Reviews

NTI-nl

8 / 10
1824 beoordelingen
Schrijf beoordeling

81% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Examens
7.2/10
Niveau Opleiding
7.8/10
Studie-programma
7.8/10
Docenten
7.6/10
Flexibiliteit
7.8/10
Praktijk workshops
7.6/10
Mentor
7.4/10
Studie-materialen
7.8/10

1824 Reviews

Katarina Angyalova

10/10

Tot nu alles goed, leerzaam en niet te moeilijk.


Yvonne Veenman

10/10

Ik ervaar de leerstof als zeer nuttig; heb in de praktijk dagelijks plezier van opgedane kennis.
Ook de afwisseling in de vakken en de praktijkdagen vind ik prettig.


Joline

8/10

Ik ben over het algemeen heel tevreden over de studie.
De praktijkdagen zijn een goede aanvulling op de stof uit het boek, ook nu deze online zijn. Dat heeft voor mij geen afbreuk gedaan....
Ik ben over het algemeen heel tevreden over de studie.
De praktijkdagen zijn een goede aanvulling op de stof uit het boek, ook nu deze online zijn. Dat heeft voor mij geen afbreuk gedaan.
De docenten zijn zeer bekwaam en hebben op alle vragen een antwoord, zodat je zonder onduidelijkheden je examen kan doen of je opdracht kan inleveren.

Ik doe de flexibele variant maar heb alsnog veel contact met medestudenten. We motiveren en helpen elkaar en bovendien is het erg gezellig!

Ideaal om op deze manier te studeren!


Everdina Van Ede

10/10

Hele leuke praktische studie. Klassikaal fijn om contact te hebben met studiegenoten


Sanne

10/10

Ik ben erg tevreden over de opleiding. Het studieprogramma is overzichtelijk en het is prettig dat je zelf de volgorde en het tijdsbestek kan bepalen. De docenten zijn vriendelijk en leggen alles... Ik ben erg tevreden over de opleiding. Het studieprogramma is overzichtelijk en het is prettig dat je zelf de volgorde en het tijdsbestek kan bepalen. De docenten zijn vriendelijk en leggen alles duidelijk uit. De praktijken zijn erg leuk en leerzaam en het materiaal waar je mee kan werken zorgt ervoor dat je de handelingen goed onder de knie krijgt.


Hanneke Timmers

10/10

Ik ben pas net begonnen, dus veel is nog NVT, maar het feit dat ik zelf kan plannen wanneer ik examen kan doen en bijna alles online kan regelen is voor mij een enorm voordeel. Zo kan ik dit korte... Ik ben pas net begonnen, dus veel is nog NVT, maar het feit dat ik zelf kan plannen wanneer ik examen kan doen en bijna alles online kan regelen is voor mij een enorm voordeel. Zo kan ik dit korte programma (3 modules) goed naast mijn werk inplannen


E vd Berg

2/10

Al een jaar lang probeer ik contact te krijgen via de NTI met mijn begeleider om de laatste opdrachten die ik anderhalf jaar geleden heb ingeleverd (!!) terug te krijgen, en de uitslagen van mijn... Al een jaar lang probeer ik contact te krijgen via de NTI met mijn begeleider om de laatste opdrachten die ik anderhalf jaar geleden heb ingeleverd (!!) terug te krijgen, en de uitslagen van mijn laatste examens, meer dan een jaar geleden gemaakt (!!) terug te krijgen. Ik word van het kastje naar de muur gestuurd. Ik ben zo teleurgesteld en boos, wordt er gewoon moedeloos van. Alle jaren en geld die ik in mijn opleiding heb gestopt, ben bijna klaar en dan nu dit. Ze geven aan alles op orde te hebben, nou verre van. Heb nog nooit zo'n slechte organisatie meegemaakt.

Sterke punten

geen

Verbeterpunten of tips

teveel om op te noemen

Reactie NTI-nl:

Beste E vd Berg,
Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt. We willen je graag helpen, maar dan hebben we meer informatie nodig. Kun je jouw studentnummer mail naar vraag@nti.nl? Dan...
Beste E vd Berg,
Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt. We willen je graag helpen, maar dan hebben we meer informatie nodig. Kun je jouw studentnummer mail naar vraag@nti.nl? Dan nemen we contact met je op, bedankt alvast.
Groet, NTI


Els doorn

8/10

Ik ben net begonnen met mijn studie, heb nog geen contact gehad met mijn docent en of mentor, vandaar dat ik invul NVT. Daarbij vind ik het studiemateriaal goed, echter in de vragen (woordenschat,... Ik ben net begonnen met mijn studie, heb nog geen contact gehad met mijn docent en of mentor, vandaar dat ik invul NVT. Daarbij vind ik het studiemateriaal goed, echter in de vragen (woordenschat, vind ik het lastig aangezien er meerdere woorden voor de vertaling zijn. Om de juiste vertaling te kunnen geven bij bepaalde woorden moet je deze m.i. in de context kunnen lezen.)
Het principe van herhalen kan ik me helemaal in vinden.


Patricia Monteny

8/10

NTI is een fijne opleider met goede ondersteuning.


Annelies

8/10

Heerlijk om weer te studeren en dat ook echt op mijn eigen tempo te kunnen doen. De begeleiding is wel erg minimaal, maar dat vind ik persoonlijk niet erg. De opdrachten zijn duidelijk genoeg om... Heerlijk om weer te studeren en dat ook echt op mijn eigen tempo te kunnen doen. De begeleiding is wel erg minimaal, maar dat vind ik persoonlijk niet erg. De opdrachten zijn duidelijk genoeg om zelf aan de slag te kunnen. De inhoud van de opleiding is serieus HBO niveau, ik ben heel blij dat ik daardoor echt wordt uitgedaagd.