Jacqueline van de Bilt Praktijk Sunniva coaching bij vaginisme
Het eerste contact met Felicia was direct heel fijn. Ze dacht direct met mij mee en maakte een offerte waar ik me in kon vinden. Ik wilde op dat moment graag met hen in zee, omdat het ook om een Nederlands bedrijf gaat. Vervolgens ging Joey aan de slag met het controleren van mijn bestanden. Hij vond nog een fout, die anderen, in de eerdere druk, bij andere drukkerij,niet hadden gezien, dus heel fijn. Duidelijk iemand die heel secuur werkt. Hij heeft wat laatste wijzigingen aangebracht in kleur,waardoor de druk er wat beter uit kwam te zien. Magdelena was degene die mij op de hoogte hield van het proces van drukken. Ik ben met allemaal heel tevreden. De communicatie met allemaal was heel fijn, snel en goed. Afspraken zijn allemaal nagekomen. Ik raad ze absoluut aan. Het eind resultaat is dat de 4e druk van mijn boek: Overwin je vaginisme Verander je seksuele ervaring van pijnlijk naar plezierig echt heel mooi is geworden.
- Verbeterpunten of tips
- Ik kreeg via de website in de offerte een hoge prijs te horen, waardoor ik dacht, dit is te duur. Toen Felicia mij later een ander aanbod kon doen besloot ik hier ja op te zeggen. Jammer dat ik eerst hoge aanbod kreeg. Dit kan klanten afschrikken. Gelukkig werd er gebeld waardoor er uitleg over gegeven kon worden en een nieuw aanbod.
- Sterke punten
- Communicatie helder, snel, eerlijk.
- Afgenomen dienst
- Boek laten drukken