9 /10

checkbox96% beveelt Nerf-pijltjes.nl aan!

Henny Middeljans

prima, snelle levering.

Martijn

Lekker vlot

Jake v

Zeer positief

geen aanmerkingen

Fred Meijer

Edit: er is contact gelegd, nog voor de review online ging. Dus dat is super! Het is natuurlijk enorm overweldigend voor een kleiner bedrijf om ook nog alle communicatie te regelen, dus dat is zeker nog een leerpunt. Maar voor de rest, 10/10 ____________ -Mijn initiële interacties met het bedrijf gingen echt super goed. Reactie via de mail, levering van de producten. Was een 5/5 sterren. Maar helaas is dit momenteel een 1/5 sterren.-

Communicatie met de klant is verschrikkelijk.

Xer

SterSterSterSterLege ster

Goede en duidelijke website met groot assortiment en redelijke prijzen. Na de bestelling te hebben geplaatst wilden we iets wijzigen/toevoegen aan de bestelling. Op allerlei manieren contact gezocht maar nooit een reactie gekregen of contact gehad op de geautomatiseerde mails na. Levering duurde vrij lang.

Commucatie

pijltjesgekocht

SterSterSterSterLege ster

appje aan bedrijf gestuurd want verouderde nerf gun gekocht op koningsdag, medewerker raadde de juiste pijltjes aan met goeie link, en ze paste, top

Ruben Bleeker

Het product werd snel afgeleverd en is van goede kwaliteit.

Kees Paul

Goede webshop, vaak leuke aanbiedingen. Snel geleverd en ook een retour was snel en zonder problemen afgehandeld. Dikke aanrader dus!

Wilfried van den Boorn

Prima geholpen door het bedrijf.

Als er een brievenbus pakketje verzonden wordt beter geen vermelding in de mail naar een niet bestaande knop om de zending te volgen.

Claudia

Snel geleverd binnen 1 dag al in huis

Het staat dat je een berichtje via whatsup kan sturen. Heb ik gedaan maar nooit antwoord ontvangen. Maakt niet uit voor mij omdat de levering zo snel was.

Leen Van Accom

Snelle levering! Erg fijn

Reageren op whatsapp of mail zou iets beter kunnen

Jet De Wagter

Makkelijk te bestellen, snelle levering

Betere uitleg hoe het werkt, met name over de schuif onder het geweer om te schieten

Twan

Het ging allemaal vlekkeloos. De enige vertraging lag bij PostNL, maar daar kunnen jullie natuurlijk niets aan doen.

Nerf-pijltjes.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Nerf-pijltjes.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 13 februari 2017

Nerf-pijltjes.nl

Nerf-pijltjes.nl is hét adres voor al je Nerf spullen! Van pijltjes en schouderbanden tot vizieren, blasters en Nerf Rival! Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij leveren onze Nerf artikelen sinds 2015 in Nederland en België.

Transportstraat 8

Jake v

Zeer positief

geen aanmerkingen

Fred Meijer

Communicatie met de klant is verschrikkelijk.

Xer

Commucatie

pijltjesgekocht

Ruben Bleeker

Het product werd snel afgeleverd en is van goede kwaliteit.

Kees Paul

Wilfried van den Boorn

Prima geholpen door het bedrijf.

Claudia

Snel geleverd binnen 1 dag al in huis