9.1 /10

checkbox97% beveelt NEWstairs BE aan!

Monteyne

Heel vriendelijke mensen zeer bekwaam en stipt op tijd altijd Stan en Unilan waren zeer gemotiveerd en heel beleefd

Van den schoor

Wat een leuke werkkrachten zijn Roy en Jelle! Ze hebben prachtig werk geleverd met de renovatie van onze trap! Ze vroegen steeds je mening waar nodig ! We gaan ze zelfs een beetje missen 😉

Peggy

Ik ben ontzettend tevreden over mijn nieuwe trap van NEWstairs. Mijn project in St Niklaas was allesbehalve eenvoudig. Door de moeilijke situatie moest de trap maar liefst drie keer opnieuw worden opgemeten. Toch namen de medewerkers telkens opnieuw de tijd, kwamen ze zonder problemen terug en dachten ze mee om tot de perfecte oplossing te komen. Dat getuigt van veel geduld, professionaliteit en klantgerichtheid. Het eindresultaat is werkelijk schitterend. De trap is niet alleen een echte blikvanger in de woning, maar is ook tot in de kleinste details perfect afgewerkt. De kwaliteit van de materialen en de plaatsing is uitstekend. De zwarte leuning wordt nog bevestigd na de afwerking van de muur Van de eerste opmeting tot de uiteindelijke plaatsing verliep alles correct, vriendelijk en professioneel. Je merkt dat hier mensen aan het werk zijn die hun vak kennen en trots zijn op wat ze afleveren. Ik kan NEWstairs dan ook met een gerust hart aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve trap en een bedrijf dat zijn afspraken nakomt. Spijtig dat mijn budget het voorlopig nalaat mijn andere trap ook te vernieuwen Bedankt aan het hele team voor het prachtige resultaat!

Vleugels

formidable

Trapgans

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Vriendelijke verkoper, vriendelijke telefoniste, heel toffe bekwame monteurs. Maar we hebben veel betaald en niet gekregen wat we vroegen. Na 5 interventies van Newstairs en na het opofferen van mijn 6 verlofdagen hiervoor is er na 11 maanden eindelijk een trap.

Antwoord NEWstairs BE

Beste meneer, Bedankt voor de complimenten over onze collega’s! Daar zijn we ook heel blij mee en trots op. We hopen dat je ondanks de lange(re) wachttijd blij bent met het eindresultaat en geniet van de trap! Vriendelijke groet, Team NEWstairs

Alain

Geweldig heel vriendelijk personeel

Tineke Moorkens

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe trap! Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke plaatsing verliep alles perfect. De afwerking is werkelijk tot in de kleinste details verzorgd en de kwaliteit overtreft onze verwachtingen. De trap is niet alleen stevig en duurzaam, maar ook een echte blikvanger in onze woning. Het vakmanschap, de professionele aanpak en de vriendelijke service maakten het hele proces bijzonder aangenaam. Er werd meegedacht, afspraken werden stipt nagekomen en het eindresultaat is gewoon prachtig. We krijgen er voortdurend complimenten over van familie en vrienden. Wie op zoek is naar topkwaliteit, oog voor detail en een bedrijf dat zijn beloftes nakomt, kunnen wij alleen maar van harte aanbevelen. Absoluut 5 sterren – we zouden zonder enige twijfel opnieuw voor hen kiezen!

Danny Seys

Hele goede communicatie, mooie realisatie. Stan en Milan waren zeer vriendelijke en propere werkers.

Tielemans - Smets Vicky

Heel goed en mooi afgewerkt en vriendelijk

Herman Bart

Heel degelijk werk. De twee werkers waren toppers. De man van de offerte was heel attent en was zeer communicatief over de uitvoering van de werken. Hartelijk dank.

Ruth

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb een offerte gevraagd en nooit een gekregen, slechte service dus!

Antwoord NEWstairs BE

Beste Ruth, Na contact via mail en telefonisch is er een offerte toegestuurd. Daarna is er een tweede, naar wens aangepaste, offerte verstuurd. We proberen bovendien al een aantal keer (telefonisch) in contact te komen, echter krijgen we helaas telkens geen gehoor. We komen uiteraard graag alsnog in contact en staan voor je klaar bij vragen. Met vriendelijke groet, Team NEWstairs

Lotte Verwerft

Heel erg tevreden!

Christina

heel vlotte bediening mooie afwerking

Moerenhout Geert

Top !

Hendrickx

Super snel en mooi afgewerkt

NEWstairs BE verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

NEWstairs BE heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 11 oktober 2017

NEWstairs BE

Bent u op zoek naar een traprenovatie of -bekleding? NEWstairs biedt uitkomst bij iedere trap, of dit nu een open, houten of betonnen trap is. Sinds jaar en dag zijn wij specialist in het bekleden van betonnen en renoveren van houten trappen. Uw trap, ons vak!

Oude Graaf 6

Heel goed en mooi afgewerkt en vriendelijk

Herman Bart

Ruth

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb een offerte gevraagd en nooit een gekregen, slechte service dus!

Lotte Verwerft

Heel erg tevreden!