Mark/Corendon
Goede training, onstpannen sfeer
- Sterke punten, verbeterpunten of tips:
- Geen
- Gevolgde training
- Heftruck
100% beveelt NoRisk Veiligheidsopleidingen aan!
100% beveelt NoRisk Veiligheidsopleidingen aan!
De ervaring is goed
Ik vond het een leuke ervaring het ging allemaal erg fijn
goede uitleg, en waar nodig op weg geholpen
Leuke grappige begeleider
Good company
Luc is een vriendelijke en enthousiaste instructeur die geduldig en goed uitlegt. Ook probeert hij handvatten aan te reiken waarmee je toekomstige problemen en uitdagingen kunt tackelen. Top.
De training was duidelijk en aan alle punten werd genoeg aandacht besteed. De presentatie was luchtig en duidelijk. Ook werd er veel uitgebeeld met voorbeelden en afbeeldingen. Wat alles duidelijk maakte.
Erg leuk en informatief. Vooral praktijkgericht
Top
Prima heftruck en hoogwerker training
Instructeur ruim op tijd aanwezig, professioneel, goede kennis. Instructie op de praktijk
Zeer duidelijk training, waar de gevaren nog een keer goed aangeven worden.
NoRisk Veiligheidsopleidingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NoRisk Veiligheidsopleidingen heeft de volgende resultaten bereikt:
Good company
Erg leuk en informatief. Vooral praktijkgericht
Top
Prima heftruck en hoogwerker training
Zeer duidelijk training, waar de gevaren nog een keer goed aangeven worden.
NoRisk Veiligheidsopleidingen heeft de volgende resultaten bereikt:
NoRisk Veiligheidsopleidingen