8.7 /10

checkbox90% beveelt NoWa aan!

Suzanne

Attent en mooie sieraden

Peggy Beekhuis

Prachtige sieraden. Snel geleverd, mooi verpakt. Heel erg blij mee

H Van Hal

Fantastisch mooi en fijn te weten dat ik hiermee bijdraag aan hergebruik.

anoniem

SterSterSterLege sterLege ster

Zorg ervoor dat pakketjes afgeleverd kunnen worden in een automaat: het voelde niet veilig om beste dure sieraden in onze brievenbus aan de straat te laten afleveren. Het kettinkje bij Solid rock voelt erg fragiel, hopelijk breekt het niet te snel...

Antwoord NoWa

Dankjewel voor je feedback! We snappen helemaal wat je bedoelt wat betreft de verzending. Goed om te weten dat dit al op onze actielijst staat. We werken eraan hoe we bezorging via een automaat en/of pakketpunt mogelijk kunnen maken, zodat je zelf een afleveroptie kunt kiezen die voor jou fijn voelt. Wat betreft de Solid as a Block ketting. Deze ketting is fijntjes, waardoor het fragiel kan lijken. We ontwerpen onze sieraden zo dat ze mooi én draagbaar zijn, maar we willen vooral dat je er lang plezier van hebt. Je krijgt bij ons standaard 1 jaar garantie op alle sieraden. Mocht er in die periode iets gebeuren, laat het ons meteen weten, dan lossen we het voor je op. Ook na de garantie periode kunnen we de sieraden voor je repareren mocht dit nodig zijn. We hopen je hiermee extra vertrouwen te kunnen geven 💛

Geantwoord op

ervaring is goed

Carole van Elswijck

Prachtige sieraden, Heel behulpzaam en doen wat zij beloven

Mikkie

Snelle service en levering, de oorringetjes zijn super mooi en een goed initiatief, zodat ik me ook nog eens goed kan voelen over mijn aankoop!

Tonny

Aantrekkelijke armbandjes

Mirjam

Fijn contact tijdens de workshop en duidelijke website.

Annemarie van den bold

Ik heb nu al een goede ervaring met het bedrijf. Zij reageren snel en klantvriendelijk en hoe leuk dat zij oude mobiels gebruiken !! De armband komt nog maar ik weet zeker dat deze schitterend is !

Evi van Splunder

Zo blij met mijn nieuwe sieraden!

Bertie Gelissen

Prettig. Snelle levering en mooi verpakt.

Peter

Prettige service, snelle verzending en vooral goed dat de sieraden van gerecycled m’n materiaal gemaakt worden.

NoWa verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

NoWa heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 12 mei 2023

NoWa

Wij zijn NoWa. NoWa staat voor No Waste. Wij creëren sieraden van goud en zilver dat gerecycled is uit oude telefoons. Dat klopt, from Trash to Treasure.

Suzanne

Attent en mooie sieraden

Peggy Beekhuis

Prachtige sieraden. Snel geleverd, mooi verpakt. Heel erg blij mee

H Van Hal

Fantastisch mooi en fijn te weten dat ik hiermee bijdraag aan hergebruik.

anoniem

Mikkie

Tonny

Aantrekkelijke armbandjes

Mirjam

Fijn contact tijdens de workshop en duidelijke website.

Annemarie van den bold

Evi van Splunder

Zo blij met mijn nieuwe sieraden!

Bertie Gelissen

Prettig. Snelle levering en mooi verpakt.

Peter

NoWa heeft de volgende resultaten bereikt: