Emelda Kuijpers
Studeren bij NTI bevalt goed. De inhoud van de opleiding is heel interessant en over het algemeen ben ik tevreden over de ervaringen met NTI.
- Gevolgde opleiding:
- HBO Bachelor Voeding en diëtetiek
Leuke en zeker leerzame modules in deze cursus.
Goede ervaring met NTI !
Flexibele en goed geelerd
De mentoren zijn fantastisch, ze waren duidelijk, behulpzaam en altijd erg vriendelijk.
Heel tevreden met mijn keuze om hier mijn studie te volgen. Momenteel zit ik in de laatste fase van mijn opleiding.
Heel fijn dat je alles flexibel kan indelen
Ik ben super blij met deze cursus. Ik heb weer zelfvertrouwen gekregen.
Tot nu toe heb ik goede ervaringen met NTI. De opleiding biedt een hoog niveau en veel mogelijkheden om werk en studie te combineren.
Na de basisopleiding te hebben gevolgd nu ook de vervolgopleiding. Ik ben tevreden. Voldoende aanmeldingsmogelijkheden voor de verplichte praktijkdagen en examens. Voldoende opties voor hulp
Het is heerlijk om een zelfstudie te volgen waarbij je zelf de regie in handen heb.
Ik vond het ideaal hoe ik mijn opleiding kon combineren met mijn voltijdbaan.Er was alle ruimte om op mijn eigen tempo te studeren
Zeer tevreden met de gekozen opleiding en altijd goed geholpen door mentoren, docenten en klantenservice.
Leuke, uitdagende cursus. Op eigen tempo te volgen en examens op een locatie en werkdag naar keuze.
Ik heb een positieve eerste indruk. Het ziet er overzichtelijk uit en de eerste paar modules die ik gedaan heb zijn duidelijk uitgelegd en goed te volgen. Ik ben pas net 2 weekjes begonnen, dus heb nog geen docent gesproken of examen gedaan.
NTI-nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NTI-nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Leuke en zeker leerzame modules in deze cursus.
Goede ervaring met NTI !
Flexibele en goed geelerd
Heel fijn dat je alles flexibel kan indelen
Ik ben super blij met deze cursus. Ik heb weer zelfvertrouwen gekregen.
NTI-nl heeft de volgende resultaten bereikt: