Reviews

NTI-nl

8 / 10
1836 beoordelingen
Schrijf beoordeling

81% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Examens
7.2/10
Niveau Opleiding
7.8/10
Studie-programma
7.8/10
Docenten
7.6/10
Flexibiliteit
7.8/10
Praktijk workshops
7.6/10
Mentor
7.4/10
Studie-materialen
7.8/10

1836 Reviews

Annelot

10/10

Goede opleiding. Tot nu toe goed geholpen en fijne lessen gehad.

Reactie NTI-nl:

Goedemorgen Annelot, fijn dat je zo positief bent over de opleiding. Groetjes NTI


Charlie de Zeeuw

10/10

Voor een jong individu die een extra certificaat naast stage wil halen, is dit echt ideaal.


Bianca Van Van lier

8/10

Ik vind het fijn dat ik zelf kan bepalen hoeveel ik leer

Reactie NTI-nl:

Beste Bianca,
Hartstikke goed dat je dit als fijn ervaart.
We wensen je veel plezier met studeren.
Met vriendelijke groet,
NTI


Alexander

1/10

Veel dramatische ervaring(en).

Sterke punten

geen enkele

Verbeterpunten of tips

Op 8 mails wél reageren;
7 maanden sinds aangeschafte cursus, geen steek verder. Hier enige vorm van klantenservice op bieden.
boeken niet na 3 maanden leveren.
Geen loze beloftes...
Op 8 mails wél reageren;
7 maanden sinds aangeschafte cursus, geen steek verder. Hier enige vorm van klantenservice op bieden.
boeken niet na 3 maanden leveren.
Geen loze beloftes doen.
Bug uit cursus halen waardoor je na 1 week niet verder kunt.
Cursist niet 2 maanden laten wachten, met nog steeds open eind, zonder een reactie.

Reactie NTI-nl:

Goedemiddag, Wij zullen persoonlijk contact met jou opnemen aan de hand van je review.
Je ontvangt vandaag een e-mail van ons. We hopen dat we je verder kunnen helpen.
Met vriendelijke...
Goedemiddag, Wij zullen persoonlijk contact met jou opnemen aan de hand van je review.
Je ontvangt vandaag een e-mail van ons. We hopen dat we je verder kunnen helpen.
Met vriendelijke groet,
NTI


Lisa

10/10

Erg positief over de opleiding tot nu toe!

Reactie NTI-nl:

Hoi Lisa,
Hartstikke fijn om te horen. We wensen je heel veel plezier met studeren.
Met vriendelijke groet, NTI


Aleksandar Drenjanin

8/10

Leeromgeving is prettig

Reactie NTI-nl:

Goedemiddag Aleksandar,
We vinden het fijn om te horen dat u de leeromgeving als prettig ervaart.
Veel succes met de opleiding.
Met vriendelijke groet,
NTI


Ines Van Hul

10/10

Ondertussen heb ik alle vakken van de MBA-opleiding afgerond en werk ik aan de afstudeerscriptie. In het algemeen kan ik concluderen dat de studie tot dusver erg aangenaam is verlopen, grotendeels... Ondertussen heb ik alle vakken van de MBA-opleiding afgerond en werk ik aan de afstudeerscriptie. In het algemeen kan ik concluderen dat de studie tot dusver erg aangenaam is verlopen, grotendeels door de flexibiliteit van de opleiding.

Reactie NTI-nl:

Goedemiddag Ines,
Wat fijn om te horen. Ga zo door!
Met vriendelijke groet,
NTI


Patrick Princen

1/10

Erg slecht, niet gehoord ook..

Sterke punten

Lage prijzen..

Verbeterpunten of tips

Cursusnamen zoals 'Volledige opleiding webdesigner" met 100x in de omschrijving het woord opleiding en 1x het woord cursus heeft een naam; misleidende reclame..

Bied mensen op de website...
Cursusnamen zoals 'Volledige opleiding webdesigner" met 100x in de omschrijving het woord opleiding en 1x het woord cursus heeft een naam; misleidende reclame..

Bied mensen op de website geen kans aan om hun mening te geven als hier toch niks mee gebeurt..

Reageer ook op de klachten en kritische mails i.p.v enkel op de gemakkelijke positieve mails, er zijn enorm veel klachten binnen de studenten van het NTI hierover! Over het totaal genegeert te worden wanneer het wat moeilijker wordt voor het NTI.

Reactie NTI-nl:

Beste Patrick,
Wij moeten een kleine nuance aanbrengen in jouw opmerking over een cursus die geen opleiding kan zijn- onder de noemer 'cursus' bij NTI vallen namelijk verschillende typen...
Beste Patrick,
Wij moeten een kleine nuance aanbrengen in jouw opmerking over een cursus die geen opleiding kan zijn- onder de noemer 'cursus' bij NTI vallen namelijk verschillende typen opleidingen. 'Cursus' betekent bij NTI voornamelijk 'kort studieprogramma', dat kan bijvoorbeeld dus ook een vakopleiding zijn of iets dergelijks. Het is dus in het algemeen aan te raden dat als een potentiële student informatie zoekt over onze opleidingen, deze altijd heel nauwkeurig de informatie op de website doorneemt, omdat deze precies beschrijft hoe het studieprogramma is opgebouwd. Wellicht is bij u ook de verwarring ontstaan omdat we de cursus webdesigner hebben en de vakopleiding webdesigner.
Daarnaast willen we graag aangeven dat wij alle klachten serieus nemen. Op alle klachten wordt gereageerd zoals ook nu op uw klachten.
Graag horen we waarover u zich genegeerd voelt. We willen namelijk graag al uw klachten en vragen beantwoorden.
Met vriendelijke groet,
NTI


Zinzi de Boer

10/10

Nakijken van Papers gaat erg snel wat heel prettig is! Examens zelf kunnen inplannen scheelt enorm en is ook super fijn! De leeromgeving is heel overzichtelijk en in logische stappen ingedeeld. De... Nakijken van Papers gaat erg snel wat heel prettig is! Examens zelf kunnen inplannen scheelt enorm en is ook super fijn! De leeromgeving is heel overzichtelijk en in logische stappen ingedeeld. De studieboeken worden super snel verstuurd! Ik vind het een ontzettend fijne manier van leren!


Conny Nielen

10/10

De opleiding is in het begin moeilijk omdat ik eerst niet goed wist wat ik moest doen. De overgang van beginners naar gevorderd was groot omdat het leer systeem anders was. Maar mijn mentor heeft me... De opleiding is in het begin moeilijk omdat ik eerst niet goed wist wat ik moest doen. De overgang van beginners naar gevorderd was groot omdat het leer systeem anders was. Maar mijn mentor heeft me daar goed mee geholpen. Ik kon altijd met mijn vragen bij haar terecht. Ik ben nu met mijn voorlaatste ( hoofdstuk) lessen bezig.

Reactie NTI-nl:

Goedemorgen, wat fijn dat je na de hulp van je mentor weer fijn verder kon. Heel veel plezier. Met vriendelijke groet, NTI