Monteyne
Heel vriendelijke mensen zeer bekwaam en stipt op tijd altijd Stan en Unilan waren zeer gemotiveerd en heel beleefd
Wat een leuke werkkrachten zijn Roy en Jelle! Ze hebben prachtig werk geleverd met de renovatie van onze trap! Ze vroegen steeds je mening waar nodig ! We gaan ze zelfs een beetje missen 😉
Ik ben ontzettend tevreden over mijn nieuwe trap van NEWstairs. Mijn project in St Niklaas was allesbehalve eenvoudig. Door de moeilijke situatie moest de trap maar liefst drie keer opnieuw worden opgemeten. Toch namen de medewerkers telkens opnieuw de tijd, kwamen ze zonder problemen terug en dachten ze mee om tot de perfecte oplossing te komen. Dat getuigt van veel geduld, professionaliteit en klantgerichtheid. Het eindresultaat is werkelijk schitterend. De trap is niet alleen een echte blikvanger in de woning, maar is ook tot in de kleinste details perfect afgewerkt. De kwaliteit van de materialen en de plaatsing is uitstekend. De zwarte leuning wordt nog bevestigd na de afwerking van de muur Van de eerste opmeting tot de uiteindelijke plaatsing verliep alles correct, vriendelijk en professioneel. Je merkt dat hier mensen aan het werk zijn die hun vak kennen en trots zijn op wat ze afleveren. Ik kan NEWstairs dan ook met een gerust hart aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve trap en een bedrijf dat zijn afspraken nakomt. Spijtig dat mijn budget het voorlopig nalaat mijn andere trap ook te vernieuwen Bedankt aan het hele team voor het prachtige resultaat!
formidable
Vriendelijke verkoper, vriendelijke telefoniste, heel toffe bekwame monteurs. Maar we hebben veel betaald en niet gekregen wat we vroegen. Na 5 interventies van Newstairs en na het opofferen van mijn 6 verlofdagen hiervoor is er na 11 maanden eindelijk een trap.
Geweldig heel vriendelijk personeel
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe trap! Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke plaatsing verliep alles perfect. De afwerking is werkelijk tot in de kleinste details verzorgd en de kwaliteit overtreft onze verwachtingen. De trap is niet alleen stevig en duurzaam, maar ook een echte blikvanger in onze woning. Het vakmanschap, de professionele aanpak en de vriendelijke service maakten het hele proces bijzonder aangenaam. Er werd meegedacht, afspraken werden stipt nagekomen en het eindresultaat is gewoon prachtig. We krijgen er voortdurend complimenten over van familie en vrienden. Wie op zoek is naar topkwaliteit, oog voor detail en een bedrijf dat zijn beloftes nakomt, kunnen wij alleen maar van harte aanbevelen. Absoluut 5 sterren – we zouden zonder enige twijfel opnieuw voor hen kiezen!
Hele goede communicatie, mooie realisatie. Stan en Milan waren zeer vriendelijke en propere werkers.
Heel goed en mooi afgewerkt en vriendelijk
Heel degelijk werk. De twee werkers waren toppers. De man van de offerte was heel attent en was zeer communicatief over de uitvoering van de werken. Hartelijk dank.
Ik heb een offerte gevraagd en nooit een gekregen, slechte service dus!
Heel erg tevreden!
heel vlotte bediening mooie afwerking
Top !
Super snel en mooi afgewerkt
NEWstairs BE verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NEWstairs BE heeft de volgende resultaten bereikt:
formidable
Geweldig heel vriendelijk personeel
Heel goed en mooi afgewerkt en vriendelijk
Ik heb een offerte gevraagd en nooit een gekregen, slechte service dus!
Heel erg tevreden!
heel vlotte bediening mooie afwerking