9.3 /10

checkbox99% beveelt NPI Onderhoudsarme bouwproducten aan!

allyson Chirino

Ben tevreden met dit bedrijf.

Snel en netjes

A van Veen

Zeer goed.

Paul

Een bedrijf wat doet wat het zegt. Een mailtje met een vraag wordt direct beantwoord en uit gevoerd. Levert kwaliteit zoals op de website staat. Voor hennmaak ik reclame in mijn omgeving.

Jan van den Broek

SterSterSterLege sterLege ster

Eerlijk gezegd valt het tegen. Het kleine stukje lijkt niet te buigen maar ik zag het al bij de bezorging , het boog op de schouder van de bezorger.jammer. Vr.groet Jan van den Broek

anonymous

Plafondplaten besteld. Makkelijke bestelprocedure. Tijdig bezorgd. Goed materiaal. Makkelijk te verwerken.

Ger Ruisch

Prima bedrijf, snelle levering en goed verpakt.

Paul Oosterman

zeer goed snelle reactie en levertijd prima producten

Mooi plafond

SterSterSterHalve sterLege ster

Ik vind de eindkapjes van de overzetvensterbanken niet mooi, vensterbank heeft een patroon en de eindkapjes egaal

de heer Groot

Prima bedrijf. Monsters waren binnen twee dagen binnen. De bestelling ging ook zonder moeite.

Goede producten, prima service

SterSterSterSterLege ster

De website is goed ingericht om bijv. een plafond te bestellen. Na op vragen van de samples, is de kleurkeuze eenvoudig. Goede service.

Fiducie

Goede service en een mooi product.

anonymous

Supersnelle en nette verzending! Was precies wat ik nodig had!

NPI Onderhoudsarme bouwproducten verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

NPI Onderhoudsarme bouwproducten heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 6 maart 2023

NPI Onderhoudsarme bouwproducten

NPI specialiseert zich al meer dan 40 jaar in deze kunststof bouwmaterialen, met de focus op onderhoudsarme gevelbekleding, dakrandafwerking, vensterbanken en kozijnafwerking. Bij NPI kunt u gemakkelijk en snel de benodigde artikelen online bestellen. De snelle levertijden en uitstekende voorraadpositie garanderen een juiste planning van de uit te voeren werkzaamheden.

Ravenswade 158

3439 LD Nieuwegein

allyson Chirino

Ben tevreden met dit bedrijf.

Snel en netjes

A van Veen

Zeer goed.

Paul

Jan van den Broek

SterSterSterLege sterLege ster

Ger Ruisch

Prima bedrijf, snelle levering en goed verpakt.

Paul Oosterman

zeer goed snelle reactie en levertijd prima producten

Mooi plafond

SterSterSterHalve sterLege ster

de heer Groot

Goede producten, prima service

SterSterSterSterLege ster

Fiducie

Goede service en een mooi product.

anonymous

Supersnelle en nette verzending! Was precies wat ik nodig had!

NPI Onderhoudsarme bouwproducten heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10