Reviews

NTI-nl

8 / 10
1837 beoordelingen
Schrijf beoordeling

81% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Examens
7.2/10
Niveau Opleiding
7.8/10
Studie-programma
7.8/10
Docenten
7.6/10
Flexibiliteit
7.8/10
Praktijk workshops
7.6/10
Mentor
7.4/10
Studie-materialen
7.8/10

1837 Reviews

Christella de Weerd

10/10

Ideaal zo'n thuisstudie. Ik bepaal zelf wanneer ik wat doe, en als het even niet uitkomt .. dan een andere keer weer! Zeer aanbevolen!


Mirjam Van Lierop

10/10

Ik doe veel zelf en heb nog geen contact gehad met mijn mentor of docent. Wel is het vervelend dat ik niets op het studentenforum kan zetten.
De examens zijn goed geregeld.
De...
Ik doe veel zelf en heb nog geen contact gehad met mijn mentor of docent. Wel is het vervelend dat ik niets op het studentenforum kan zetten.
De examens zijn goed geregeld.
De praktijkdag is lastig te plannen omdat er maar weinig praktijkdagen zijn voor ontwikkelingspsychologie. Hier zou iets meer flexibiliteit wenselijk zijn, zodat je evt ook eerder het programma kan afronden. De praktijkdagen zitten ook erg snel vol waardoor je al veel vooruit moet plannen wat soms, zeker in de coronatijd, niet haalbaar is.


Gerjanne

10/10

Het is heel fijn dat ik deze opleiding in eigen tempo kan doen! Bij het begin van een jaar maak ik een planning en plan de praktijkdagen in, daarna ga ik ermee aan de slag. Het 1e en 2e jaar ging... Het is heel fijn dat ik deze opleiding in eigen tempo kan doen! Bij het begin van een jaar maak ik een planning en plan de praktijkdagen in, daarna ga ik ermee aan de slag. Het 1e en 2e jaar ging sneller dan gepland, het 3e jaar duurt langer omdat ik thuis minder goed kan werken nu de kinderen vaker thuis zitten. Ik vind de leerstof erg interessant en kan veel daarvan gelijk toepassen in het werk. Dit is zeker mijn manier van leren!


Nora

8/10

Goede ervaring. Vergt wel veel zelfdiscipline. De lesstof is interessant


Durske Donkers-Vervoort

1/10

Een instituut waar organisatie en communicatie zeer slecht geregeld zijn. De klantenservice/mentoraat lijkt soms te bestaan uit een autoreply-functie van de inbox.
Enkele goede en zeer...
Een instituut waar organisatie en communicatie zeer slecht geregeld zijn. De klantenservice/mentoraat lijkt soms te bestaan uit een autoreply-functie van de inbox.
Enkele goede en zeer betrokken docenten, maar ook docenten die zelf de kwalificatie niet hebben waar ze wel voor onderwijzen.
De Coronatijd helpt niet mee, maar die loopt inmiddels al ruim een jaar en nog steeds zijn de zaken niet op orde.
Het kost een boel en zodra je betaald hebt gaat de service hard achteruit.
Enkele docenten zijn zeker betrokken en welwillend, enkele docenten weten zelf niet voldoende van onderwerpen om erin te kunnen onderwijzen.

Sterke punten

Optioneel staat er.....

Verbeterpunten of tips

Organisatie, communicatie.
Je neemt met het aanbieden van opleidingen een maatschappelijke verantwoordelijkheid op je, zorg dan ook dat je die draagt. Studenten willen zich ontwikkelen en...
Organisatie, communicatie.
Je neemt met het aanbieden van opleidingen een maatschappelijke verantwoordelijkheid op je, zorg dan ook dat je die draagt. Studenten willen zich ontwikkelen en ontplooien en betalen daar veel geld voor, maak dit dan ook waar, ook als het geld al binnen is.


T Schellens

1/10

Negatieve ervaring

Sterke punten

Niet ontdekt.

Verbeterpunten of tips

Menselijke klantenservice - lesmateriaal op niveau - bereikbaar met goede hulp wanneer hiernaar gevraagd is


Suzanne Voorbij

10/10

Deze manier van studeren past bij mij. Natuurlijk is het lastig te combineren met werk en gezin. Echter heb ik heel bewust gekozen om het op mijn eigen tempo te doen. Niemand die tegen je zegt, het... Deze manier van studeren past bij mij. Natuurlijk is het lastig te combineren met werk en gezin. Echter heb ik heel bewust gekozen om het op mijn eigen tempo te doen. Niemand die tegen je zegt, het moet nu af. Ook is dit een valkuil, omdat je echt discipline moet hebben. Maar als je dan iets inlevert en het resultaat is goed, dan wil je juist door. De lesstof is interessant en de opdrachten zijn goed uitgelegd. Ook is de facebook pagina van de studie erg handig.


Shir

10/10

De opleiding is goed in elkaar gezet en je leeromgeving spreekt grotendeels voor zich. Het is wel jammer dat je herkansingen €100 is, dat is een flink bedrag.

Daarnaast kan het...
De opleiding is goed in elkaar gezet en je leeromgeving spreekt grotendeels voor zich. Het is wel jammer dat je herkansingen €100 is, dat is een flink bedrag.

Daarnaast kan het dashboard best onduidelijk zijn, je hoort er veel informatie te vinden over wie je mentoren zijn en waar je praktijkdagen plaatsvinden, dit wordt alleen niet altijd ge-updated. Het zou fijn zijn als er meer digitale examens zijn, in twee jaar zijn er maar drie geweest en de rest alleen maar papers. Ook zou het fijn zijn dat als je een module hebt afgerond het je eigen keuze is of je een praktijkbijeenkomst bijwoont of niet. Vaak heb ik een module al een maand of langer geleden afgerond en is je praktijkbijeenkomst pas een aantal maanden later. Tegen die tijd ben je allang al bezig met een ander vak.

Ik vind de oplossing van de praktijkdagen via Zoom heel goed. De docenten hebben het goed opgepakt en bereiden de bijeenkomsten goed voor. Ik hoop dat de zoom bijeenkomsten in de toekomst vaker toegepast zullen worden.


Ben

10/10

Prima ervaring met de NTI-Master Opleiding. Ervaren en betrokken docenten die echt het verschil maken. De feedback op de ingeleverde papers komt snel en snijdt hout. De begeleiding tijdens de... Prima ervaring met de NTI-Master Opleiding. Ervaren en betrokken docenten die echt het verschil maken. De feedback op de ingeleverde papers komt snel en snijdt hout. De begeleiding tijdens de afstudeerthesis is goed verzorgd ondanks de bizarre (corona)tijd. De praktijkcollege dagen zijn uitstekend met docenten die geduldig en vakbekwaam zijn. Kortom: De NTI heeft alles in huis om je MBA te halen.