9.3 /10

checkbox99% beveelt New Energy Printing aan!

Advies
Deskundigheid
Resultaat

Kristof Van de Voorde

Heel snelle, professionele feedback.

Als leek voelde ik me ontzettend goed ondersteund.
Geen.
Enkeltje Portugal - Verhuizen naar en investeren in het buitenland

André Donker Natuur

Vriendelijk, behulpzaam

Vlot, netjes en vriendelijk
Boven in deze mail staat dat ik boeken bij jullie heb laten verminderen, maar dat is vermeerderen😀
Boeken, nu 4x

Stichting Kunsttunnel

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer teleurstellende en onprofessionele ervaring met New Energy Printing. Wij werkten maandenlang aan een bijzonder vrijwilligersproject: een facsimile van een zeldzaam kunstenaarsboekje uit 1927, bedoeld voor de 150e geboortedag van Lizzy Ansingh en een tentoonstelling in het Luther Museum Amsterdam. New Energy Printing deed ons een offerte met duidelijke voorwaarden: levering inbegrepen. Pas vlak voor de geplande productie – terwijl de deadline al in zicht kwam – werden er ineens extra leveringskosten geëist op onredelijke gronden. Ons afleveradres - Retiefstraat Amsterdam - is uitstekend bereikbaar, met dagelijkse vrachtverkeer in de straat. Toch weigerde New Energy te leveren zonder deze extra betaling. En vandaag, tot onze verbijstering: ze weigeren de opdracht in zijn geheel uit te voeren. Zonder oplossing, zonder verantwoordelijkheid, en op een moment dat het voor ons vrijwel onmogelijk is een alternatief te vinden binnen de planning. Wat begon als een veelbelovende samenwerking eindigde in een volstrekt onbetrouwbare opstelling. Wij raden iedere serieuze opdrachtgever af om met New Energy Printing in zee te gaan. Ze zullen vast als reactie zeggen dat de bestanden niet af waren of zich verschuilen achter hun vervoerder, maar wat er is gebeurd is helder en gedocumenteerd.

Houd je aan je afspraken en leveringsvoorwaarden. verschuil je niet achter je transporteur. 'Een goede naam is beter dan goede olie'.
Het leek alsof deze partij echt meedenkt. Maar zodra de opdracht is bevestigt komt er een onterechte opslag op tafel.
Drukken van boeken

Antwoord New Energy Printing

Beste Naftalie, We vinden het jammer dat de samenwerking zo is verlopen. Vanwege de harde deadline hebben wij naar onze mening juist proactief gezocht naar een passende oplossing om tijdige levering mogelijk te maken. Omdat het afleveradres in het centrum van Amsterdam was stelde het transportbedrijf een koerier met bakwagen voor. De extra kosten hiervan hebben we transparant en zonder opslag aan u willen doorbelasten. We betreuren dat hier geen begrip voor was en dat alleen werd verwezen naar ‘franco levering’, terwijl de omstandigheden duidelijk afweken van de standaard. Omdat meerdere van onze kernwaarden zoals transparantie, eerlijkheid en respect naar ons als management, onze collega’s en ons als bedrijf onder druk kwamen te staan, hebben wij na zorgvuldige afweging besloten de samenwerking niet voort te zetten. Wij hopen dat het je lukt om een geschikte andere passende oplossing te vinden voor het drukken en tijdig leveren van je boeken want wij weten als geen ander hoe erg vervelend het is als je niet op tijd je boeken in handen hebt voor een event. Met vriendelijke groet, Asia - New Energy Printing

Geantwoord op

Channah Lacrum / Koko Riders

New Energy Printing heeft mij enorm goed geholpen. Het was mijn eerste boekje die ik ging uitbrengen, en ik wist van geen toeten of blazen. Ze hebben mij vanaf het eerste gesprek tot het uitwerken van de bestanden helemaal begeleid. Echt een top service! Mijn boekjes ga ik bij geen andere drukker meer onderbrengen.

Klantcontact, samenwerking, meedenkend.
Geen! Zoals ze nu mij hebben geholpen, hoop ik dat het altijd zo zal gaan bij andere.
Afgenomen dienst
Eerste oplage hardcover boekjes (750 stuks)

Milou Gerlag

Hele fijne ervaring!

Fijne communicatie. Heel helder alle uitleg via de mail. Fijn ook om met 1 vaste persoon contact te hebben. Dat voelt persoonlijk. Snelle reactie als ik vragen had. Al met al gewoon heel fijn!
Aan de hand van mijn ervaring zou ik er geen kunnen benoemen.
Boeken 'Opdat het hart vrij kan zijn' laten drukken

Johanna Torn Broers-de Vree gastouderopvang ‘Het Poppenhuis’

De zoektocht naar een drukkerij was enorm tot ik op de website van New Energy Printing kwam. Gebeld en meteen goed geholpen door Vincent. Het prettige is dat we mochten langskomen om papiersoorten enz. te voelen/kiezen. Inmiddels het 2e boek via hen laten drukken en alles perfect geleverd! Bedankt Vincent en Magdalena. Zonder jullie rust en geduld waren deze boeken er niet geweest want wat was het spannend om boeken te gaan drukken. Maar jullie hebben mij er stapje voor stapje doorheen geloodst!

Snelle mail contact, tips, adviezen, als ik het even niet meer zag zitten kreeg ik de rust en ruimte om even na te denken over het boek maak proces ( geen stress,neem je tijd)
2 keer een boek laten drukken

Praktijk Conny Coppen

Heel positief

Goede communicatie Vriendelijke hulp Helder
Prentenboek

Gelukkig jezelf

Heel fijn. Goed geholpen en fijn contact.

Goede en duidelijke communicatie
Journals

Steve Aernouts

Simpelweg een topervaring

Kan oprecht niets bedenken.
empatisch, intelligent, lief, menselijk, meedenkend, en vooral heerlijk vriendelijk allemaal.
Boekdruk

Rotterdamse Vloot BV

Uitstekend, loopt vanzelf

Afspraak nakomen, duidelijke communicatie
Softcover boeken

Bertje Beton

Vriendelijk personeel en behulpzaam.

Zelfde dag nog antwoord, goede prijs, goede kwaliteit en vriendelijk personeel.
Die kan ik nu niet bedenken
540 boeken laten drukken

BeSeen Communications

Aangename en professionele samenwerking, voor een uitstekend resultaat!

Niets
Vriendelijk, efficiënt, oog voor detail, samenwerking voor een optimaal resultaat, advies
drukken van een boek

Merve Dag

Ik heb besloten om een kinderboek in eigen beheer uit te geven en was op zoek naar een geschikte drukkerij. Mijn eerste contact met New Energy Printing verliep direct zeer transparant en vriendelijk, wat voor mij doorslaggevend was om voor dit bedrijf te kiezen, een beslissing waar ik geen moment spijt van heb gehad! Tijdens het hele drukproces werd er uitstekend en transparant gecommuniceerd. Voor iemand zonder ervaring in het uitgeven van boeken was ik erg dankbaar voor hun constructieve feedback en praktische tips. Het eindresultaat heeft al mijn verwachtingen overtroffen! De kwaliteit is werkelijk uitstekend, en ik heb veel positieve reacties ontvangen van lezers die de professionele afwerking van het boek specifiek benoemden.

Transparante communicatie Klantvriendelijkheid Professionele begeleiding Deskundig advies Hoogwaardige kwaliteit Betrouwbaarheid Persoonlijke aanpak Ondersteuning voor beginners
Drukken kinderboek

Cascado Vormgeving/ stichting verhalen verbinden

Top, duidelijke persoonlijke communicatie, duidelijke stappen in het proces

klein team waar je persoonlijk contact mee hebt. Geen groot anoniem bedrijf. Snel ter bereiken per mail
weet ik even niet
Drukken van het boek Achter het hekje

Sandra / JudoTraining.nl

Goede begeleiding, fijne communicatie. Snelle levering.

Iets duidelijker stappenplan wat betreft het drukken en het aanleverproces.
Proactieve en prettige communicatie zowel in mail als aan de telefoon en in persoon. Snelle reacties en fijne uitleg bij alle vragen die ik had.
Boeken laten drukken

New Energy Printing verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

New Energy Printing heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 1 oktober 2015

New Energy Printing

New Energy Printing, dé boekendrukker van Nederland!

Mijlweg 9-6

4131 PJ Vianen

Advies
Deskundigheid
Resultaat

Kristof Van de Voorde

Heel snelle, professionele feedback.

Als leek voelde ik me ontzettend goed ondersteund.
Geen.

Geantwoord op

Channah Lacrum / Koko Riders

Klantcontact, samenwerking, meedenkend.
Afgenomen dienst
Eerste oplage hardcover boekjes (750 stuks)

Milou Gerlag

Hele fijne ervaring!

Aan de hand van mijn ervaring zou ik er geen kunnen benoemen.
Boeken 'Opdat het hart vrij kan zijn' laten drukken

Johanna Torn Broers-de Vree gastouderopvang ‘Het Poppenhuis’

2 keer een boek laten drukken

Praktijk Conny Coppen

Heel positief

Goede communicatie Vriendelijke hulp Helder
Prentenboek

Gelukkig jezelf

Heel fijn. Goed geholpen en fijn contact.

Goede en duidelijke communicatie
Journals

Steve Aernouts

Simpelweg een topervaring

Kan oprecht niets bedenken.
Boekdruk

Rotterdamse Vloot BV

Uitstekend, loopt vanzelf

Afspraak nakomen, duidelijke communicatie
Softcover boeken

Bertje Beton

Vriendelijk personeel en behulpzaam.

Zelfde dag nog antwoord, goede prijs, goede kwaliteit en vriendelijk personeel.
Die kan ik nu niet bedenken
540 boeken laten drukken

BeSeen Communications

Aangename en professionele samenwerking, voor een uitstekend resultaat!

Niets

Top, duidelijke persoonlijke communicatie, duidelijke stappen in het proces

weet ik even niet
Drukken van het boek Achter het hekje

Sandra / JudoTraining.nl

Goede begeleiding, fijne communicatie. Snelle levering.

Iets duidelijker stappenplan wat betreft het drukken en het aanleverproces.
Boeken laten drukken

New Energy Printing heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 1 oktober 2015

New Energy Printing

New Energy Printing, dé boekendrukker van Nederland!

Mijlweg 9-6

4131 PJ Vianen