Michel van den Berg
Prima vanaf het eerste moment tot en met de levering. Goed geholpen met het maken van de keuze, sneller dan verwachte levering en prima communicatie
We hebben een uitstekende ervaring met Nibo Stone. De showroom is mooi waar je echt alle vloeren kan zien, veel beter dan alleen op een monsterbord. Dat helpt om de juiste beslissing te maken. Inmiddels liggen de keramische tegels, kwaliteit is top. Ook de communicatie met het bedrijf is goed en de verkoper belde keurig na of alles naar wens was.
Goed ,scherp geprijsd, klantvriendelijk,goed product, fantastische aftersales en technisch advies
Zeer goed
Wij zijn heel tevreden en blij met onze tegelvloer. Het zijn grote tegels en die zijn heel vak kundig gelegd door Frijsteen jr. Over de service van Nibo Stone zijn we meer dan tevreden ook een compliment voor Elle en haar team.
Van eerste bezoek tot na leveringsdatum keramische vloer uiterst correct geholpen en bijgestaan door de betrokken medewerkers . Duidelijke informatie, hulpvaardig, kundige en klantvriendelijke opstelling. Een pluim waard. Echt topervaring.
Goed geholpen, goede service en goede kwaliteit
Geheel naar wens!
Kundig hulpvaardig vriendelijk
Een mooi product geleverd en perfect gelegd. Super tevreden over het resultaat.
Zeer vriendelijk ontvangen in de showroom in Vianen. Goed advies gekregen en al snel bij de gewenste tegel uitgekomen. Ruime keus!! Zeer goede service van de logistieke/plannings afdeling.De tegels zijn volgens afspraak geleverd en ook door een door NIBO aanbeveelde tegelzetter gelegd. Zeer tevreden.
Prima geholpen en geadviseerd in showroom en bij aankoop. Mooie tegels. Goede tegelzetter.
Sehr gut
We zijn in de showroom in Venlo geweest, daar zijn we zeer prettig geholpen. Duidelijke uitleg en advies waardoor we binnen een half uur de keuze gemaakt hebben. De vloer laten leggen door een aangesloten tegelzetter van Nibo hier ook erg tevreden over. Heel blij met de vloer en service.
Aanrader!
Nibo Stone verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Nibo Stone heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goed
Goed geholpen, goede service en goede kwaliteit
Geheel naar wens!
Kundig hulpvaardig vriendelijk
Een mooi product geleverd en perfect gelegd. Super tevreden over het resultaat.
Sehr gut
Aanrader!