Trap oké zeer tevreden maar na vraag om onze hal boven mee te nemen zoals onze trap werd niet vermeld dat dit plastic ging zijn inplaats van hout grote ontgoocheling want kraakt veel meer dan hout...Trap oké zeer tevreden maar na vraag om onze hal boven mee te nemen zoals onze trap werd niet vermeld dat dit plastic ging zijn inplaats van hout grote ontgoocheling want kraakt veel meer dan hout en prijs dan ook wel heel duur .eerst veel reclame nu grote twijfels.
Bart Bendels
Zeer positieve ervaring met Newstairs op alle gebied: conform de gemaakte afspraken, kwaliteitsvol product, zeer professioneel geplaatst door echte vakmannen. Ook toen er een beschadiging aan...Zeer positieve ervaring met Newstairs op alle gebied: conform de gemaakte afspraken, kwaliteitsvol product, zeer professioneel geplaatst door echte vakmannen. Ook toen er een beschadiging aan de trap was doordat wij er een zware hamer hadden laten opvallen, volstond één telefoontje naar Newstairs en kwamen ze het beschadigde deel volledig kosteloos repareren. Dus ook wat de dienst na verkoop betreft voor ons echt top!
NEWstairs
Goede service
Van Dam
Zeer tevreden van onze trap die 8 jaar geleden geplaatst werd. 2 keer hebben wij de dienst na verkoop moeten bellen (probleem met de verlichting) en het kwam onmiddellijk in orde !
Peeters B
Goede service, ook de nazorg is subliem prijzig maar je krijgt er goede service voor
Agnes Teughels
Prima op alle vlakken : vriendelijke mensen die prachtig werk geleverd hebben, al mijn bezoekers vinden de trap prachtig.
SIMOENS FRANKY
Bij ons werd in augustus 2023 uitstekend werk geleverd bij het vernieuwen ( herbekleden ) van onze trap door ANDRE EN ROB en zijn uitzonderlijk tevreden met het resultaat alsook met de...Bij ons werd in augustus 2023 uitstekend werk geleverd bij het vernieuwen ( herbekleden ) van onze trap door ANDRE EN ROB en zijn uitzonderlijk tevreden met het resultaat alsook met de vriendelijkheid en de properiteit van hun beide waarvoor onze welgemeende complimenten groetjes FRANKY EN BRENDA
Roelma
Zeer aangename ervaring, stiptheid, mooi werk
Jeboco
Vriendelijk, correct in afspraken, goede stielmannen
Luc Dupont
Top. Perfect uitgevoerd en perfect de afspraken nagekomen.