Suzanne
Prachtige sieraden. Snel geleverd, mooi verpakt. Heel erg blij mee
Fantastisch mooi en fijn te weten dat ik hiermee bijdraag aan hergebruik.
Zorg ervoor dat pakketjes afgeleverd kunnen worden in een automaat: het voelde niet veilig om beste dure sieraden in onze brievenbus aan de straat te laten afleveren. Het kettinkje bij Solid rock voelt erg fragiel, hopelijk breekt het niet te snel...
Super overzichtelijke website en snelle, discrete levering
ervaring is goed
Prachtige sieraden, Heel behulpzaam en doen wat zij beloven
Snelle service en levering, de oorringetjes zijn super mooi en een goed initiatief, zodat ik me ook nog eens goed kan voelen over mijn aankoop!
Aantrekkelijke armbandjes
Fijn contact tijdens de workshop en duidelijke website.
Ik heb nu al een goede ervaring met het bedrijf. Zij reageren snel en klantvriendelijk en hoe leuk dat zij oude mobiels gebruiken !! De armband komt nog maar ik weet zeker dat deze schitterend is !
Zo blij met mijn nieuwe sieraden!
Prettig. Snelle levering en mooi verpakt.
Prettige service, snelle verzending en vooral goed dat de sieraden van gerecycled m’n materiaal gemaakt worden.
NoWa verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NoWa heeft de volgende resultaten bereikt:
Prachtige sieraden. Snel geleverd, mooi verpakt. Heel erg blij mee
Fantastisch mooi en fijn te weten dat ik hiermee bijdraag aan hergebruik.
Super overzichtelijke website en snelle, discrete levering
ervaring is goed
Prachtige sieraden, Heel behulpzaam en doen wat zij beloven
Aantrekkelijke armbandjes
Fijn contact tijdens de workshop en duidelijke website.
Zo blij met mijn nieuwe sieraden!
Prettig. Snelle levering en mooi verpakt.
NoWa heeft de volgende resultaten bereikt: