Reviews

NTI-nl

8 / 10
1818 beoordelingen
Schrijf beoordeling

81% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Examens
7.2/10
Niveau Opleiding
7.8/10
Studie-programma
7.8/10
Docenten
7.6/10
Flexibiliteit
7.8/10
Praktijk workshops
7.6/10
Mentor
7.4/10
Studie-materialen
7.8/10

1818 Reviews

Evelien Wieringa

10/10

Fijn om eigen tempo te bepalen. Zeer interessante studie. Wel jammer dat er zoveel papers geschreven moeten worden als examen. Zou ook graag meer andere examenvormen zien. Verder wel heel blij met... Fijn om eigen tempo te bepalen. Zeer interessante studie. Wel jammer dat er zoveel papers geschreven moeten worden als examen. Zou ook graag meer andere examenvormen zien. Verder wel heel blij met de inhoud van de studie, hele interessante modules waar ik direct in de praktijk mee aan de slag kan.


Saskia

10/10

Wat een fijne leeromgeving heeft de NTI zeg! De opbouw is heel erg duidelijk, er wordt vanalles aangeboden dat je de leerstof goed eigen kunt maken en met oefentoetsen en proeftentamen kun je je... Wat een fijne leeromgeving heeft de NTI zeg! De opbouw is heel erg duidelijk, er wordt vanalles aangeboden dat je de leerstof goed eigen kunt maken en met oefentoetsen en proeftentamen kun je je uitstekend voorbereiden! Ik ben fan!


Marcel studentnummer 995181546

1/10

NTI, bar en bar slechte onderwijsinstelling. Ik ben nu ruim een jaar bezig met mij master en bij NTI besluiten zij om het curriculum aan te passen aan de huidige trends. Dat betekent dat de papers... NTI, bar en bar slechte onderwijsinstelling. Ik ben nu ruim een jaar bezig met mij master en bij NTI besluiten zij om het curriculum aan te passen aan de huidige trends. Dat betekent dat de papers die nog niet af zijn, maar die je wel graag wilt meenemen als vrijstelling voor het nieuwe curriculum, voor 9 januari 2021 moeten worden ingeleverd. Dit nieuws hoor je natuurlijk ruim op tijd. Not!!!! Nee 4 december krijg je dit bericht. En dan wordt er ook met twee maten gemeten. Sommige studenten mogen ineens wel op de oude manier afstuderen en anderen niet. Terwijl eerst wordt gezegd dat iedereen volgens de nieuwe eisen afstudeert. En wij zijn allemaal tegelijk aan deze studie begonnen. Voor mij nooit meer NTI. Zeer slechte organisatie.
Oja de slogan dat je flexibel kunt studeren, vergeet dat maar. Niets flexibel!
Er wordt niet met je meegedacht. Gelukkig denkt DUO wel met je mee. Vanwege corona heeft DUO besloten om niet 15, maar 5 punten te behalen voor het behoud van de lerarenbeurs. Chapoo DUO. Nu NTI nog! Nee zij veranderen gewoon
een curriculum en feliciteren je dat je in het nieuwe curriculum mag afstuderen. Ik ben hier echt niet blij mee want sommige masterclasses worden qua eisen voor paper aangepast dus mijn gemaakte werk waar veel tijd inzit, kan Ik weggooien.
Mijn vraag of ik NTI zou aanbevelen? Nee nooit aan beginnen.

Ik zie dat studenten met een goede review worden bedankt, ik ben benieuwd of NTI ook met mij contact opneemt!!! Graag zélfs!

Sterke punten

Huh, dat komt niet voor in het vobucalair van NTI. Geen idee, ik kan er momenteel zelfs niet één noemen. Ja de docenten en inhoud van de masterclasses zijn goed.

Verbeterpunten of tips

Waar moet ik beginnen? Ik denk met openlijk communiceren naar studenten, betere bereikbaarheid van contacten, studenten de kans en mogelijkheid geven om gepersonaliseerd en flexibel te laten... Waar moet ik beginnen? Ik denk met openlijk communiceren naar studenten, betere bereikbaarheid van contacten, studenten de kans en mogelijkheid geven om gepersonaliseerd en flexibel te laten studeren en zo zijn er nog wel meer verbeterpunten.


Priscilla van Beek

10/10

Ik ben nu bezig met de eerste module van de studie, dus ik kan nog geen feedback geven over praktijkdagen. Tot nu toe bevalt de studie heel goed. Er zijn meerdere studiegroepen waar je je bij kan... Ik ben nu bezig met de eerste module van de studie, dus ik kan nog geen feedback geven over praktijkdagen. Tot nu toe bevalt de studie heel goed. Er zijn meerdere studiegroepen waar je je bij kan aansluiten.


Olesia

2/10

Ik een heel slechte ervaring met NTI. Deze organisatie is niet te vertrouwen.

Sterke punten

Sommige docenten zijn wel goed in hun werk.

Verbeterpunten of tips

Heel veel verbeterpunten, maar het ergste wat ik kan benoemen, is communicatie. Zij zijn bedriegers en zijn niet te vertrouwen.


CR

8/10

De studie is goed te doen. Als je een inhoudelijke vraag aan een docent hebt, komt er redelijk snel een goed antwoord. Bij een vraag aan een mentor duurt het lang voordat je antwoord hebt.


Moedermelk Netwerk

2/10

Zeer slechte communicatie klantenservice en mentor

Sterke punten

Verkopen van opleidingen en geld binnenharken.

Verbeterpunten of tips

-Verkopen van opleidingen waarvan het lesmateriaal BESCHIKBAAR is.
-Reageren op vragen binnen een week ipv 4 weken of langer.


Petra Peereboom

8/10

Mij ervaringen zijn positief. Als ik NTI bel of een whatsappje stuur krijg ik vrijwel meteen een antwoord waar ik wat aan heb. De keren dat ik bij het NTI aanwezig was, bij bijv. de praktijkdag gaat... Mij ervaringen zijn positief. Als ik NTI bel of een whatsappje stuur krijg ik vrijwel meteen een antwoord waar ik wat aan heb. De keren dat ik bij het NTI aanwezig was, bij bijv. de praktijkdag gaat het er professioneel en gemoedelijk aan toe. Ik voel me op mijn gemak bij het NTI. Als ik mijn docent een mail stuur met een vraag krijg ik vrijwel direct antwoord. Ik heb niet één keer een negatieve ervaring gehad bij het NTI.


Sandy van den Berg

10/10

Ben pas net begonnen en ben 19 jaar oud. Ik werk naast mn studie bij een zwembad. Niet veel geld meer te besteden naast mn studie dus een tablet zou welkom zijn. kan ik alles goed leren via de... Ben pas net begonnen en ben 19 jaar oud. Ik werk naast mn studie bij een zwembad. Niet veel geld meer te besteden naast mn studie dus een tablet zou welkom zijn. kan ik alles goed leren via de tablet.


Anouk Zondag

2/10

Kleine opsomming van de ellende waar een HBO Bachelor studie bij de NTI voor kan zorgen:
Zo is de inschrijving niet correct verlopen, ben ik weer uitgeschreven, boeken die niet geleverd zijn,...
Kleine opsomming van de ellende waar een HBO Bachelor studie bij de NTI voor kan zorgen:
Zo is de inschrijving niet correct verlopen, ben ik weer uitgeschreven, boeken die niet geleverd zijn, online leeromgeving waar ik niet in kan, mails die onbeantwoord zijn maar wel invloed hebben op mijn studie, enorm brutale klantenservice, moeilijke bereikbaarheid, gekopieerd lesmateriaal waar ik een vermogen voor betaal maar niet leesbaar is en slecht contact met begeleiders en docenten.

Voor al deze gebreken heb ik geen enkele keer een excuses ontvangen, het ergste is nog dat ik van alles zelf de schuld krijg.

Allemaal administratieve rompslomp waar IK de dupe van ben, terwijl de administratie rondom de betalingen wel op orde is, want afschrijven en belachelijk hoge bedragen doorvuren kunnen ze als de beste.
Inmiddels heb ik een rechtszaak lopen tegen deze partij omdat ik na opzegging van mijn studie nog een jaar (ongeveer 3000 euro) studiekosten moet betalen. DUIZENDEN euro's voor NIKS! Oh nee niet niks; heel veel kopzorgen, extra juridische kosten, studievertraging, ohja en een gekopieerd boek...

In veel mails sluiten ze af met "What we learn with pleasure, we never forget." En inderdaad ik zal NTI nooit meer vergeten….