn mentor nodig had.
Ik ben super tevreden over NTI


Patricia Semeijn-Koopmeiners

4/10

Een aantal jaren geleden heb ik ook een opleiding gedaan bij het NTI. Toen was alles goed geregeld en ging er af en toe iets mis (menselijk natuurlijk!). Nu is er veel meer onzekerheid of alles wel... Een aantal jaren geleden heb ik ook een opleiding gedaan bij het NTI. Toen was alles goed geregeld en ging er af en toe iets mis (menselijk natuurlijk!). Nu is er veel meer onzekerheid of alles wel goed gaat. Contact met NTI is moeilijker, vooral met de mentoren. Dit ligt niet aan hen zelf maar aan het systeem. Ze zouden geen mentoren moeten heten, aangezien ze meer een administratieve baan hebben en daarnaast doorgeefluik zijn voor andere afdelingen. Een mentor is iemand die je inhoudelijk in je opleiding bijstaat, die je vraagt hoe je studie verloopt en of je hulp of begeleiding kunt gebruiken. Wat het contact moeilijker maakt is het grote verloop onder mentoren. Ze hebben vaak geen idee wat je eigenlijk wilt vragen, wat ze moeten doen en hoe het werkt. Heel vaak moeten zij het ook weer aan iemand anders vragen of mailen. Daardoor duurt het soms lang voordat je een antwoord krijgt. De manier waarop zaken aangepakt worden bij NTI geeft me soms het gevoel dat de organisatie op omvallen staat.

Sterke punten

Bijna alle docenten kijken papers en portfolio's snel na en houden het studie overzicht goed bij. Ze geven vaak feedback waar ik iets aan heb.

Verbeterpunten of tips

Vroeger had je mentoren per opleiding. Dan wisten de mensen er tenminste nog meer vanaf dan nu. Ze moeten nu generalist zijn maar dat is met al die verschillende richtingen ondoenlijk. Vroeger had je mentoren per opleiding. Dan wisten de mensen er tenminste nog meer vanaf dan nu. Ze moeten nu generalist zijn maar dat is met al die verschillende richtingen ondoenlijk.
Studiematerialen (ik doe SPH) zijn vaak gedateerd, ik moet dingen leren die allang niet meer gangbaar zijn.


Babs

8/10

Voor mij als fulltime werkende moeder een zeer fijne studie. Goed te combineren werk en privé.


Angelique Brouwer

10/10

Ik doe de opleiding nog niet heel lang maar ben in deze periode persoonlijk niet tegen iets aangelopen


Marry Sijtsma-Rorije

10/10

Voor mij is alles, tot nu toe, zo duidelijk dat ik met geen enkele docent of mentor contact heb opgenomen.