Kristof Van de Voorde
- Sterke punten
- Als leek voelde ik me ontzettend goed ondersteund.
- Verbeterpunten of tips
- Geen.
- Afgenomen dienst
- Enkeltje Portugal - Verhuizen naar en investeren in het buitenland
Vriendelijk, behulpzaam
Zeer teleurstellende en onprofessionele ervaring met New Energy Printing. Wij werkten maandenlang aan een bijzonder vrijwilligersproject: een facsimile van een zeldzaam kunstenaarsboekje uit 1927, bedoeld voor de 150e geboortedag van Lizzy Ansingh en een tentoonstelling in het Luther Museum Amsterdam. New Energy Printing deed ons een offerte met duidelijke voorwaarden: levering inbegrepen. Pas vlak voor de geplande productie – terwijl de deadline al in zicht kwam – werden er ineens extra leveringskosten geëist op onredelijke gronden. Ons afleveradres - Retiefstraat Amsterdam - is uitstekend bereikbaar, met dagelijkse vrachtverkeer in de straat. Toch weigerde New Energy te leveren zonder deze extra betaling. En vandaag, tot onze verbijstering: ze weigeren de opdracht in zijn geheel uit te voeren. Zonder oplossing, zonder verantwoordelijkheid, en op een moment dat het voor ons vrijwel onmogelijk is een alternatief te vinden binnen de planning. Wat begon als een veelbelovende samenwerking eindigde in een volstrekt onbetrouwbare opstelling. Wij raden iedere serieuze opdrachtgever af om met New Energy Printing in zee te gaan. Ze zullen vast als reactie zeggen dat de bestanden niet af waren of zich verschuilen achter hun vervoerder, maar wat er is gebeurd is helder en gedocumenteerd.
New Energy Printing heeft mij enorm goed geholpen. Het was mijn eerste boekje die ik ging uitbrengen, en ik wist van geen toeten of blazen. Ze hebben mij vanaf het eerste gesprek tot het uitwerken van de bestanden helemaal begeleid. Echt een top service! Mijn boekjes ga ik bij geen andere drukker meer onderbrengen.
Hele fijne ervaring!
De zoektocht naar een drukkerij was enorm tot ik op de website van New Energy Printing kwam. Gebeld en meteen goed geholpen door Vincent. Het prettige is dat we mochten langskomen om papiersoorten enz. te voelen/kiezen. Inmiddels het 2e boek via hen laten drukken en alles perfect geleverd! Bedankt Vincent en Magdalena. Zonder jullie rust en geduld waren deze boeken er niet geweest want wat was het spannend om boeken te gaan drukken. Maar jullie hebben mij er stapje voor stapje doorheen geloodst!
Heel positief
Heel fijn. Goed geholpen en fijn contact.
Simpelweg een topervaring
Uitstekend, loopt vanzelf
Vriendelijk personeel en behulpzaam.
Aangename en professionele samenwerking, voor een uitstekend resultaat!
Ik heb besloten om een kinderboek in eigen beheer uit te geven en was op zoek naar een geschikte drukkerij. Mijn eerste contact met New Energy Printing verliep direct zeer transparant en vriendelijk, wat voor mij doorslaggevend was om voor dit bedrijf te kiezen, een beslissing waar ik geen moment spijt van heb gehad! Tijdens het hele drukproces werd er uitstekend en transparant gecommuniceerd. Voor iemand zonder ervaring in het uitgeven van boeken was ik erg dankbaar voor hun constructieve feedback en praktische tips. Het eindresultaat heeft al mijn verwachtingen overtroffen! De kwaliteit is werkelijk uitstekend, en ik heb veel positieve reacties ontvangen van lezers die de professionele afwerking van het boek specifiek benoemden.
Top, duidelijke persoonlijke communicatie, duidelijke stappen in het proces
Goede begeleiding, fijne communicatie. Snelle levering.
New Energy Printing verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
New Energy Printing heeft de volgende resultaten bereikt:
Vriendelijk, behulpzaam
Hele fijne ervaring!
Heel positief
Heel fijn. Goed geholpen en fijn contact.
Simpelweg een topervaring
Uitstekend, loopt vanzelf
Vriendelijk personeel en behulpzaam.
Aangename en professionele samenwerking, voor een uitstekend resultaat!
Top, duidelijke persoonlijke communicatie, duidelijke stappen in het proces
Goede begeleiding, fijne communicatie. Snelle levering.
New Energy Printing heeft de volgende resultaten bereikt: