Frans de Vos
Een zeer klantgerichte organisatie die de toezegging aan de klant ten volle waar maakt. Een plezier om daar iets te bestellen.
99% beveelt NPI Onderhoudsarme bouwproducten aan!
99% beveelt NPI Onderhoudsarme bouwproducten aan!
Goed en snel geleverd
Deze was prima
Goede en snelle levering.
Nieuwe vensterbank nodig na verbouwing, kwam deze afhalen na internet bestelling. Bleek de kleur niet de juiste. Werd vriendelijk geholpen om te kijken naar alternatieven en hadden een andere kleur en juiste maat nog liggen. Was even werk ivm omzetten, maar is keurig gedaan. Vriendelijke medewerkers.
juiste en snelle levering en goed product
Goed overleg , geholpen , denken mee en snelle levering
Zeer goed ervaring,snel leveren,binnen twee dagen binnen
correct, netjes en snel
Alles top geregeld
Ik vind het een zeer goed bedrijf, levert mooie materialen. Van een hele goede kwaliteit.
Perfect en netjes geholpen door (after) sales , ze doen hun best om snel contact te leggen om oplossingen aan te bieden.
Snelle correcte levering met een mooi product.
Snelle service en prima communicatie
NPI Onderhoudsarme bouwproducten verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NPI Onderhoudsarme bouwproducten heeft de volgende resultaten bereikt:
NPI Onderhoudsarme bouwproducten
Ravenswade 158
3439 LD Nieuwegein
Goed en snel geleverd
Deze was prima
Goede en snelle levering.
juiste en snelle levering en goed product
Goed overleg , geholpen , denken mee en snelle levering
Zeer goed ervaring,snel leveren,binnen twee dagen binnen
correct, netjes en snel
Alles top geregeld
Snelle correcte levering met een mooi product.
Snelle service en prima communicatie
NPI Onderhoudsarme bouwproducten heeft de volgende resultaten bereikt: