Goede training. De vertaling van de norm naar de praktijk bij Lely is iets wat lastig blijft. Het antwoord is dan dat het bedrijf dat zelf moet invullen, maar iets meer voorbeelden hoe anderen dat doen zou helpen
Goede en duidelijke uitleg. Leuke ervaringen uit de praktijk van Monique ook. Er was ook ruimte voor interactie en discussie, heel fijn.
Er werd uitgebreid ingegaan op wat wij in de praktijk tegenkomen. Daarnaast breidde Ton vaak uit en gaf achtergronden en onderbouwing. Vaak werd er op een prettige manier gediscussieerd. Ton had er zelf ook wel plezier in, dat werkt altijd goed als je iets wilt opsteken.
rustig door de inhoud van de norm gewerkt we hadden misschien wat meer oefeningen kunnen doen
Prima docent, inventariseerde aan het begin wat de v ragen van de deelnemers waren en heeft deze gedurende de dag allemaal behandeld. Prima verzorgd lesmateriaal ( PDF)
Duidelijke voorbeelden en goede uitleg
Geeft goed beeld van noodzaak en hoe te werken met PED systematiek
Docent is to the point en heel goed in de materie ingeleid.
Goed. Kennis, uitleg, etc. leraar goed. Alle aspecten zijn behandeld met praktijk voorbeelden. Ook werd er goed ingegaan op vragen vanuit de groep en op vragen die wel betrekking hebben op de lesstof maar er eigenlijk geen onderdeel van uit maakt. Nadeel van 1 dag is er kan niet diep worden ingegaan. Maar dat is een keuze.
Een ervaren trainster, vriendelijk en legt heel goed gerelateerde zaken uit die zij in de praktijk heeft meegemaakt. Ook was er veel ruimte om vragen te stellen en met de mede kandidaten te sparren. Wel was parkeren wat lastiger op de locatie. Voorzieningen waren ook prettig geregeld, zoals koffie/thee en af en toe een pauze tussendoor.
Duidelijk en interessant
Fijn om zelf aan het denken gezet te worden door het concept 'ons bedrijf'. Ik kon deze twee dagen veel vertaalslagen maken naar het bedrijf waar ik zelf werkzaam ben. Ook de interactie met andere deelnemers vond ik erg prettig.
Op zich goed. Het is veel in 2 dagen en op de 2e dag met meer verdieping was het soms wat lastig om te bepalen in welke stap je van het geheel zit. De trainer heb ik als prettig en geduldig ervaren met eigen praktijkvoorbeelden, maar ook met interactie vanuit via de groep die grotendeels uit allerlei verschillende organisaties kwamen.
NEN Trainingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NEN Trainingen heeft de volgende resultaten bereikt:
Duidelijke voorbeelden en goede uitleg
Geeft goed beeld van noodzaak en hoe te werken met PED systematiek
Docent is to the point en heel goed in de materie ingeleid.
Duidelijk en interessant
NEN Trainingen heeft de volgende resultaten bereikt: