BoukjeLeusink
Prima fietsen en service
- Wat zou jij anders doen?
- Het type fiets, met middenmotor, stond niet op de site maar bleek er bij telefonisch contact, wel te zijn!
99% beveelt Noorderlicht fietsverhuur aan!
Niets te verbeteren.
Goede service en goed contact
Helemaal top!!! Aanrader!!
Heel goede service , prima fietsen en snelle reactie op mijn mail. Website kan beter
Topservice voor een goede prijs
Uitstekend!
Heel goed!
Super service! Fietsen stonden klaar bij ons huisje. Een accu ging stuk tijdens het fietsen en binnen 20 minuten waren jullie bij ons met een nieuwe. Super fietsen trouwens! Hoefden niet te trappen om vooruit te komen☀️☀️
Een uitstekend presterend bedrijf!
Perfect
Prima verhuur. Makkelijk online alles regelen en de fiets stond al klaar bij afhalen. Inderdaad iets goedkoper dan de rest. Hadden een elektrische bakfiets. Het extra betalen voor de bijhorende huif vond ik wel overdreven. De persoonlijke aandacht om kleine aanpassen snel te regelen, het zitje moest uit de bak, is meer dan prettig.
Uitstekende service
Uitstekend. Goede fietsen en fijne bezorgservice. Goedkoper dan andere fietsverhuurders op Terschelling. De fietsen stonden al bij ons huisje toen we aankwamen en worden bij vertrek ook weer opgehaald. Het is ook fijn dat je bij het bestellen van de fietsen kunt aangeven hoe de fiets afgesteld moet worden. Bij de fietsen krijg je een handige fietskaart van Terschelling.
Goede fietsen, erg fijn dat ze bij aankomst gelijk voor ons startklaar stonden en ook weer afgehaald werden van ons vakantie adres
Noorderlicht fietsverhuur verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Noorderlicht fietsverhuur heeft de volgende resultaten bereikt:
Helemaal top!!! Aanrader!!
Topservice voor een goede prijs
Uitstekend!
Heel goed!
Een uitstekend presterend bedrijf!
Perfect
Uitstekende service