Ron
Snel en makkelijk te gebruiken
99% beveelt NPI Onderhoudsarme bouwproducten aan!
99% beveelt NPI Onderhoudsarme bouwproducten aan!
Snel en makkelijk te gebruiken
Bestelling kwam op de afgesproken tijd. De producten die ik heb besteld waren van goede kwaliteit. Een zeer overzichtelijke website
Goede kwaliteit, goede en snelle service, grote zorgvuldigheid bij verpakking en vervoer
Een warm bedrijf dat je al welkom heet nog voor je werkelijk klant of afnemer bent. Je word op vele manieren geholpen om je informatie compleet te krijgen, zowel vriendelijk aan de telefoon als in de showroom. En om je vragen helemaal te ondersteunen worden er zelfs gratis proefstukken beschikbaar gesteld. NPI: een TOP BEDRIJF!
Mooie producten,precies wat ik zoek in afwerking
Goede service; als particulier kon ik ook een enkele dagkant bestellen. De bezorgkosten zijn wat aan de hoge kant, maar dat is relatief.
Goed verwerkbaar en een perfect systeem
Mooie producten voor een onderhoudsarme afwerking van plafonds en wanden. Ervaring met het zoeken naar informatie op de website en bestellingsprocedure prima te doen.
Top, mooie producten. Vriendelijk behulpzaam personeel.
Een mooi product envsnel geleverd.
Heel mooi
Top product top bedrijf die meedenkt
Uitstekend
Goed bedrijf komen afspraken goed na
NPI Onderhoudsarme bouwproducten verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NPI Onderhoudsarme bouwproducten heeft de volgende resultaten bereikt:
NPI Onderhoudsarme bouwproducten
Ravenswade 158
3439 LD Nieuwegein
Mooie producten,precies wat ik zoek in afwerking
Goed verwerkbaar en een perfect systeem
Top, mooie producten. Vriendelijk behulpzaam personeel.
Een mooi product envsnel geleverd.
Heel mooi
Top product top bedrijf die meedenkt