Reviews

NTI-nl

8 / 10
1818 beoordelingen
Schrijf beoordeling

81% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Examens
7.2/10
Niveau Opleiding
7.8/10
Studie-programma
7.8/10
Docenten
7.6/10
Flexibiliteit
7.8/10
Praktijk workshops
7.6/10
Mentor
7.4/10
Studie-materialen
7.8/10

1818 Reviews

Remy van den Bogaerdt

10/10

Tot nu toe geniet ik met volle teugen van deze studie. De online leeromgeving is duidelijk en werkt motiverend. Ik vind het hierdoor goed te doen naast een fulltime baan.


Valerie

1/10

K ben zeer teleurgesteld in de service van NTI ik had gebeld voor een cursus Nederlands voor mijn vriend die alleen Engels spreekt ik werd geholpen daarmee en werd gevraagd of hij Nederlands kon een... K ben zeer teleurgesteld in de service van NTI ik had gebeld voor een cursus Nederlands voor mijn vriend die alleen Engels spreekt ik werd geholpen daarmee en werd gevraagd of hij Nederlands kon een beetje ik gaf aan dat hij niet Nederlands spreekt toen zeiden ze dat ik de studie N1/N2 moest nemen moest er nog even over nadenken maar als ik het toch wou doen moest ik perse de zelfde persoon bellen die mij geholpen had prima toen ik akkoord ging kreeg ik het pakket heb het uitgepakt proberen te installeren maar alles bleek in Nederlands uitgelegd te worden wat ik raar vond boeken moest je gebruiken weer met online was allemaal heel ingewikkeld dus ik denk misschien online is het Engels en de boeken Nederlands dus ik moest een code krassen die erbij zat alles gedaan blijkt alles in Nederlands te zijn ook online dus ik bel krijg iemand ja klopt is allemaal in Nederlands dus ik zeg ja hoe kan iemand die Engels is dit begrijpen ja dat is moeilijk maar ik kon het terug sturen prima gedaan natuurlijk teleurgesteld krijg email dat het goed ontvangen is. Nu krijg ik later een aanmaning van 33.75 waar ik voor bel waar dat voor is ik moet betalen voor het open krassen van een formulier na mijn verbazing vind ik dit raar ten eerste hebben jullie duidelijk mij een verkeerde studie verkocht en nu word er gezegd dat ik het beschadigd heb omdat ik een kras formulier open gekrast heb die bij het pakket zit als jullie ten eerste niet de verkeerde studie hadden verkocht had ik het niet hoeven open te krassen om er achter te komen dat het niet de goeie studie is en alles in Nederlands is. Klantenservice werkt totaal niet mee blijven het feit negeren dat ze de verkeerde studie aan mij hebben verkocht en blijven zeggen dat het in de voorwaarden staat als je iets beschadigd je er voor moet betalen een kras code is niet beschadigen van material als je het nodig heb om de studie op te zetten als ik er dan achter moet komen dat jullie je werk niet goed hebben gedaan moet ik niet voor de kosten opdraaien dat jullie het nu niet meer kunnen gebruiken zijn jullie voor verzekerd en anders moet je bij de persoon zijn die voor jullie werkt en de fout heeft gemaakt.
Ik vind dit oplichterij zo ga je niet met klanten om

Sterke punten

Het verkopen van het materiaal

Verbeterpunten of tips

Klantenservice voor het afhandelen van hun eigen fouten


Regina Meijer

8/10

Nog niet zo lang begonnen maar tot nu toe als prettig tot goed ervaren. Telefonisch onderhoud met klantenservice zeer vriendelijk en goed.


David

1/10

Verschrikkelijk

Verbeterpunten of tips

Diploma overhandigen en contact


R. Koning

1/10

Slecht. Abominabel.

Sterke punten

Marketing. Ze weten hun product goed te verkopen.

Verbeterpunten of tips

Cursusmateriaal. Begeleiding. Prijs.


T Kroon

8/10

Je kan de studie op eigen tempo doorlopen. De studiematerialen zijn voldoende om een module af te sluiten. Ik vind het prettig studeren. Ik vind dat het contact met docenten moeilijk gaat. Ik heb na... Je kan de studie op eigen tempo doorlopen. De studiematerialen zijn voldoende om een module af te sluiten. Ik vind het prettig studeren. Ik vind dat het contact met docenten moeilijk gaat. Ik heb na een jaar nog steeds geen idee wie mijn mentor is. Af een toe een check vanuit de docentenhoek zou fijn zijn. Contact met medestudenten heb ik eigenlijk alleen tijdens bijeenkomsten.


Siona Bos

10/10

De opleiding is goed en logisch opgebouwd en het lesmateriaal is up to date en praktisch. De online leeromgeving geeft je veel houvast om je studie goed in te delen en staat boordevol extra... De opleiding is goed en logisch opgebouwd en het lesmateriaal is up to date en praktisch. De online leeromgeving geeft je veel houvast om je studie goed in te delen en staat boordevol extra informatie. Daarnaast hebben ze fijne docenten die erg kundig zijn. Al met al erg tevreden met het studeren bij NTI!


Ron Koning

1/10

Zeer slecht bedrijf

Sterke punten

Ze weten hun slechte product toch goed te verkopen

Verbeterpunten of tips

Les geven, lesmateriaal, mentoring


Corinne

8/10

Een opleiding die ik goed zelfstandig kan doorlopen.