2004 reviews

CURSUS IS GEANNULEERD

Antwoord NIBE-SVV

Beste, Het spijt ons te horen dat je cursus is geannuleerd. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is, vooral als je je erop had voorbereid. Onze excuses voor het ongemak. We zijn druk bezig met het plannen van nieuwe data en we zullen je zo snel mogelijk informeren zodra er een nieuwe mogelijkheid is. We hopen je alsnog te mogen verwelkomen bij de cursus. Met vriendelijke groet, NIBE-SVV

Manon

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

De training is niet doorgegaan. Een dag voor de training is het middels een e-mail afgezegd. In de e-mail is aangegeven dat er nog geen nieuwe datum bekend is.

Antwoord NIBE-SVV

Beste Manon, Wat vervelend om te horen dat de training is afgezegd. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is, zeker als je je had voorbereid. Onze excuses voor het ongemak. We doen ons best om een nieuwe datum te plannen en zullen je zo snel mogelijk op de hoogte stellen zodra deze bekend is. We hopen je alsnog te kunnen verwelkomen voor de training en staan klaar om je verder te ondersteunen. Met vriendelijke groet, NIBE-SVV

Linda

SterSterSterLege sterLege ster

Ik vraag me af of de opleiding aansluit op de examenvragen, de oefenvragen leken te simpel. Ook konden docenten niet aangeven welke soort vragen er op een examen verwacht konden worden. Bijvoorbeeld of bepaalde informatie wel of niet gereproduceerd moest worden op een examen.

Antwoord NIBE-SVV

Beste Linda, Hartelijk dank voor je feedback. We begrijpen je zorgen over de aansluiting van de opleiding op de examenvragen en de eenvoud van de oefenvragen. Het is belangrijk voor ons dat onze studenten goed voorbereid zijn op hun examens. We zullen je opmerkingen zeker meenemen in onze evaluatie van de opleiding. We streven ernaar om duidelijkere richtlijnen te geven over wat je kunt verwachten op het examen, inclusief welke informatie gereproduceerd moet worden. Mocht je verdere vragen of suggesties hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen je feedback en streven ernaar onze opleidingen continu te verbeteren. Met vriendelijke groet, NIBE-SVV

Andrea Gerri Elisabeth

SterSterSterLege sterLege ster

Ik vind dat een te groot deel gaat over wetgeving die in de maak is, maar nog lang niet goedgekeurd is. Mi goed om je te beperken tot zaken (waaronder wetgeving) die daadwerkelijk gewijzigd is. Veel van de wetgeving heeft geen / nauwelijks impact op mijn werk als Treasury Specialist (waarin ik klanten adviseer over derivaten).

Antwoord NIBE-SVV

Beste Andrea, Hartelijk dank voor je feedback. We waarderen je openheid en nemen je opmerkingen zeer serieus. Het spijt ons te horen dat je vindt dat een groot deel van de opleiding zich richt op wetgeving die nog in de maak is en weinig impact heeft op je werk als Treasury Specialist. Je suggestie om de focus te leggen op wetgeving die daadwerkelijk is gewijzigd, is waardevol voor ons. We zullen dit meenemen in onze evaluatie en kijken hoe we onze opleidingen beter kunnen afstemmen op de behoeften van professionals zoals jij. Mocht je verdere suggesties of vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We streven ernaar om onze opleidingen continu te verbeteren en jouw feedback speelt daarbij een cruciale rol. Met vriendelijke groet, NIBE-SVV

Mark

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

DRAMATISCH Geen enkele reactie op mailtjes of vragen in de leeromgeving, Jullie moeten je schamen. Nooit meer NIBE-SVV

Antwoord NIBE-SVV

Beste Mark, Bedankt voor je review. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen. Het spijt ons te horen dat je geen reacties hebt ontvangen op je mailtjes of vragen in de leeromgeving. We begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat je hebt ervaren. We nemen je feedback zeer serieus en zullen dit intern bespreken om onze communicatie en ondersteuning te verbeteren. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Nogmaals bedankt voor je feedback. We hopen dat we in de toekomst beter aan je verwachtingen kunnen voldoen. Met vriendelijke groet, NIBE-SVV

Daniëlle

SterSterLege sterLege sterLege ster

Het tekstboek en de online omgeving is oké. Echter de kwaliteit van de oefenvragen en de oefenexamens valt mij erg tegen. Een paar voorbeelden: - Oefenvragen waarbij gevraagd wordt naar "kies de 2 juiste antwoorden", en dan wordt je vraag fout gerekend omdat er 3 antwoorden juist zijn volgens het antwoordmodel. - Oefenvragen waarbij meerdere antwoorden die elkaar tegenspreken als "juist" staan gemarkeerd. - Soms staat er ook echt onjuiste info, vooral in de antwoordopties, bijvoorbeeld bij een toetsvraag over het Preferentiebeleid werd niet naar de farmacie verwezen maar totaal iets anders. - Tekstboek bevat niet alle informatie die ter sprake komt in het oefenexamen, dus daardoor vraag ik me af of hoe goed het tekstboek voldoet. In het oefenexamen zat een vraag over Samenloop, en in het antwoord werden 3 vormen van samenloop genoemd, terwijl het tekstboek dit helemaal niet beschrijft.

Antwoord NIBE-SVV

Beste Daniëlle, Bedankt voor je review. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen. Het spijt ons te horen dat de kwaliteit van de oefenvragen en oefenexamens niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen dat fouten in de oefenvragen en onvolledige informatie in het tekstboek frustrerend kunnen zijn. We zullen je opmerkingen zeker meenemen om onze materialen en ondersteuning te verbeteren en ervoor te zorgen dat dergelijke problemen in de toekomst worden voorkomen. Nogmaals bedankt voor je feedback! Met vriendelijke groet, NIBE-SVV

Johannes

SterSterSterLege sterLege ster

Mij viel op dat in het examen best veel stof terugkwam die in de online opleiding van NIBE-SVV niet naar voren kwam of is behandeld.

Antwoord NIBE-SVV

Beste Johannes, Bedankt voor je review. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen. Het spijt ons te horen dat er stof in het examen voorkwam die niet in de online opleiding was behandeld. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en zullen je opmerkingen zeker meenemen om onze programma's te verbeteren en beter af te stemmen op de examens. Nogmaals bedankt voor je feedback. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij NIBE-SVV. Met vriendelijke groet, NIBE-SVV

Anouk

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Er waren een aantal oefenvragen waarbij ik er 95% zeker van ben dat de informatie fout was of anders zeer onduidelijk werd geformuleerd. Ik heb hier in de app feedback op gegeven, maar tot op heden heb ik hier geen reactie op gekregen. Ik heb tijdens het examen daarom maar gevaren op mijn eigen kennis vanuit mijn werk, wat wel tot een 8 heeft geleid.

Antwoord NIBE-SVV

Beste Anouk, Bedankt voor je review. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen. Het is goed om te horen dat je ondanks de onduidelijkheden in de oefenvragen een mooi cijfer hebt behaald. We begrijpen dat fouten of onduidelijkheden in oefenvragen frustrerend kunnen zijn en dat tijdige feedback belangrijk is. We zullen je opmerkingen zeker meenemen om onze materialen en ondersteuning te verbeteren. Nogmaals bedankt voor je feedback. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij NIBE-SVV. Met vriendelijke groet, NIBE-SVV

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Op zich is het lesmateriaal goed en werkt het online prima. Echter veel fouten in de teksten en ook in een aantal opgaves.

Antwoord NIBE-SVV

Beste, Bedankt voor je review. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen. Het is goed om te horen dat je het lesmateriaal en de online werking positief ervaart. We begrijpen dat fouten in de teksten en opgaven frustrerend kunnen zijn. We zullen je opmerkingen zeker meenemen om onze materialen te verbeteren en ervoor te zorgen dat dergelijke fouten in de toekomst worden voorkomen. Nogmaals bedankt voor je feedback. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij NIBE-SVV. Met vriendelijke groet, NIBE-SVV

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Heel eerlijk ik ben niet enthousiast over jullie ESMA training. Ik ben afgelopen jaar een paar keer net gezakt en vervolgens gevraagd om feedback over de foute vragen om er vervolgens van te leren. Helaas was dat niet mogelijk. De totale tijd voor het uiteindelijk succesvol afronden van deze training was voor mij behoorlijk en ik overweeg via een andere partij de training te volgen om te kijken of deze wel beter aansluit bij mijn leercurve en leerbehoefte.

Antwoord NIBE-SVV

Beste, Bedankt voor je review. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen. Het spijt ons te horen dat de ESMA training niet aan je verwachtingen heeft voldaan en dat je geen feedback kon krijgen op de foutieve vragen. We begrijpen dat het belangrijk is om inzicht te krijgen in je fouten om ervan te leren en dat dit een essentieel onderdeel is van het leerproces. We zullen je opmerkingen zeker meenemen om onze programma's en ondersteuning te verbeteren. Nogmaals bedankt voor je feedback. We hopen dat we in de toekomst beter aan je verwachtingen kunnen voldoen en je een positievere ervaring kunnen bieden bij NIBE-SVV. Met vriendelijke groet, NIBE-SVV

Overall prima.

Antwoord NIBE-SVV

Beste, Bedankt voor je review. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen. Jouw feedback helpt ons om onze opleidingen continu te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van onze studenten. Mocht je tijdens de opleiding vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te ondersteunen en te helpen waar nodig. Nogmaals bedankt voor je feedback. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij NIBE-SVV. Met vriendelijke groet, NIBE-SVV

Ingeborg

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Lesinhoud op papier en op mijn telefoon aan het volgen. Examen nog niet gedaan.. de memotraining vind ik altijd fijn, maar nu onhandig omdat de berekeningen van box 3 buiten beschouwing gelaten zouden v=worden in het examen sla ik ze over in de memotraining, maar ze komen steeds terug waardoor mijn percentage opgenomen stof laag blijft.. verder vind ik de stof altijd goed te volgen. Voor mijn werk heb ik nagenoeg niets aan de stof. Ik adviseer niet.. ik ben acceptant van verzuimverzekeringen en help klanten met vragen over de verzekering of hun premies..

Bonno

SterSterSterLege sterLege ster

Goede basisopleiding, met brede verdieping op diverse facetten van hypotheken. Het verzekeringen deel vond ik te diepgaand voor mijn werkgebied.

Jeroen

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ik ben alleen het boek (hard copy) aan het doorlezen. Ik heb (nog) geen gebruik gemaakt van de on-line leeromgeving. Ik ben nog bezig met de cursus.

Peter

SterSterSterLege sterLege ster

Bijzonder is dat er regelmatig fouten in de toetsvragen voorkomen waardoor een juist antwoord wordt afgekeurd. Dit zorgt voor verwarring en maakt de kennisopname onnodig lastig(er). Daarnaast begrijp ik niet waarom onderwerpen (berekening box 3 belasting) die niet worden getoetst op het examen keer op keer blijven terugkomen in de toetsvragen.

Geantwoord op

NIBE-SVV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

NIBE-SVV heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 6.8/10
  • check2004 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 9 juli 2015

NIBE-SVV

Aan de naam hangt wel een kwaliteitskaartje. Als je het op je CV zet weet iedereen het, je hoeft de kwaliteit van NIBE-SVV niet uit te leggen dat is in de branche haast een vanzelfsprekendheid.

Marathon 7

1213PD Hilversum