van Schie
helemaal top
- Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.
- de opdracht prima uitgevoerd , korte slagen en netjes geleverd .
top!
Uitstekende service
Vlotte service.
goed geregeld
goede kwaliteit, snelle levering, goede service
Snelle levering! Mooi verpakt! Goede communicatie en opvolging betreft een vraag over een bepaald artikel.
aangenaam om mee te werken, snelle feedback
Prima verlopen, tevreden
perfecte beschrijving
Nipak BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Nipak BV heeft de volgende resultaten bereikt:
top!