9.7 /10

checkbox99% beveelt Noorderlicht fietsverhuur aan!

Bij vertrek
Het online bestellen van fietsen

BoukjeLeusink

Prima fietsen en service

Wat zou jij anders doen?
Het type fiets, met middenmotor, stond niet op de site maar bleek er bij telefonisch contact, wel te zijn!

T.Bos

Niets te verbeteren.

Wat zou jij anders doen?
Alles naar wens . Geen klachten. heel vriendelijk.

Gea Blom

Goede service en goed contact

Niets alles was goed geregeld

Esther Pont

Helemaal top!!! Aanrader!!

Wat zou jij anders doen?
Niks! Alles was top in orde!

Loes van Osch

SterSterSterSterLege ster

Heel goede service , prima fietsen en snelle reactie op mijn mail. Website kan beter

Wat zou jij anders doen?
Ik vind de de website niet zo duidelijk als je fietsen bij vakantieadres willen laten leveren . Ook grotere wielmaat voor lange mensen niet als keuzemogelijkheid.

Frouke

Topservice voor een goede prijs

Wat zou jij anders doen?
Zorgen dat je nog meer in the picture komt tussen de andere fietsverhuurders op Terschelling. Dit familiebedrijf levert kwalitatief goede fietsen voor het voordeligste tarief met een topservice.

P.Kleiman

SterSterSterHalve sterLege ster

Uitstekend!

Wat zou jij anders doen?
Niets,prima service de fietsen stonden klaar op het vakantieadres.

Helma

Heel goed!

danny bodewitz

Super service! Fietsen stonden klaar bij ons huisje. Een accu ging stuk tijdens het fietsen en binnen 20 minuten waren jullie bij ons met een nieuwe. Super fietsen trouwens! Hoefden niet te trappen om vooruit te komen☀️☀️

Niks!

Renske Klazes

Een uitstekend presterend bedrijf!

Wat zou jij anders doen?
Ik zou het echt niet weten.Het enige storende was dat bij vochtige nachten er soms wat opstartproblemen met de fiets waren maar dat ligt aan het fietsenmerk en niet aan jullie.

Nina Ernst

Perfect

Wat zou jij anders doen?
Alles klopte, het waren hele goede fietsen. Heel makkelijk te reserveren. Echt ideaal dat de fietsen worden opgehaald.

Ralph

Prima verhuur. Makkelijk online alles regelen en de fiets stond al klaar bij afhalen. Inderdaad iets goedkoper dan de rest. Hadden een elektrische bakfiets. Het extra betalen voor de bijhorende huif vond ik wel overdreven. De persoonlijke aandacht om kleine aanpassen snel te regelen, het zitje moest uit de bak, is meer dan prettig.

Wat zou jij anders doen?
In het algemeen vind ik de prijzen voor de verhuur te hoog. Noorderlicht steekt hier gunstig bij af, zou dat meer gebruiken om de anderen ook te motiveren het goedkoper aan te bieden

Van Meurs

Uitstekende service

Marike

Uitstekend. Goede fietsen en fijne bezorgservice. Goedkoper dan andere fietsverhuurders op Terschelling. De fietsen stonden al bij ons huisje toen we aankwamen en worden bij vertrek ook weer opgehaald. Het is ook fijn dat je bij het bestellen van de fietsen kunt aangeven hoe de fiets afgesteld moet worden. Bij de fietsen krijg je een handige fietskaart van Terschelling.

Wat zou jij anders doen?
Helemaal niets. Zo doorgaan.

D. Buikhuizen

Goede fietsen, erg fijn dat ze bij aankomst gelijk voor ons startklaar stonden en ook weer afgehaald werden van ons vakantie adres

Wat zou jij anders doen?
Mischien iets duidelijker op de website aangeven welke fietsen wel/niet geschikt zijn voor een kinderzitje achterop (bouw dit bijvoorbeeld in als filteroptie bij het zoeken naar fietsen op de website). Ik moest nu door best wel wat modellen zoeken voordat ik een geschikte gevonden had.

Noorderlicht fietsverhuur verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Noorderlicht fietsverhuur heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 2 juli 2016

Noorderlicht fietsverhuur

Bij aankomst op je vakantieadres stonden de fietsen al voor je klaar, zodat je vakantie gelijk kon beginnen. Of misschien heb je je fietsen opgehaald bij onze vestiging in Formerum. Noorderlicht is misschien niet de grootste of de meest bekende fietsverhuur van Terschelling maar we proberen altijd onze gasten de beste service te bieden. Heb je ideeën of vind jij dat het beter kan, laat het ons weten! Alvast bedankt, Fam. Damstra Noorderlicht fietsverhuur

Molkenbosweg 1A

Prima fietsen en service

T.Bos

Niets te verbeteren.

Wat zou jij anders doen?
Alles naar wens . Geen klachten. heel vriendelijk.

Gea Blom

Goede service en goed contact

Niets alles was goed geregeld

Esther Pont

Helemaal top!!! Aanrader!!

Wat zou jij anders doen?
Niks! Alles was top in orde!

Loes van Osch

SterSterSterSterLege ster

Frouke

Topservice voor een goede prijs

P.Kleiman

SterSterSterHalve sterLege ster

Uitstekend!

Wat zou jij anders doen?
Niets,prima service de fietsen stonden klaar op het vakantieadres.

Helma

Heel goed!

danny bodewitz

Niks!

Renske Klazes

Een uitstekend presterend bedrijf!

Nina Ernst

Perfect

Ralph

Van Meurs

Uitstekende service

Marike

Wat zou jij anders doen?
Helemaal niets. Zo doorgaan.

D. Buikhuizen

Noorderlicht fietsverhuur heeft de volgende resultaten bereikt: