New stairs
Remon en Dave zijn Top gasten
Zeer aangename en correcte monteurs. Alles mooi afgewerkt en proper achtergelaten.
Remon et dave sont ponctuels .. soucieux du detail...perfectionnistes bravo
Trap bekleed in Oak Autumn met verlichting . Heel mooi resultaat .
super mooie trap en wat betreft de trap zonder leuning super service. Helaas hebben de heren die de leuning hebben geplaatst ,ondanks dat ik ze verwittigd had dat er daar in de buurt een kabel in de muur lag, los door de kabel geboort. helaas terug heel veel werk bij dat door niets (ook al was het een beetje) gecompenseerd is!
Top
Heel tevreden van de service en vakbekwaamheid van het bedrijf
Mooie trap. Netjes afgewerkt tot in e puntjes. Bedankt. Heel blij mee.
Correcte service, blij met onze nieuwe trap. Het team denkt mee om je een zo mooi mogelijke trap aan te bieden.
Eerst was het een zeer goede vertegenwoordiger die wist waar hij over spraak De plaatser waren top mensen
Werklui met professionele ervaring.
Goede en correcte samenwerking
alles volgens afspraak, mooi afgewerkt, spijtige nadeel; slechts een deel van de beloofde korting (via internet) gekregen
Goed werk geleverd
Heel tevreden over de renovatie van onze trap door Newstairs. Eerst alles goed besproken met Jos en nadien heel mooi uitgevoerd door 2 medewerkers van Newstairs. Alles prima verlopen, heel proper gewerkt,super content. Heel aangename gasten!
NEWstairs BE verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NEWstairs BE heeft de volgende resultaten bereikt:
Remon et dave sont ponctuels .. soucieux du detail...perfectionnistes bravo
Trap bekleed in Oak Autumn met verlichting . Heel mooi resultaat .
Top
Heel tevreden van de service en vakbekwaamheid van het bedrijf
Mooie trap. Netjes afgewerkt tot in e puntjes. Bedankt. Heel blij mee.
Werklui met professionele ervaring.
Goede en correcte samenwerking
Goed werk geleverd