Franc
het spijt me maar na 2 cursussen kan ik niet anders dan een review plaatsen om anderen te waarschuwen.
- Sterke punten
- Bekendheid en mogelijkheid tot instappen van NTI
- Verbeterpunten of tips
- 1. Als je cursussen aanbied en je veel gebruik maakt van algemene youtube video's (hetgeen goedkoop aanvoelt), zorg dan in elk geval dat alle informatie compleet en aanwezig is. En laat de cursus eens goed proefdraaien alvorens deze de www in te schieten. 2. Als je zoveel AI cursussen aanbied, maak er dan ook eens zelf gebruik van. 3. geen 2 weken response mogelijkheid van een docent 4. betere communicatie tussen docent en studie begeleiding (kennelijk 2 dingen 5. transparantie over het docent contact (wordt alleen maar aangegeven dat een docent niet aanwezig is, maar niet tot wanneer e.d.) 6. Review je 'mijn NTI' eens en zie de zin en onzin van het geheel 7. Geef voor een studie aan wat er voor nodig is. Kennelijk moet ik betaalde apps gebruiken. Was mij niet helder. 8. Geen idee hoe nu verder, de een weet niet van de ander hoe het proces gaat. 9. Als je online les aanbied, zorg dan in elk geval dat alles ook werkbaar is. Klachten formulier staat compleet los van mijn NTI met alle gevolgen van dien. 10. Als je al wijst naar een ander, houd dan in gedachten als 1 vinger wijst naar een ander wijzen er 3 naar jezelf