Ger van Garderen klussenbe
Prima, telefonisch overleg gehad, netjes te woord gestaan, duidelijk.
99% beveelt NPI Onderhoudsarme bouwproducten aan!
99% beveelt NPI Onderhoudsarme bouwproducten aan!
Super!
Makkelijk zoeken op website webshop snelle levering
Goed product en snelle levering
NPI is een betrouwbare leverancier van hoogwaardige kunststof bouwmaterialen. Hun producten zijn duurzaam, onderhoudsarm en eenvoudig te verwerken. Leveringen zijn nauwkeurig en de communicatie is professioneel. Een solide partner in de bouwsector.
Goede service , erg tevreden ga zeker vaker bestellen bij dit bedrijf
goede website; correcte levering
Goed geholpen en bestelling en levering gingen vlekkeloos
Prima hoe onze vraag is afgehandeld vanaf het eerste verzoek om stalen die direct geleverd werden met uitgebreide productinformatie en snelle respons op enkele aanvullende vragen. Plaatsenvan bestelling is heel makkelijk en ook het plannen van de levering en de aflevering aan huis is prima volgens de afspraken verlopen. Een hel dikke pluim
Prima service en snelle levering
Uitstekend. Eerst via de chatbot buiten kantooruren mijn idee voor gebruik van een product bevestigd gekregen en ook bij het ophalen uitstekend en vriendelijke geholpen.
Snelle levering.
NPI Onderhoudsarme bouwproducten verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NPI Onderhoudsarme bouwproducten heeft de volgende resultaten bereikt:
NPI Onderhoudsarme bouwproducten