Roland
- Product of service:
- Compleet 7 daags NL noodrantsoen
Bestelling werd snel geleverd
Ik weet nog niet hoe alles smaakt, het is per slot van rekening een noodrantsoen en heel lang houdbaar. De rest, bezorging etc. is echter prima!
goede service, duidelijke site.
Vlotte levering van noodrantsoenen
Bij aflevering bleek 1 van de filters kapot....tevreden over de snelle afhandeling...
Groot assortiment Prijs/kwaliteit Nette verpakking Vlotte bezorging
Geweldig
Betrouwbaar
Via de website snel een noodpakket kunnen bestellen en levering was op tijd.
Makkelijk en duidelijke site voor je bestelling. Goed verpakt en snel geleverd. Eenvoudige manier om je noodpakket aan te leggen. Ook fijn dat de nieuwsbrief nodige infk verstrekt.
Snelle levering, goed gevulde rugzak
Duidelijke website, accuraat in hun communicatie en klantvriendelijk
Mijn 1ste pakket is weg , mijn kleinzoon heeft na 7 dagen noodrantsoen.nl gebeld. Na 2 de telefoon gesprek , kreeg hij de mededeling dat ik een andere noodpakket krijg. Net ontvangen .
alles wordt netjes en snel verstuurd .
Noodrantsoen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Noodrantsoen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Bestelling werd snel geleverd
goede service, duidelijke site.
Vlotte levering van noodrantsoenen
Groot assortiment Prijs/kwaliteit Nette verpakking Vlotte bezorging
Geweldig
Betrouwbaar
Via de website snel een noodpakket kunnen bestellen en levering was op tijd.
Snelle levering, goed gevulde rugzak
Duidelijke website, accuraat in hun communicatie en klantvriendelijk
alles wordt netjes en snel verstuurd .
Noodrantsoen.nl heeft de volgende resultaten bereikt: